- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Cok takma kafaya o zaman baksana cok yuksek degilmis bide bu macunu yiyosun belki iyi gelir düzelirGebelik düşündüğün icin sana bu ilacı veriyorum dedi normalde içmene gerek yok dedi çokta yüksek değilmişNaberr
Macuna başlamadan önce daha dusuktu :))) 9 gün önce baktırdım 4.10 kuru yediklten sonra 5.42 :)Cok takma kafaya o zaman baksana cok yuksek degilmis bide bu macunu yiyosun belki iyi gelir düzelir
12 gun yicez demiMacuna başlamadan önce daha dusuktu :))) 9 gün önce baktırdım 4.10 kuru yediklten sonra 5.42 :)
Evet 12 gün ama benim kür bitti sayılır ben fazla yedim galiba yeniden yapiyimmi birakiyimmi bilemedim12 gun yicez demi
12 gun olduysa birakEvet 12 gün ama benim kür bitti sayılır ben fazla yedim galiba yeniden yapiyimmi birakiyimmi bilemedim
Yok daha 7. Günüm ama bugun biter yanı fazla fazla ictim demekki bitti ya acaba yapsam yeniden fazla kaçar mi diyorum12 gun olduysa birak
Bende 5 gundur yiyorum ama normalde adetim bitmisti az once camasirima akintitla birlikte kan gelmisYok daha 7. Günüm ama bugun biter yanı fazla fazla ictim demekki bitti ya acaba yapsam yeniden fazla kaçar mi diyorum
Yumurtluyomusun acaba takip ediyonmuBende 5 gundur yiyorum ama normalde adetim bitmisti az once camasirima akintitla birlikte kan gelmis
Atesim yukselmemisti ama cok kasik agrim var suandaYumurtluyomusun acaba takip ediyonmu
Bende hiç kasik agrisi yok suanda hatta hiç biseyim yok diyebilirim:)Atesim yukselmemisti ama cok kasik agrim var suanda
Benimde simdi gecti ama o dedigim zaman baya agridi vajinaya baski. OlduBende hiç kasik agrisi yok suanda hatta hiç biseyim yok diyebilirim:)
İnsallah belirtidir bunlar ya . Bu Arada Ben kürü birakcam herhalde çünkü yaptıgım biticek yarin yine yapsam fazla mi kaçarBenimde simdi gecti ama o dedigim zaman baya agridi vajinaya baski. Oldu
Canim ben suan sok. Dusta rahim agzimi kontrol ettim geriye gitmis ve yumusamaya baslamis yani yumurtlama basliyor ve daha adetin 7.gundeyimİnsallah belirtidir bunlar ya . Bu Arada Ben kürü birakcam herhalde çünkü yaptıgım biticek yarin yine yapsam fazla mi kaçar
Ciddi mi :))) ben dedim sana erken oluyo :) bu akşam başla sen :))Canim ben suan sok. Dusta rahim agzimi kontrol ettim geriye gitmis ve yumusamaya baslamis yani yumurtlama basliyor ve daha adetin 7.gundeyim
Aynen bu aksam baslicamCiddi mi :))) ben dedim sana erken oluyo :) bu akşam başla sen :))
Ben dün başladım bile :))))Aynen bu aksam baslicambence birakma sende
Yok macunu yemeyi birakmaBen dün başladım bile :))))
Tamam yeniden yapicam o zaman :)Yok macunu yemeyi birakma
Ya benim bu kadar erken yumurtlamam normal mi senceTamam yeniden yapicam o zaman :)
Normal tabiki hatta çok güzel :)) erken erken sonuç alırsın yalnız sen emin ol yumurtladiginaYa benim bu kadar erken yumurtlamam normal mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?