- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Daha ates yukselmedi catlamadi yani ama rahim agzi geri cekilmeye baslamis :)Normal tabiki hatta çok güzel :)) erken erken sonuç alırsın yalnız sen emin ol yumurtladigina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ates yukselmedi catlamadi yani ama rahim agzi geri cekilmeye baslamis :)Normal tabiki hatta çok güzel :)) erken erken sonuç alırsın yalnız sen emin ol yumurtladigina
Hadi bismillah :) sen yinede başla şimdidenDaha ates yukselmedi catlamadi yani ama rahim agzi geri cekilmeye baslamis :)
Bu aksam baslayayimHadi bismillah :) sen yinede başla şimdiden
Bu kadar erken beklemiyodum:)Bu aksam baslayayim![]()
Bende ama daha catlamadi ates yukselmediBu kadar erken beklemiyodum:)
Çatlar yakında :) ay heyecanlandımBende ama daha catlamadi ates yukselmedi
Bende heyecanlandım bide tedirginim bu kadar erken olmasi zarar etmesin kist olmasinÇatlar yakında :) ay heyecanlandım
Yok ya yumurtlama catlarsa kist olmaz zaten kontrol etBende heyecanlandım bide tedirginim bu kadar erken olmasi zarar etmesin kist olmasin
Benim yine kasiklarim agrimaya basladi yaaYok ya yumurtlama catlarsa kist olmaz zaten kontrol et
Catlicak belkide :) of benim daha 20 günüm var ya nasıl beklicezBenim yine kasiklarim agrimaya basladi yaa
Sende rahim agzini kontrol etsene bi belki sende yumurtlama donemine girmissindirCatlicak belkide :) of benim daha 20 günüm var ya nasıl beklicez![]()
Ben anlamamki ya bi tam tarif eder misinSende rahim agzini kontrol etsene bi belki sende yumurtlama donemine girmissindir
Parmagini vajinadan sokuyorsun rahim ağzı simir seklinde hemen ulasabiliyosan ve sertse yumurtlama donemi değil ama zor ulasiyosa parmağın ve yumusaksa yumurtlama donemiBen anlamamki ya bi tam tarif eder misin
Bu akşam denicem:) senin ateşin nasıl çatladı miParmagini vajinadan sokuyorsun rahim ağzı simir seklinde hemen ulasabiliyosan ve sertse yumurtlama donemi değil ama zor ulasiyosa parmağın ve yumusaksa yumurtlama donemi
Yok daha catlamadiBu akşam denicem:) senin ateşin nasıl çatladı mi
Kendimden çok seni bekliyorum :))Yok daha catlamadi
Benim daha hic deneme olmadi ya dun olacakti olmadi esim yorgunduKendimden çok seni bekliyorum :))
Hadi ya . Bu akşam kacirma bariBenim daha hic deneme olmadi ya dun olacakti olmadi esim yorgundu
Canim nasıl gidiyo kür :) ben yerken arka dişimi kırdım çörekotunu nasıl azimle çiğnediysem düşün :) acayip agriyo Pazartesi randevu aldım bide diş çıktı basıma ..Naberr