- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor ulasiyo olman lazim ve burnuna dokunur gibi degil de dudagina dokunur gibi hissetmelisin yumusak olmaliCanim suan baktimda girişte darlık var ilerde balon gibi yumuşaklık hissettim yumurtlamami
Ya ben muayene olurken bile hiç zorlanmam iliskide falanda gayet acık yollar :) anlamadım bisey . Parmağımı sokarken üst tarafta yatak diyolarya onu hissettim yanı dardı giriş ittim parmağımı yumuşak biseye dokundum sonra tekrar baktım bisey değmedi hiç elime ama baya dardı alan zor ittim parmağımı . Bide kahve leke az az devam etti bugun . Bu akşam iliskiden sonrada hafif kasik agrim oldu . İnsallah yumurtlamisimdir bilmiyomZ
Zor ulasiyo olman lazim ve burnuna dokunur gibi degil de dudagina dokunur gibi hissetmelisin yumusak olmali
Ben çok beceremedim zaten canim . Üzülme canim benim her ay yasıyoruz bunu alışmamız lazım her ay Ümit ediyoruz fos cikiyo üzülmek yok zamanı var ve bekliyoruz ..Kızlar ben o teze inanmıyorum artık
Dün bende denemiştim parmağım rahatça içerde kaydı çok yumuşaktı adetim 1 gün geçti ve az önce kırmızıları gördüm bu tezde fos çıktı![]()
Ben çok beceremedim zaten canim . Üzülme canim benim her ay yasıyoruz bunu alışmamız lazım her ay Ümit ediyoruz fos cikiyo üzülmek yok zamanı var ve bekliyoruz ..
Aynen öyle herseyde bi hayır var . Rabbim bizede vericek bizde mutluluğumuzu paylasicaz insallah :)Sağol canım aynen öyle..Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin cümlemize...o yöntemi ben yaptım ama demekki doğru değilmiş
Tutanlarınki öyle denk gelmiştir
Umudumuz diğer ay'a kaldı:)
Ciddi mi . Kürden olabilir . Bu kür kasik agrisi akıntı çok yapiyo ama bende hiç bi yan etki yapmadı ne kasigim agridi ne akıntım çoğaldı . Dün sanırım yumurta çatladı çünkü önceki gün azıcık agridi kasigim her ay oluyodu kürden olduğunu sanmıyorum .S Sedaaedaa34 kasık ağrısından olucem yürüyemiyorum bile
Simdi gecti agri ama nefes aldirmadi nerdeyse doguracak gibi agridi bisey cikacak sandimCiddi mi . Kürden olabilir . Bu kür kasik agrisi akıntı çok yapiyo ama bende hiç bi yan etki yapmadı ne kasigim agridi ne akıntım çoğaldı . Dün sanırım yumurta çatladı çünkü önceki gün azıcık agridi kasigim her ay oluyodu kürden olduğunu sanmıyorum .
Dusmeye basladi bugun yarin belli olurAteşin ne durumdaNaberr
Yumurtlama döneminde oluyo mu böyle sancıların . Kürden bence . Banada 2 gün önce bi kramp girdi gaz sancısı gibi olduğum yerde kaldım biraz geçti hemen ama uzun sürmedi 5 sn falanSimdi gecti agri ama nefes aldirmadi nerdeyse doguracak gibi agridi bisey cikacak sandim
Bu kadar fazla olmaz benim bi 30 45 dakika surduYumurtlama döneminde oluyo mu böyle sancıların . Kürden bence . Banada 2 gün önce bi kramp girdi gaz sancısı gibi olduğum yerde kaldım biraz geçti hemen ama uzun sürmedi 5 sn falan
Belkide yumurtladın kürün etkisiyle sancılı olmustur bilemedim şimdiBu kadar fazla olmaz benim bi 30 45 dakika surdu
Rahim agzima baktim iyice geri cekilmis zor ulasiyorumBelkide yumurtladın kürün etkisiyle sancılı olmustur bilemedim şimdi
Senin bugun 11. Günün dimiRahim agzima baktim iyice geri cekilmis zor ulasiyorum
Evet 13.gunSenin bugun 11. Günün dimi
Ay 13 yazmisim 11.gun cok uykum vardi da yazarken :) benim goguslerimin uclari aciyor bide dokununcaSenin bugun 11. Günün dimi
Ay 13 yazmisim 11.gun cok uykum vardi da yazarken :) benim goguslerimin uclari aciyor bide dokununca