Bakmadan Geçme Topiği :)

İnşallah cnm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :KK16:
Sen nasılsın daha iyi oldunmu uyuyamadınmı

Evet canım inancını bir an bile olsa yitirme..

Erken yatmıştım uyandım ama yine uykum geldi :)

En azından uyuyabiliyorum artık çok şükür.

Evet canım inancını bir an bile olsa yitirme..

Erken yatmıştım uyandım ama yine uykum geldi :)

En azından uyuyabiliyorum artık çok şükür.

Allah korusun..
O benm en büyük desteğim Allah biliyor sonuçta ben bilmesemde olur ne olduğunu..
Bana verdiği herşey kabulümdür:KK16:
Sence aramamaya devam mı etmeliyim

Uyuma kız :KK6:
Benim de 11 gibi misafirler gelcek..

Allah korusun..
O benm en büyük desteğim Allah biliyor sonuçta ben bilmesemde olur ne olduğunu..
Bana verdiği herşey kabulümdür:KK16:
Sence aramamaya devam mı etmeliyim

Uyuma kız :KK6:
Benim de 11 gibi misafirler gelcek..

Yorum yapmak sana akıl vermek benim haddim değil ama sorduğun için söylüyorum bence zamana ihtiyacınız var. Eğer sonuca gidecekse konuşma ara, ama arayıp sitemkar konuşmalar, suçlamalar, haklı haksız muhasebesi yapılacaksa hiç bir faydası olmaz aksine işler daha kötü olur canım..

Yorum yapmak sana akıl vermek benim haddim değil ama sorduğun için söylüyorum bence zamana ihtiyacınız var. Eğer sonuca gidecekse konuşma ara, ama arayıp sitemkar konuşmalar, suçlamalar, haklı haksız muhasebesi yapılacaksa hiç bir faydası olmaz aksine işler daha kötü olur canım..

Yine benm aramak zorunda olmamı yediremiyorum işte ben..
Yine benden bi adım bekliyo..
Ama senin de dediğin gibi nereye kadar böyle
Aramak istemiyorum benm zorumla bi sonuca ulaşmış olur ozaman.
Belkide bitmiştir..
bitecekse bitsin demiştim ya..

Yine benm aramak zorunda olmamı yediremiyorum işte ben..
Yine benden bi adım bekliyo..
Ama senin de dediğin gibi nereye kadar böyle
Aramak istemiyorum benm zorumla bi sonuca ulaşmış olur ozaman.
Belkide bitmiştir..
bitecekse bitsin demiştim ya..

Ne düşünerek aramıyor bilmiyoruz ki.. Kararını sen ver canım uzun uzun konuştuk illaki aklına yatan kısımlar olmuştur.
Canım malesef ben dayanamıcağım yatıyorum. konuşuruz yine öpüyorum.. Üzülme sen vardır her şeyde bir hayır
:KK34:

Ne düşünerek aramıyor bilmiyoruz ki.. Kararını sen ver canım uzun uzun konuştuk illaki aklına yatan kısımlar olmuştur.
Canım malesef ben dayanamıcağım yatıyorum. konuşuruz yine öpüyorum.. Üzülme sen vardır her şeyde bir hayır
:KK34:

Tamam cnm tatlı uykular sana evet herşeyde bi hayır vardır..
Görüşmek üzere :KK16:

Son düzenleme:
sevgidemir hoşgeldin
ipati, gülenkalp nerdesiniz :44:
Benmde misafirlerim gitti
Pcden notdefterini açıp sayıp sayıştırmak geçiyo içimden..
Ama istemiyorum da aynı zamanda..
Sessizliğimi dinliyorum sadece
Yorgun ve ümitli..

sevgidemir hoşgeldin
ipati, gülenkalp nerdesiniz :44:
Benmde misafirlerim gitti
Pcden notdefterini açıp sayıp sayıştırmak geçiyo içimden..
Ama istemiyorum da aynı zamanda..
Sessizliğimi dinliyorum sadece
Yorgun ve ümitli..

selam kızlar :) valla ancak gelebildim. ölüyorum yorgunluktan :) evde küçük değişiklikler yaptık çok yoruldum.. sizde ne var ne yok nasıl gidiyo çalışmalar.. sınav ne zaman bu arada? bi okuyalım üfleyelim size :)

sevgidemir hoşgeldinipati, gülenkalp nerdesiniz :44:Benmde misafirlerim gittiPcden notdefterini açıp sayıp sayıştırmak geçiyo içimden..Ama istemiyorum da aynı zamanda..Sessizliğimi dinliyorum sadeceYorgun ve ümitli..
Yazmak iyi gelir hep bana sende yaz. Hatta bak bu topikte yazılanları oku eminim kendine bir şeyler bulacaksın http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/474937-okunmaya-deger-108.html
selam kızlar :) valla ancak gelebildim. ölüyorum yorgunluktan :) evde küçük değişiklikler yaptık çok yoruldum.. sizde ne var ne yok nasıl gidiyo çalışmalar.. sınav ne zaman bu arada? bi okuyalım üfleyelim size :)
Tatlı yorgunluk bunlar :) Dua edelim topiğinde nisandaki sınavlarım için dua okuyacaklar arkadaşlar düşünmen beni çok mutlu etti Allah razı olsun canım :KK61:

Yazmak iyi gelir hep bana sende yaz. Hatta bak bu topikte yazılanları oku eminim kendine bir şeyler bulacaksın http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/474937-okunmaya-deger-108.htmlTatlı yorgunluk bunlar :) Dua edelim topiğinde nisandaki sınavlarım için dua okuyacaklar arkadaşlar düşünmen beni çok mutlu etti Allah razı olsun canım :KK61:

rica ederim canım herşey dua ile.. :) ben namazlardan sonra sizin için dua ederim inşallah ek olarak :) tatlı yorgunluklar tabii canım, insan bir saatten sonra değişiklik arıyor.. bu arada bugün yeni bir işe başlıyorum. daha doğrusu bakalım başlayabilecekmiyim :) evden çalışıcam bir süre ama dolandırılmışta olabilirim. bakalım anlicaz bugün.. sizde bana dua edin kızlar :)
bu arada aranızda en büyük benmiyim ne.. :)

rica ederim canım herşey dua ile.. :) ben namazlardan sonra sizin için dua ederim inşallah ek olarak :) tatlı yorgunluklar tabii canım, insan bir saatten sonra değişiklik arıyor.. bu arada bugün yeni bir işe başlıyorum. daha doğrusu bakalım başlayabilecekmiyim :) evden çalışıcam bir süre ama dolandırılmışta olabilirim. bakalım anlicaz bugün.. sizde bana dua edin kızlar :)

Çok sevinirim valla :) Ne işi peki bu ? İnşallah güzel olur senin için. Haber ver bize de. Dua ederiz merak etme sen :KK61:

Galiba büyüğümüz sensin saygılar ablacım :KK42:

Çok sevinirim valla :) Ne işi peki bu ? İnşallah güzel olur senin için. Haber ver bize de. Dua ederiz merak etme sen :KK61:

Galiba büyüğümüz sensin saygılar ablacım :KK42:

ücretsiz izindeyim ya ben, evde boş durmayayım dedim, nikah şekeri, hediyelik eşya , boncuk falan işine girdim.. evde yapıp göndericem firmaya.. bakalım bugün ilk paket gelicek yapıp göndericem, beğenirlerse devam edicem.. en azından eve bi katkı olur be canım yaa.. yazık adamcağızın üzerine kaldı herşey :) yetiştirmeye uğraşıyo, en azından harçlığımı çıkarsam kafii :)

ücretsiz izindeyim ya ben, evde boş durmayayım dedim, nikah şekeri, hediyelik eşya , boncuk falan işine girdim.. evde yapıp göndericem firmaya.. bakalım bugün ilk paket gelicek yapıp göndericem, beğenirlerse devam edicem.. en azından eve bi katkı olur be canım yaa.. yazık adamcağızın üzerine kaldı herşey :) yetiştirmeye uğraşıyo, en azından harçlığımı çıkarsam kafii :)

bende ücretsiz izindeyim ayh bende yapsam mı acep şeker meker..nerden ulaştın böyle bişeye az bilgi versen banada..:KK76:

bende ücretsiz izindeyim ayh bende yapsam mı acep şeker meker..nerden ulaştın böyle bişeye az bilgi versen banada..:KK76:

canım internetten araştırdım böyle fason iş veren birsürü firma var. bak şimdi benim paket bugün gelecek, ben bir yapıyım gönderiyim bakalım paramı alabilirsem senide dahil edeyim istersen.. şimdi veriyim dicem ama belki işin sonu kötü biter dolandılırım diye korkuyorum, seninde vebaline girmek istemem.. ben kobay oldum zaten :) bütün arkadaşların deneme tahtası oldum, çünkü 50tl yatırıyosun başlangıçta depozito olarak..

canım internetten araştırdım böyle fason iş veren birsürü firma var. bak şimdi benim paket bugün gelecek, ben bir yapıyım gönderiyim bakalım paramı alabilirsem senide dahil edeyim istersen.. şimdi veriyim dicem ama belki işin sonu kötü biter dolandılırım diye korkuyorum, seninde vebaline girmek istemem.. ben kobay oldum zaten :) bütün arkadaşların deneme tahtası oldum, çünkü 50tl yatırıyosun başlangıçta depozito olarak..

tamam canım hadi hayırlısı inşallah emeğin boşa gitmesin bende haber bekliyorum..:KK6:

Canım benimki eylülde gülenkalbi bilmiyorum bak :44:
Allah razı olsun tatlım çok sevindim..

Anladımki hüzünlerin arasına sıkışmış mutluluklar gülümsemeler de varmış :KK16:

Yazmak iyi gelir hep bana sende yaz. Hatta bak bu topikte yazılanları oku eminim kendine bir şeyler bulacaksın http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/474937-okunmaya-deger-108.htmlTatlı yorgunluk bunlar :) Dua edelim topiğinde nisandaki sınavlarım için dua okuyacaklar arkadaşlar düşünmen beni çok mutlu etti Allah razı olsun canım :KK61:

Sağol cnm bakıcam buraya..

Yeni işin hayırlı olsun.
Çok güzel bi uğraş insan mutlu oluyo anlamsız bi şekilde böyle evde yapılan uğraşlardan..
Yaşın hiç problemi yok..
Benim 2 çocuklu 30 31 yaşında arkadaşlarım da var :KK16:

Canım benimki eylülde gülenkalbi bilmiyorum bak :44:
Allah razı olsun tatlım çok sevindim..

Anladımki hüzünlerin arasına sıkışmış mutluluklar gülümsemeler de varmış :KK16:

Sağol cnm bakıcam buraya..

Yeni işin hayırlı olsun.
Çok güzel bi uğraş insan mutlu oluyo anlamsız bi şekilde böyle evde yapılan uğraşlardan..
Yaşın hiç problemi yok..
Benim 2 çocuklu 30 31 yaşında arkadaşlarım da var :KK16:

o zaman şimdi birde 1 çocuklu 30 yaşında bir arkadaşın var :) şimdi siz kaç yaşındasınız kızlar dicem korkuyorum :)))))

X