- 13 Kasım 2011
- 2.291
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz burada ne güne duruyoruz istediğin zaman istediğini sor canım. KPSS topiğinde illaki br çözen çıkar sorularını. Biliyorsun zaten
Cnmm çok teşekkür ederim
Zaten ondan hiç şüphem yok
Ama takıldığım mevzular özel hayata dair..
Neyse bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmaların
selam hanımlar nasılsınız bakalım.. geliyorum bakıyorum kimsecikler yok :) herkes yoğun tabii ders çalışıyosunuz.. Allah zihin açıklığı versin.. benim zamanımda kolaydı bu kpss olayı.. şimdi çok daha zor.. :) Allah yardımcınız olsun hadi bakalım..
selam hanımlar nasılsınız bakalım.. geliyorum bakıyorum kimsecikler yok :) herkes yoğun tabii ders çalışıyosunuz.. Allah zihin açıklığı versin.. benim zamanımda kolaydı bu kpss olayı.. şimdi çok daha zor.. :) Allah yardımcınız olsun hadi bakalım..
ay hakkaten gelemedik biraraya :) evet canım sağlık memuruyım Diş teknisyeniyim devlet hastanesinde çalışıyorum ama şimdi ücretsiz izindeyim :) sizin meslek ne?Bi denk gelemedik şöyle topluca yahu
Sohbetler aksa gitse şölee
Amin cnm sen memurmusun?
Yada çalışıyormusun
ay hakkaten gelemedik biraraya :) evet canım sağlık memuruyım Diş teknisyeniyim devlet hastanesinde çalışıyorum ama şimdi ücretsiz izindeyim :) sizin meslek ne?
Bn şuan önmuhasebede çalışıyorum özelde
Memur olman çok güzel bizim hayallerimiz
Bizde gülenkalple kpss ye çalışıyoruz
Allah hayırlı sonuçlar versin
canım benim çalışın Allah hakkınız da hayırlısını versin inşallah.. ama memurluk falan kalmıyo artık,bak hastaneleride özelleştirdi devlet, ticari işletme olduk maalesef, başhekim dışındaki bütün yöneticileri görevden aldılar.. 3 tane yönetici getirdiler başımıza devlet memuru olmayan.. 15 yıldan az çalışmış olanların emekli ikramiyesinide kaldırıyomuş şimdi devlet.. 11 yıl emek verdim ben ama şimdi hepsi uçup gidiyo elimden. memur olmamın bir anlamı kalmadı artık maalesef..
canım benim çalışın Allah hakkınız da hayırlısını versin inşallah.. ama memurluk falan kalmıyo artık,bak hastaneleride özelleştirdi devlet, ticari işletme olduk maalesef, başhekim dışındaki bütün yöneticileri görevden aldılar.. 3 tane yönetici getirdiler başımıza devlet memuru olmayan.. 15 yıldan az çalışmış olanların emekli ikramiyesinide kaldırıyomuş şimdi devlet.. 11 yıl emek verdim ben ama şimdi hepsi uçup gidiyo elimden. memur olmamın bir anlamı kalmadı artık maalesef..
Şöyle deliksiz uyumak istiyorum:84:..
Faranjitten kurtulmak istiyorum daha çalışacağım bir yığın ders var ben dökülüyorum..
Hastanelerin özelleştiğini bilmiyordum cnm ben..
Ama çok güzel bi mesleğin var üzülme hiç..
Cnm Allah şifanı versin inşallah
İlaçlarını kullanıyormusun benm pek bilgim yok bu hastalıkla ilgili
Bitkisel şeyler belki işe yarıyordur :26:
Sabah 11 buçuktu uyuduğumda. O saate kadar yapmadığım içmediğim şey kalmadı en sonunda uykusuzluktan resmen içim geçti. Çok sağol canım sen nasılsın keyfin nasıl?
hala iyileşemedinizmi kızlar geçmiş olsun diyelimde geçdin biran önce.. ıhlamur, adaçayı, nane limon falan için.. rabbim şifa ve zihin açıklığı versin :)
Çok şükür cnm iyiyim..
8 gün oldu..
Sen nasılsın bugün iyi misin hala devam ediyormu
hala iyileşemedinizmi kızlar geçmiş olsun diyelimde geçdin biran önce.. ıhlamur, adaçayı, nane limon falan için.. rabbim şifa ve zihin açıklığı versin :)
Eskiye göre daha iyiyim canım çok şükür.. 8gün oldu demek.. Önemli olan sende nelerin değiştiği
Gülenkalp burdasınnn bu saatte ikimizde online :)
Bugün 9. gün..
Bende çok fazla şimdilik bişi yok ama fırtına öncesi sessizlik sanırım bu
evet canım :) Seni açık görünce hemen yazdım.
Her şey olacağına varır merak etme sonu güzel olacak..