Bakmadan Geçme Topiği :)

Biz burada ne güne duruyoruz istediğin zaman istediğini sor canım. KPSS topiğinde illaki br çözen çıkar sorularını. Biliyorsun zaten :KK34:

Cnmm çok teşekkür ederim :KK16:
Zaten ondan hiç şüphem yok
Ama takıldığım mevzular özel hayata dair..
Neyse bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmaların

Cnmm çok teşekkür ederim :KK16:
Zaten ondan hiç şüphem yok
Ama takıldığım mevzular özel hayata dair..
Neyse bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmaların

O zaman sen izin verdiğin sürece yardım edebilirim :KK34:

Öyle canım her zaman hayırlısı. Ben hem gripim hem ders çalışmaya uğraşıyorum yoğun geçiyor baya. Günler geçtikçe tutuşuyorum tabii
:18:

selam hanımlar nasılsınız bakalım.. geliyorum bakıyorum kimsecikler yok :) herkes yoğun tabii ders çalışıyosunuz.. Allah zihin açıklığı versin.. benim zamanımda kolaydı bu kpss olayı.. şimdi çok daha zor.. :) Allah yardımcınız olsun hadi bakalım..

selam hanımlar nasılsınız bakalım.. geliyorum bakıyorum kimsecikler yok :) herkes yoğun tabii ders çalışıyosunuz.. Allah zihin açıklığı versin.. benim zamanımda kolaydı bu kpss olayı.. şimdi çok daha zor.. :) Allah yardımcınız olsun hadi bakalım..

Amin canım çalışan herkese.. Sana da kolaylık versin anne olmak her şeyden zor ama en keyiflisi :)

Bi denk gelemedik şöyle topluca yahu
Sohbetler aksa gitse şölee:KK16:
Amin cnm sen memurmusun?
Yada çalışıyormusun

Bi denk gelemedik şöyle topluca yahu
Sohbetler aksa gitse şölee:KK16:
Amin cnm sen memurmusun?
Yada çalışıyormusun
ay hakkaten gelemedik biraraya :) evet canım sağlık memuruyım Diş teknisyeniyim devlet hastanesinde çalışıyorum ama şimdi ücretsiz izindeyim :) sizin meslek ne?

ay hakkaten gelemedik biraraya :) evet canım sağlık memuruyım Diş teknisyeniyim devlet hastanesinde çalışıyorum ama şimdi ücretsiz izindeyim :) sizin meslek ne?

Bn şuan önmuhasebede çalışıyorum özelde
Memur olman çok güzel bizim hayallerimiz
Bizde gülenkalple kpss ye çalışıyoruz
Allah hayırlı sonuçlar versin :KK16:

Bn şuan önmuhasebede çalışıyorum özelde
Memur olman çok güzel bizim hayallerimiz
Bizde gülenkalple kpss ye çalışıyoruz
Allah hayırlı sonuçlar versin :KK16:

canım benim çalışın Allah hakkınız da hayırlısını versin inşallah.. ama memurluk falan kalmıyo artık,bak hastaneleride özelleştirdi devlet, ticari işletme olduk maalesef, başhekim dışındaki bütün yöneticileri görevden aldılar.. 3 tane yönetici getirdiler başımıza devlet memuru olmayan.. 15 yıldan az çalışmış olanların emekli ikramiyesinide kaldırıyomuş şimdi devlet.. 11 yıl emek verdim ben ama şimdi hepsi uçup gidiyo elimden. memur olmamın bir anlamı kalmadı artık maalesef..

canım benim çalışın Allah hakkınız da hayırlısını versin inşallah.. ama memurluk falan kalmıyo artık,bak hastaneleride özelleştirdi devlet, ticari işletme olduk maalesef, başhekim dışındaki bütün yöneticileri görevden aldılar.. 3 tane yönetici getirdiler başımıza devlet memuru olmayan.. 15 yıldan az çalışmış olanların emekli ikramiyesinide kaldırıyomuş şimdi devlet.. 11 yıl emek verdim ben ama şimdi hepsi uçup gidiyo elimden. memur olmamın bir anlamı kalmadı artık maalesef..

Öyle canım çok haklısın. İş bulmak zor devamlılığını sürdürmek daha zor. Artık memur olmayı bu yüzden istiyoruz en azından işten akılları esince atmasınlar diye. Ekmek aslanın ağzında malesef. Allah sonumuzu hayıretsin..

Şöyle deliksiz uyumak istiyorum:84:..

Faranjitten kurtulmak istiyorum daha çalışacağım bir yığın ders var ben dökülüyorum.. :KK14:

Hastanelerin özelleştiğini bilmiyordum cnm ben..
Ama çok güzel bi mesleğin var üzülme hiç..

Şöyle deliksiz uyumak istiyorum:84:..

Faranjitten kurtulmak istiyorum daha çalışacağım bir yığın ders var ben dökülüyorum.. :KK14:

Cnm Allah şifanı versin inşallah
İlaçlarını kullanıyormusun benm pek bilgim yok bu hastalıkla ilgili
Bitkisel şeyler belki işe yarıyordur :26:

Hastanelerin özelleştiğini bilmiyordum cnm ben..
Ama çok güzel bi mesleğin var üzülme hiç..

Cnm Allah şifanı versin inşallah
İlaçlarını kullanıyormusun benm pek bilgim yok bu hastalıkla ilgili
Bitkisel şeyler belki işe yarıyordur :26:

Sabah 11 buçuktu uyuduğumda. O saate kadar yapmadığım içmediğim şey kalmadı en sonunda uykusuzluktan resmen içim geçti. Çok sağol canım sen nasılsın keyfin nasıl? :KK34:

Sabah 11 buçuktu uyuduğumda. O saate kadar yapmadığım içmediğim şey kalmadı en sonunda uykusuzluktan resmen içim geçti. Çok sağol canım sen nasılsın keyfin nasıl? :KK34:

Çok şükür cnm iyiyim..
8 gün oldu..
Sen nasılsın bugün iyi misin hala devam ediyormu

hala iyileşemedinizmi kızlar geçmiş olsun diyelimde geçdin biran önce.. ıhlamur, adaçayı, nane limon falan için.. rabbim şifa ve zihin açıklığı versin :)

hala iyileşemedinizmi kızlar geçmiş olsun diyelimde geçdin biran önce.. ıhlamur, adaçayı, nane limon falan için.. rabbim şifa ve zihin açıklığı versin :)

Sağol cnm Allah razı olsun.
Ben şükür atlattım gribi
Her bahar olurum genellikle
Sen nasılsın Bebiş nasıl :KK16:

Çok şükür cnm iyiyim..
8 gün oldu..
Sen nasılsın bugün iyi misin hala devam ediyormu

Eskiye göre daha iyiyim canım çok şükür.. 8gün oldu demek.. Önemli olan sende nelerin değiştiği :KK34:

İçmediğim şey kalmadı çözümü ballı zencefilde buldum. Gece rahat bir uyku çektim sonunda..

Eskiye göre daha iyiyim canım çok şükür.. 8gün oldu demek.. Önemli olan sende nelerin değiştiği :KK34:

Gülenkalp burdasınnn bu saatte ikimizde online :)
Bugün 9. gün..
Bende çok fazla şimdilik bişi yok ama fırtına öncesi sessizlik sanırım bu

Son düzenleme:
Gülenkalp burdasınnn bu saatte ikimizde online :)
Bugün 9. gün..
Bende çok fazla şimdilik bişi yok ama fırtına öncesi sessizlik sanırım bu

evet canım :) Seni açık görünce hemen yazdım.
Her şey olacağına varır merak etme sonu güzel olacak..

evet canım :) Seni açık görünce hemen yazdım.
Her şey olacağına varır merak etme sonu güzel olacak..

İnşallah cnm Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :KK16:
Sen nasılsın daha iyi oldunmu uyuyamadınmı

Son düzenleme:
X