- 10 Mart 2012
- 9
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkulacak ne var kız
Yaş 22 bnm
ücretsiz izindeyim ya ben, evde boş durmayayım dedim, nikah şekeri, hediyelik eşya , boncuk falan işine girdim.. evde yapıp göndericem firmaya.. bakalım bugün ilk paket gelicek yapıp göndericem, beğenirlerse devam edicem.. en azından eve bi katkı olur be canım yaa.. yazık adamcağızın üzerine kaldı herşey :) yetiştirmeye uğraşıyo, en azından harçlığımı çıkarsam kafii :)
Korkulacak ne var kız
Yaş 22 bnm
bende gelebilirmiyimmm aranıza :)
bakmadan gecmiyorum ozaman
ayy çıtır bunlaarr :) maşallah ama gurur duydum, ne güzel gençlerimiz var yahuuuuu.. :) sevgili yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaaa :)
ücretsiz izindeyim ya ben, evde boş durmayayım dedim, nikah şekeri, hediyelik eşya , boncuk falan işine girdim.. evde yapıp göndericem firmaya.. bakalım bugün ilk paket gelicek yapıp göndericem, beğenirlerse devam edicem.. en azından eve bi katkı olur be canım yaa.. yazık adamcağızın üzerine kaldı herşey :) yetiştirmeye uğraşıyo, en azından harçlığımı çıkarsam kafii :)
Korkulacak ne var kız
Yaş 22 bnm
bende gelebilirmiyimmm aranıza :)
bakmadan gecmiyorum ozaman
ayy çıtır bunlaarr :) maşallah ama gurur duydum, ne güzel gençlerimiz var yahuuuuu.. :) sevgili yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaaa :)
Canım gerçekten saygı duyulacak kadınsın. Eşini bu derece düşünmen çok güzel. Boş oturmayı sevmeyen insanlara bayılıyorum. Ablacım tebrik ederim seni bereketli olur işlerin inşallah.
Al benden de o kadar :)
Gelene kapımız açık buyur hoşgeldin
O zaman hep bak bekleriz :)
Sen daha çıtırsın ablam işleyen demir ışıldar sen ışıl ışılsın maşallah
Allah razı olsun canım benim.. nerdesiniz kızlar siz yaa keşke istanbulda yakınlarımda falan olsanız ben size arada çay börek falan yapsam ders çalışmanın stresini atsanız :))) bende mutlu olsam.. :)
Ay ben bu fikre bayıldım yaaa
Çok sıcaksın çok sevdim seni
Hamarat hatun
Allah razı olsun canım benim.. nerdesiniz kızlar siz yaa keşke istanbulda yakınlarımda falan olsanız ben size arada çay börek falan yapsam ders çalışmanın stresini atsanız :))) bende mutlu olsam.. :)
bende sizi sevdim kızlar sevmesem çağırırmıyım :) nolcak kardeşim gibi oldunuz bak :) ama o kadar hamarat değilim yani sonra hayal kırıklığına uğramayın :) sıradan orta halli falan işte..
bende sizi sevdim kızlar sevmesem çağırırmıyım :) nolcak kardeşim gibi oldunuz bak :) ama o kadar hamarat değilim yani sonra hayal kırıklığına uğramayın :) sıradan orta halli falan işte..
Kızlaar nerdesiniz gelin de iki yol sohbet edek
ay uğraşıyom sabahtan beri.. ben bu işi kıvıramicam galiba yaa zormuş bu iş bitanesini yapmak yarım saatten fazla sürüyo.. ince işmiş bu.. yada altyapıyı doğru yapamadım ne biliim amaaann.. moralim bozuldu
ipati gelmiş paketin gözün aydın:)
zor dedin gözüm korktu şimdi..:44:
Tabiki hoşgeldin
Canım gerçekten saygı duyulacak kadınsın. Eşini bu derece düşünmen çok güzel. Boş oturmayı sevmeyen insanlara bayılıyorum. Ablacım tebrik ederim seni bereketli olur işlerin inşallah.
Al benden de o kadar :)
Gelene kapımız açık buyur hoşgeldin
O zaman hep bak bekleriz :)
Sen daha çıtırsın ablam işleyen demir ışıldar sen ışıl ışılsın maşallah
teşekkürler hoşbulduk bende artık kk üyesiyimmm... mutlu oldum bir an şu sınav stresi içinde :)