Bakmadan Geçme Topiği :)

inşallah canım Rabbim sanada hayırlı güzel bir evlat nasibetsin inşallah :) Tam akşam vakti yemek hazırlıkları falan, aynı anda burayada yetişiyorum ama yani:) biz kadınlar çok becerikliyiz :)

inşallah canım Rabbim sanada hayırlı güzel bir evlat nasibetsin inşallah :) Tam akşam vakti yemek hazırlıkları falan, aynı anda burayada yetişiyorum ama yani:) biz kadınlar çok becerikliyiz :)

Amin amin isteyen herkese.. Ona ne şüphe :) Tabii ki becerikliyiz. Bir uçan bir kaçan kurtulur elimizden:KK1: Bebeğin uslu galiba yada uyuyor hem internet hem ev işi çocukla zor olur. :)

uyuyordu azönce uyandı :) ama onunla konuştuğum sürece problem yok saolsun, annesine çokta zorluk çıkarmıyo, sadece ilgi :) şimdi karnımızı doyurucaz inşallah.. daha sonra yeniden görüşmek üzere :)

uyuyordu azönce uyandı :) ama onunla konuştuğum sürece problem yok saolsun, annesine çokta zorluk çıkarmıyo, sadece ilgi :) şimdi karnımızı doyurucaz inşallah.. daha sonra yeniden görüşmek üzere :)

Ne güzel :) Afiyet olsun öpüyorum bebeğini :KK61: Sonra tekrar görüşürüz canım.

saol canım Allah razı olsun , benim evet :) sen evlimisin? varmı seninde bebiş?

Olmasını ne de çok isterdim :KK31:
Ben evli değilim cnm..
Sen kaç yıllık evlisin

Canım k. bakma yeni gördüm ama sen çıkmışsın. Ders çalışıyorum be durucum sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar? :KK68:

Beni tanıyormuşsunnn:KK16:
Ben tanımazsın diye düşünmüştüm
Ders çalışıyorsun ne güzel ben bugün sabah çalıştım bi daha da yok oturamadım başına kafam çok dağınık :KK25:
Senin nasıl gidiyo cnm

Ben evli değilim cnm..
Sen kaç yıllık evlisin

Ders çalışıyorsun ne güzel ben bugün sabah çalıştım bi daha da yok oturamadım başına kafam çok dağınık :KK25:
Senin nasıl gidiyo cnm

Vizelerimi halletmeye çalışıyorum bende canım. Tanıdım tabii KPSS yoldaşıyız biz :KK1:

Verimli ders için sağlam kafa gerekiyor. Sen de kafanı toplayınca çalışırsın öylesi daha etkili olur :KK34:

Vizelerimi halletmeye çalışıyorum bende canım. Tanıdım tabii KPSS yoldaşıyız biz :KK1:

Verimli ders için sağlam kafa gerekiyor. Sen de kafanı toplayınca çalışırsın öylesi daha etkili olur :KK34:

Bakalım inşallah
Biraz moralim bozuk düşünceliyim..
Öle işte..hayırlısı olsun

başlık iyiymiş :KK53: gelmişken birşey sorayım bari kızlar :KK24: bazan okuduğum konular sürekli f5 yapmışım gibi yenilenip duruyor neden acaba :44: ve siteden çıkıp tekrar giriyorum çünkü düzelmiyor :KK53: bunu neden geyik topiğine yazdım bilmiyorum bilen yazıversin :KK17:

Ben evli değilim cnm..
Sen kaç yıllık evlisin

Senin nasıl gidiyo cnm

inşallah olur birgün tatlı bir bebişin :) ben 4,5 yıllık evliyim canım

Bakalım inşallah
Biraz moralim bozuk düşünceliyim..
Öle işte..hayırlısı olsun

Hayırdır canım ?
başlık iyiymiş :KK53: gelmişken birşey sorayım bari kızlar :KK24: bazan okuduğum konular sürekli f5 yapmışım gibi yenilenip duruyor neden acaba :44: ve siteden çıkıp tekrar giriyorum çünkü düzelmiyor :KK53: bunu neden geyik topiğine yazdım bilmiyorum bilen yazıversin :KK17:

Allah allah ben de hiç öyle bir şey olmuyor. google chrome kullanıyorum ben belkii bunlarla alakalı olabilir bilmiyorum ki:KK50:
baktım geçiyorum :KK9::KK9::KK9:

Ayağın alışsın :KK1:

inşallah olur birgün tatlı bir bebişin :) ben 4,5 yıllık evliyim canım

Allah nice seneler versin eşin ve sen ve bebeğinle birlikte yuvanıza :KK16:

Hayırdır canım ?
Biraz uzun bi hikaye
Bi ara kendimi toplayabilirsem yaziyim cnm..
Dürüst bi yaşam insanlara uzak bi masal olmuş onun incelemesindeyim şuan..
Konuşturma beni :KK16:
Kpss ye devam inşallah
Bugün bari çalışsam köklü sayılara geçmem lazım ama hiç sevmiyorum matematiği de ya :KK19:

Son düzenleme:
Allah nice seneler versin eşin ve sen ve bebeğinle birlikte yuvanıza :KK16:

Biraz uzun bi hikaye
Bi ara kendimi toplayabilirsem yaziyim cnm..
Dürüst bi yaşam insanlara uzak bi masal olmuş onun incelemesindeyim şuan..
Konuşturma beni :KK16:
Kpss ye devam inşallah
Bugün bari çalışsam köklü sayılara geçmem lazım ama hiç sevmiyorum matematiği de ya :KK19:

Yaşadıkların ne olursa olsun kendine hep bir şeyler çıkartmak zorundasın. Hayat bunun adı. Acılardan ders mutluluktan sonuna kadar zevk almaya bakacaksın..KPSS ye çalış sen hayatını kur takıldığın yerde biz yardımcı oluruz sana merak etme.

selammmm ben geldim canlarım nasılsınız

Geliyorsun ya kimse olmuyor ya da selam verip gidiyorsun bir sohbet edemedik :)

Yaşadıkların ne olursa olsun kendine hep bir şeyler çıkartmak zorundasın. Hayat bunun adı. Acılardan ders mutluluktan sonuna kadar zevk almaya bakacaksın..KPSS ye çalış sen hayatını kur takıldığın yerde biz yardımcı oluruz sana merak etme.

SAğol cnm Allah razı olsun.
Takıldığım çok şey var aslında.

X