- 13 Kasım 2011
- 2.291
- 1
saol canım Allah razı olsun, sizinde varmı? :)
Henüz yok canım. Allah şimdilik sizinkilere ömür versin :) Zamanı gelince benim de olacak inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım Allah razı olsun, sizinde varmı? :)
inşallah canım Rabbim sanada hayırlı güzel bir evlat nasibetsin inşallah :) Tam akşam vakti yemek hazırlıkları falan, aynı anda burayada yetişiyorum ama yani:) biz kadınlar çok becerikliyiz :)
uyuyordu azönce uyandı :) ama onunla konuştuğum sürece problem yok saolsun, annesine çokta zorluk çıkarmıyo, sadece ilgi :) şimdi karnımızı doyurucaz inşallah.. daha sonra yeniden görüşmek üzere :)
saol canım Allah razı olsun , benim evet :) sen evlimisin? varmı seninde bebiş?
Canım k. bakma yeni gördüm ama sen çıkmışsın. Ders çalışıyorum be durucum sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?
Olmasını ne de çok isterdim
Ben evli değilim cnm..
Sen kaç yıllık evlisin
Beni tanıyormuşsunnn
Ben tanımazsın diye düşünmüştüm
Ders çalışıyorsun ne güzel ben bugün sabah çalıştım bi daha da yok oturamadım başına kafam çok dağınık
Senin nasıl gidiyo cnm
Vizelerimi halletmeye çalışıyorum bende canım. Tanıdım tabii KPSS yoldaşıyız biz
Verimli ders için sağlam kafa gerekiyor. Sen de kafanı toplayınca çalışırsın öylesi daha etkili olur
Olmasını ne de çok isterdim
Ben evli değilim cnm..
Sen kaç yıllık evlisin
Beni tanıyormuşsunnn
Ben tanımazsın diye düşünmüştüm
Ders çalışıyorsun ne güzel ben bugün sabah çalıştım bi daha da yok oturamadım başına kafam çok dağınık
Senin nasıl gidiyo cnm
Bakalım inşallah
Biraz moralim bozuk düşünceliyim..
Öle işte..hayırlısı olsun
başlık iyiymiş gelmişken birşey sorayım bari kızlar bazan okuduğum konular sürekli f5 yapmışım gibi yenilenip duruyor neden acaba :44: ve siteden çıkıp tekrar giriyorum çünkü düzelmiyor bunu neden geyik topiğine yazdım bilmiyorum bilen yazıversin
baktım geçiyorum
inşallah olur birgün tatlı bir bebişin :) ben 4,5 yıllık evliyim canım
Biraz uzun bi hikayeHayırdır canım ?
merhaba arkadaşlar nerelerdesinizzzz
Allah nice seneler versin eşin ve sen ve bebeğinle birlikte yuvanıza
Biraz uzun bi hikaye
Bi ara kendimi toplayabilirsem yaziyim cnm..
Dürüst bi yaşam insanlara uzak bi masal olmuş onun incelemesindeyim şuan..
Konuşturma beni
Kpss ye devam inşallah
Bugün bari çalışsam köklü sayılara geçmem lazım ama hiç sevmiyorum matematiği de ya
selammmm ben geldim canlarım nasılsınız
Yaşadıkların ne olursa olsun kendine hep bir şeyler çıkartmak zorundasın. Hayat bunun adı. Acılardan ders mutluluktan sonuna kadar zevk almaya bakacaksın..KPSS ye çalış sen hayatını kur takıldığın yerde biz yardımcı oluruz sana merak etme.
SAğol cnm Allah razı olsun.
Takıldığım çok şey var aslında.