Canını sıkmak istemem ama bana alenen aldatıyor gibi geldii... Bakkala girerken elini bırakmak istemesi, kızı savunması, kıza bakarak espri yapması... Hele zaten o gülme sırasında bakkal makkal ortamı dinlemem ağzına şaplağı geçirirdim. Kendine gelmeli. İrdelerdim ben elimi niye bıraktın? Kıza bakarak neden espri yaptın? Neden kızı savundun? Senin ağzını yüzünü dağıtırım beni aldatırsan şerefsiz! derdim. Parça pinçik ederdim o minnoş suratını. Çok sinirlendim ya.
Kıza da güzel bir dayak lazım. Evli erkeklerle fingirdemek neymiş görsün direk babasıyla konuş kocama çok bakıyor gülüşüyor kızınıza sahip çıkın yoksa bu dükkanı dağıtırım derdim. Aldatma konusunda çirkef olmazsan her şeyi yaparlar maalesef gerektiğinde çirkeflik de yapacaksın. Ki ben bunu çirkeflik olarak görmüyorum insan yuvasını korumaya çalışıyorsa her yol mübahtır bana göre. Yoksa elin yırtığı gelir alır elinden.
Ama şöyle de bir durum var. Ben kocamın beni aldattığını hissetseydim tüm bunları yapmanın yanı sıra affetmezdim. Affedemezdim. Bir daha güven olayı olmayacak bir kere. Güvenemeyeceğim. O zaman s... ederim öyle evlilik mi olur. Biterdi yani.