- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi nededinsenn
İyi de Ada'm kıza yürüse seni neden o bakkala soksun ki hem de el ele
Elini bırakmaya çalışmış ama
Ayrıca kız zaten adamın evli olduğunu biliyor, niye karısını gizleme gereği duysun ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de Ada'm kıza yürüse seni neden o bakkala soksun ki hem de el ele
elini bırakmak istemiş eşi de nededinsen bırakmamışİyi de Ada'm kıza yürüse seni neden o bakkala soksun ki hem de el ele
cunku adam seytanın sağkolu.
Sizin iş görevimiz tehlikeye dönmüş. Ya çok üzücü burada açılan konuları gördükçe bekarlığın kıymetini anlıyorum. Erkeklerin sevgisine zaten inanmıyorum. Sadakatleri de yapay geliyor. Neyse inşallah Size üzecek birşey olmaz.Sorma canim valla benim huraya boyle bi konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi
onun telefonuna casus program indir ve kur.Burda onun pesine takabilecegim hickimse yok malesef.eve de ses kaydi kamera koyarsam ben gelene kadar sarji biter.telefonda konusursa ogrenebilirim cunku internetten telefon dokumanlarina bakiyorum
:))))) bir hafta evin içinde bir yerde mi saklansın :)))Memlekete gidiyor gibi yapın sonra evin içinde bir yere saklanın bir hafta gözlemleyin.