• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Memlekete gitmiş ayağı çekin birkaç gün bir arkadaşınızda ya da otelde kalın. Gizlice gözlemleyin ya da arkadaşlarınızdan biri gözetlesin. Bence durum net yani flörtleşiyorlar aleni ama icraate dökülür mü dökülmez mi onu bilemiyorum. Anlamanın tek yolu da gizlice gözlemlemek gibi duruyor.

Bence kanıt bulana kadar sabret derim.yoksa üste çıkar sen soktun onu kafama diye. Yada bilmiyorum ya yaşamak lazım galiba ne desem bos gibi geliyor.s

Valla 1 hafta memlekete gidicem dediniz icim cız etti. Gitmeyin yaw. Emin olmanizada gerek yok konuşmak için. İlgi alaka bariz ortada.

Çok mu saçma olacak bilemedim ama eşinizin bilmediği bir numaradan bakkalin kızıymıs gibi mesaj atsaniz. numarami nerden buldun derse filan diye inandırıcı olacak yalanlar bulmalısınız yalnız. Telefonda konuşuyorlarsa bu numarayı zaten yemez, konuşmuyorlarsa ve ilgi gösterirse kızdan hoşlanıyor demektir, terslerse filan da sanmıyorum ama artık orasını da siz düşünürsünüz.. Aklıma sadece bu geldi :işsiz:

insallah tahmin ettigin seyler yoktur da Esine yani ayni yatakta yanyana yattigin adama seytanin sag kolu demissin farkinda misin?

Sakın gitme memlekete bence biraz kendini değiştir ve o kızın senden güzel felan olduğunu düşünme hep biz elimizle sürüyoruz adamlari. Cidden ortalığın çivisi çıkmış Yen'i üyeyim neler dönüyormuş hayatta ☹️

Memlekete gittiginden de haz alamazsin ki aklin buradayken. Bence ertele. Esin abi sıcaklığıyla espri falan yapsa sen anlar misin? Anlarsin dimi aradaki farkı. Bana esin her gittiginde espri yapıyor kızı güldürmek için kiz da gülümsüyor gozleriyle flortlesiyolar gibi geliyor. Cok tehlikeli

Sorma canim valla benim huraya boyle bi konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi
Sizin iş görevimiz tehlikeye dönmüş. Ya çok üzücü burada açılan konuları gördükçe bekarlığın kıymetini anlıyorum. Erkeklerin sevgisine zaten inanmıyorum. Sadakatleri de yapay geliyor. Neyse inşallah Size üzecek birşey olmaz.

Burda onun pesine takabilecegim hickimse yok malesef.eve de ses kaydi kamera koyarsam ben gelene kadar sarji biter.telefonda konusursa ogrenebilirim cunku internetten telefon dokumanlarina bakiyorum
onun telefonuna casus program indir ve kur.

Valla konu sahibi sabrınıza şaştım doğrusu. Benim kocamda böyle değişiklikler olacak elin kızıyla manalı manalı bakışacak gülüşecek flörtöz hareketler yapacak ben bunları göreceğim sonrada daha kanıtım yok deyip burda ahlanıp vahlanacam. Çoktaaan ümüğünü sıkmıştım o adamın :işsiz:
Neyi bekliyorsunuz aynı yatakta basmayımı? :işsiz:

Back