• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Bir önceki yazdığım gibi herkesin karakteri faklı bana göre geç bile kalmışsınız aldatma var gibi gelmedi ama aralarında bir elektiriklenme olduğu belli yazıklar olsun böyle adamlara o ne demek kadın dediğin bir eksik laf edecekmiş yazık sana çok aradınmı bu öküzü. :sinirli:
(Yasal uyari...Asiri arabesklik icerir hamileler ve kalp hastalari okumasin)valla cok aramadim bela oldu yapisti yakama diyebilirim.e biz de biraz askina eskiya oldugumuz icin madem hayatimdaki adam bu kocam bu diyerek dozaji tutturamadan sevdik

Sürekli takip edeceğiniz, şeytanın sağ kolu diye tabir ettiğiniz bir adamla neden evlisiniz ?
Boşanmakta bir seçenek
Bir hafta bırakıp düşünmeden bir yere gidemeyecekseniz evli kalmanın ne anlamı var, bu kadar şüphe ile yaşanır mı ?

Ahahahahha :KK70: kiz hınzır burda 18 yasinda daha bebe daha cocuk diyenler oldu da ondan dedim :KK70: boyayi dusunen kocayi da dusunebilir bence yani :KK70:
Aaaammaaannn dikkat et boyalı ombreli kk üyeleri üstüne alınacak şimcik olay çıkacak. Ben bahsettiğin kızın nasıl bir tip olduğunu anladım bildiğin kevaşe işte hal hareketlerinden belli olur öyle tipler. Ama saçı boyalı ombreli arkadaşlar üstüne alınmasın hemen yani.

Arkadaşım özeline mesaj attım bı yöntemi var bunun gözün resmen arkada kalacak ama iyi anlamda bayağı bayağı ne yaşaniyorsa resmen göreceksin memleketine de gitsen, aldatan erkeklere de onların ortaklarına da zehir olsun bu dünya !! (Eğer aldatiyorsa)

Sakın gitme memlekete bence biraz kendini değiştir ve o kızın senden güzel felan olduğunu düşünme hep biz elimizle sürüyoruz adamlari. Cidden ortalığın çivisi çıkmış Yen'i üyeyim neler dönüyormuş hayatta ☹️
Kiz inanki zaten soyadim degisim olmus adam bile diyo hergun farkli bi kiliga sokuyosun kendini diye

Sürekli takip edeceğiniz, şeytanın sağ kolu diye tabir ettiğiniz bir adamla neden evlisiniz ?
Boşanmakta bir seçenek
Bir hafta bırakıp düşünmeden bir yere gidemeyecekseniz evli kalmanın ne anlamı var, bu kadar şüphe ile yaşanır mı ?
Helal vallahi kendime aciyorum adami 1 hafta birakip gidemeyeceksem ne anlami var.lanet girsin evlendik iste bi kere

Arkadaşım özeline mesaj attım bı yöntemi var bunun gözün resmen arkada kalacak ama iyi anlamda bayağı bayağı ne yaşaniyorsa resmen göreceksin memleketine de gitsen, aldatan erkeklere de onların ortaklarına da zehir olsun bu dünya !! (Eğer aldatiyorsa)
Hemen bakiyorum canimin ici sagol

Aaaammaaannn dikkat et boyalı ombreli kk üyeleri üstüne alınacak şimcik olay çıkacak. Ben bahsettiğin kızın nasıl bir tip olduğunu anladım bildiğin kevaşe işte hal hareketlerinden belli olur öyle tipler. Ama saçı boyalı ombreli arkadaşlar üstüne alınmasın hemen yani.
Ay yok yok aman dur zaten ortalik karisik :D
Memlekete gittiginden de haz alamazsin ki aklin buradayken. Bence ertele. Esin abi sıcaklığıyla espri falan yapsa sen anlar misin? Anlarsin dimi aradaki farkı. Bana esin her gittiginde espri yapıyor kızı güldürmek için kiz da gülümsüyor gozleriyle flortlesiyolar gibi geliyor. Cok tehlikeli
Evet ben bosuna suphelenmedigimden adim gibi eminim de bakmayin konduramiyorum inanmak istemiyorum burdaki kadinlar cok hakli

Bilemiyorum konusmanin vakti geldi mi artik diyosunuz ;
:KK43:
Yani geç bile kalmışsın. Başta sadece bakisma ile başlamış olabilir ki siz bu tavırları uzun zamandır gozluyorsunuz. İlerlemesine sebep bile olmuş olabilirsiniz. Diğer konunda da söyledim evlilik böyle yürümez. Sürekli şüpheyle olmaz.konus ama beni aldatiyorsun deme. Bu tavırlar beni rahatsız ediyor de. Bagirsada kizsada sen sonuna kadar konuş öyle git. Hem oda düşünmüş olur belki. Zaten bu konuşmadan sonrada senin gitmeni fırsat bilip abartirsa o kaybeder. Daha gençsin yazık etme kendine.

Bende neyi bekledigini anlayamadim.zaten Kanit bulursan basacaksin tekmeyi. Aklına karpuz kabuğu dusurmeyim diyorsa da kabuğu geçtim karpuzun kendi düşmüş aklina.hersey ortada. Memlekete gitmekte ayrı cesaret tabi.
Kizlae beni vazgeckrteceksiniz valla sastim kaldim :(

Kesinlikle abartmiyorsun var birseyler.Ama ne duzeyde onu bilmiyorum

Ne cesaret ya elini birakmaya calismasi espri yapip bakmasi vs. bi de kendine bakiyormuş

Memlekete giderken ondan haber alacagin birsey olsun.Ses kayit cihazi,kamera,veya bir arkadasin sana gozlemleyip haber versin veya da hattinin dökümünü görürsün e-devletten konuşma msj vs. memletteyken.Cunku hazir sen yokken olan olur.

valla yapacagin tek sey memleketten ona haber vermede erken donmek , yada sen gidince onun pesine guvendigin birini takmak
yada eve gizli kamera ses kayidi vs yerlestirmek
eve getirmeez belki kizi ama rahat ca konusur sonuçta
aslinda baya çok sey var sanki aslinda ogrenmek için :) kesin kanir olur hemde
+1

Yani geç bile kalmışsın. Başta sadece bakisma ile başlamış olabilir ki siz bu tavırları uzun zamandır gozluyorsunuz. İlerlemesine sebep bile olmuş olabilirsiniz. Diğer konunda da söyledim evlilik böyle yürümez. Sürekli şüpheyle olmaz.konus ama beni aldatiyorsun deme. Bu tavırlar beni rahatsız ediyor de. Bagirsada kizsada sen sonuna kadar konuş öyle git. Hem oda düşünmüş olur belki. Zaten bu konuşmadan sonrada senin gitmeni fırsat bilip abartirsa o kaybeder. Daha gençsin yazık etme kendine.
Bak zaten bundan sonra bisey ciksin eya cikmasin benim ona olan guvenim bikere sarsildi bu durum ya bi konusmayla hallolacak ya da benim boyle suphelerimle devam edecek veyahut bunlari basacam ve hersey bitecek evliligim son bulacak.

Back