Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Açıkcası sabrına ve sessizliğine hayran kaldım. Ben olsam gerçekten annda tepki verirdim. Ben kocamı kuzeninden bile kıskanıyorum açık açık en başta söyledim hatta süreklide söylerim. Kan bağın yoksa kardeşim gibi görüyorum dediğin hiçbir kuzenine veya arkadaşınla samimiyetini kabul etmem diye. Samimi olduklarında evde burnundan getiriyorum hatta kıza da tepkimi belli ediyorum ama size gerçekten şaşırdım iyi sabır. İnşallah kötü bişey olmaz. Bana kalırsa tavrınızı belli edin.yoksa sizin haberiniz yok diye iş kötüye bile gidebilir.

Bence profesyonel olmasa da bu bebekler için olan kameralardan al yerleştir tam koltuk vs ve yatak odasına, adamın telefonuna acr kaydet çakmazsa sonra dinlersin. Senin yerinde olsam watsup ve telefon kayıtlarına bakarım ama yanlış anlama böyle pezevenkle hayat geçmez. Siktirle gerekirse yarın bir gün başkasınu bulur

Valla memlekete gitme cesaretine hayran kaldım. Bu kadar süphe varken

Bu telefon modeli nasıl öğreniliyor

Ben trkcll'li olduğum için diğer operatörleri bilmiyorum
Turkcell hesabım uygulamasindan görebiliyorsunuz
Hesabım > ayarlar > ana iletişim hattı dediğiniz zaman adınıza kayıtlı operator hatları ve mevcut telefon resmi (modeli) ile ekranda görünüyor

Kullanıyorum uygulamayı bakim heme

Ana iletişim hattı diye bi yazı göremedim Ben

Bakin bu da normal degil. Biz kadinlar aradaki dengeyi tutturamiyoruz sanirim.
Ayrica kuzenlerin arasinda kan bagi vardir. Konu disi oldu ama soylemek istedim.

Bakin bu da normal degil. Biz kadinlar aradaki dengeyi tutturamiyoruz sanirim.
Ayrica kuzenlerin arasinda kan bagi vardir. Konu disi oldu ama soylemek istedim.
Öyle ama kan bağımdan kastım nikah düşmesi. Kuzenlere nikah düştüğüne göre ve gerçekten kardeşi olmadığına göre samimi hareketlerdn hoşmanmam. Evet konu dışı oldu gerçekten. Dediğiniz gibi aradaki dengeyi sağlayamıyoruz.

Canım o bakkala bakarken niye sürekli bakıyorsun ilginizi çekebilir bişey mı var gibisinden sorsana

Benim tanıdığımın eşi dükkanına gelenlerle çok samimiydi arkadaşım bıktım artık yakalamaktan mesajlarını konuşmasını diyo ama adam anlamıyormuş 3 çocuk yaptı hala aldatıyomuş. Yani bu tür karakterler aldatan erkek tv de duymuştum evdeki eşine ilgisi dahada artarmış çiçek almıyosa alırmış eşinide elde tutarmış bi yandanda aldatırmış yani arkadaşımda diyo kavga edip ailesine dmedim demedim yüz buldu şimdi tepeme çıktı şimdi hiç umursamıyorum diyo mesajı silse raporu unutuyormuş kadın bi yerden yakalıyomuş bence sen ipin ucunu sıkı tut iftiracı yok karalamasın beni diye içinde tutup nası memlekete gidecen sende iyi yürek varmış .

Bence memeleketten bir iki gün once don söyleme ona
Evi gözetle komşularla aran iyiyse onlari ara
Bu watsup webi indir konuşmaları takip et
Cok üzüldüm ama malesef kılcik bir olay çıkacak sanırım bu isin sonunda