Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Burda onun pesine takabilecegim hickimse yok malesef.eve de ses kaydi kamera koyarsam ben gelene kadar sarji biter.telefonda konusursa ogrenebilirim cunku internetten telefon dokumanlarina bakiyorum
Ses kayit cihazlari 12 saat kaydediyo o bile sana yeter cunku varsa zaten sen gider gitmez arayacakyir

Iliski baslamamis ama elektrik var. Başlamadan bitirmen gerek. Ben olsam yasaklardim konuşmasını. Eğer sen onemliysen dediğini yapar. Sen pusuya yatacagim diye ortalığı boş birakmissin. Cirkefe dök bak o kız babasından seninkide olaylardan nasıl tırsacak. Kanıt beklerken ilişki başlayacak be BACIM . Başlamadan bitir

Burda onun pesine takabilecegim hickimse yok malesef.eve de ses kaydi kamera koyarsam ben gelene kadar sarji biter.telefonda konusursa ogrenebilirim cunku internetten telefon dokumanlarina bakiyorum
Canım memlekete acelen yoksa gitme bence ve dediği gibi arkadaşın o bakkala gitmemesini söyle. Bu kız aranıyor gibi sana bakışlarını beğenmiyorum de. Eşine hatta de ki bence " ben sana zaten güveniyorum o kadar karaktersiz biri değilsin, seni tanıyorum. Ama kızın bakışlarını hiç beğenmiyorum. Ayni durum benim başıma gelse biri bana rahatsız edici bi şekilde baksa sende aynı şeyi istersin de. Bi şey yakalayana kadar kesinlikle kırıcı olma . Bakkala daha sonra girersen ki yerinde ben olsam (farkettikten sonra bu durumu) bakkalda eşime daha yakın davranırım. Sadece elini tutmak değil de eşime karşı daha Güleryüzü o kadını takmıyor tarzında falan.
Bi de bakkal normal bakkal mı market gibi mi ?

Bu dosya kapanmamis mıydı? Konu sahibi baska bi konu açtı. Eşiyle konuşmuş falan. Anlaşmışlardı

kesinlikle ses cihazına ve erken dönmeye katılıyorum helal olsun sana inşallah öyle bi halt yemiyodur yaaa

Ortada boyle bir mesele varken nasil memlekete gidersin ben olsam esimi yanliz birakmazdim

bir erkek istersen tasınırız derse orada sorun vardır. ne mübasebet sen nile sucluyorsun demeliydi. elin kzınında günahını alıyorsun demeliydi.

Bence birbirlerini hiç tanımıyorlar ama karşılıklı sürekli bakismis belki bir iki kelam edip gulusmusler

Bakkaln kızı eşinin hayalindeki kisiyle örtusuyor ve o da ona bakmaktan hoşlanıyor

E madem böyle bir durum var sende gitme
Bana saçma geldi açıkcası ..o kız niye senin kocana baksın ya

Sende bakkaldaki amcaya yavşa eşin nasıl akıllanıyor gör. Yaşlı maşlı deme.adamın adını öğren ne iyi adam de. Kendine bakmata başla. Git bakkaldan birşeyler al. Yada yakında genç başka biri varsa market olur ne biliyim. Dinsizin hakkından imanskz gelir.bu arada sabrınız taktire şayan. Bazı insanlar böyle sabırlı oluyor. Boşa kıskançlık yapmıyım diye.bende öyleyim. Ama zorla bakkala sokmaya çalışsa.bakkalın önüne gömerim seni derdim herhalde

Esin espri yaptığı anda kızın yanında o anda ağzının ortasına yapıştırcak sin ki bak bakalım bi daha kalkisiyormu en sinir olduğum erkek tip modeli ayrıca esine direk söyle bir daha bu markete girdiğini o kızla diyalog içerisinde girmeni istemiyorum diyeceksin eğer bunu yaparsın şuan konuştuğum dilde sakinligimi koruyamam eğer huzursuzluk istemiyorsan dediğimi yap de bu şekilde net söyleyemiyorsan ya kelime çıkar ya ekle sen bilirsin ama net şeklini koy ..

Bugun bakkalin kizi. yarin kimbilir kim... boyle de yasanir mi? ortada ne oldugu bile belli olmayan su durumda bile ne hale gelmissiniz ne kadar yipranmissiniz. bunun ilerisi olsa ne olur acep? esin hatali. net. bunu da oyle boyle yontemlerle taktikle sen duzeltemezsin. esin duzeltirse kendini duzeltir.
suan icin ortada uzaktan bakisma laf atma var. daha flortlesme evresine gecmemisler. sadece birbirlerine kur yapip duruyorlar. bu bile sinir bozucu.

Sana sadece şunu söyleyebilirim. Ben olsam kesin böyle yapardım yani, biraz cesaret istiyor ama kızla konuşsan kızın belkğ hoşuna gidecek belli mi ılur? Git kızın babası ile konuş, ben böyle bir şeyden şüpheleniyorum eğer eşim kızınıza falan bakıyor ise dikkat edin derim. Kızınız daha küçük bilmem be vericen alttan gazı, madem kanıtlayamıyorsun bari kızın da başında biri dursun dimi? Bir kadın bir şeyi hissediyorsa vardır o işte bir şey. Kanıtlayamamak da aldatılmak kadar kötüdür. Eğer kızın babası bnm kızım evli adama bakmaz falan derse de yanlış anladınız kızınıza lafım yok eşimden kaynaklanan bir durum dersin atarsın kocanın üstüne. Belki de böyle olması gerekiyordur o bakkaldan uzak durması için. Ki bence uzak da tutmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…