Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Kaç saattir bu cevabı bekliyorum kızım:) çok sevindim konusabilmene ve gayet güzel konusmussun. En mantıklı olanı yapmışsın. Sen şimdi elinden geleni yaptın gerisi ona kalmış. Bundan sonra bakalım ne yapacak.valla banada bu 1 hafta zor geçecek:))

Yy
ayyyy iyiki varsin vallahi sen beni tetikledin de konustum bilmiyorum nolacak bakalim :) hala guvenmiyorum ve bana hissettirdiklerini unutmadim ama en azindan essegin aklina karpuz nasil olsa dustu fikrine vuvenerek gozdagi verdim korku saldim.ki bu bile beni incitti hatirlatmam gerekmiyodu yapmamasi gerektigini.nebileyim iste yaptik biseyle.
Cok sagol canim yanimda oldugun icin bu hafta nasil gececek bakalim telefon dokumlerine bakmaya devam edicem

Çok haklısın sana bu durumu Yaşattığı için suçlu ve gelince bunun ufaktan acısını cikarirsin. Korku salman iyi oldu ama. Bakalım ne yapacak duracak mı yoksa durmuş gibi mı yapacak gelince anlarsın. Sen ordan yinede boş bırakma eşini sık sık ara gündüz akşam. Bugün ne yaptın ne yedin evde eksik var mıydı market alışverişi yap kendine falan diye. Gelincede bakarsın duruma artık. Ama üzülme evliliğin başları daha oturmamış bı evliliginiz var yaşlar nispeten küçük sayılır. Yuvayı dişi kuş yapar. Yuvam yikilmasin istiyorsan biraz sabredeceksin sonrasında rahat edersin inş.

Nefret ediyorum bu konuda fedakarlik yapmaktan.zoruma gidiyo.

Bunu akşam da yazdım mesajlarına bakmanız birşeyi değiştirmez.

bence de konuşman ve gözdağı vermen iyi olmuş.
gerisi ona kalmış.

D
ay durun aklim zor duruldu
Her an bakkal dan marketten bahsedip aklına düşürmeyin iyce.bi şeyi kırk kez sölersen olur.o konuyu unutmuş gbi davranın hele kıza hiç çaktrmayn çok mutluymş gbi davranın.birşe yoksa bile kız anlam çıkarır.sessizce takip edin hal tavırları.yoksa bişe yoksa eşiniz suçlanmaktan bıkar.bi yandanda eşinize ilgi gösterin

Yazdınız da kaçırdım mı bilemiyorum ancak memlekete illa gitmek zorunda mısın bu kadar kafan karışmışken?

ilk konudan beri merak ediyordum ne oldu diye yeni konuyu şimdi gördüm.
Konuşmakla iyi yapmışsın canım eşinde gayet güzel tepki vermiş taşınalım falan diye.
Sen yine aklımda dersin dikkat edersin ama kendini bu kadar yıpratma.
Eşinede sakın konuyu tekrar tekrar açıp yüz göz olma.

Bence en iyisini yapmışsınız konuşarak. Fakat siz yine takipte kalın...

valla kocanız hiç te şeytanın sağ kolu falan değil kusura bakmayın da , o kadar zeki olan bir adam karda yürür izini belli etmez, Ben de şunu anlamıyorum burda çok okuyorum bu tarz olaylar, ya bu adam sizin kocanız değil mi, birşey sormak, konuşmak için illa ki bir kanıta mı ihtiyacınız var, hangi hareketinden rahatsız olduysanız söylesenize kendisine, ben olsam sen ne ayaksın ya espriler falan, sıçarım senin çarkına derim ve nasıl sıçacağımı da kendisi çok iyi bilir !

Nefret ediyorum bu konuda fedakarlik yapmaktan.zoruma gidiyo.
Haklısın hiç hoş bı durum değil. Ama hayat. Bazen bunları gerektiriyor. Zaten bir yaparsın iki yaparsın sonra haketmedigine karar verirsen bı daha yapmazsın. Bundan sonrası kocana kalmis. Ama kocanın cevapları güzel olmus. Sen takma kafana artık.her zaman yanındayım ben senin ne zaman istersen dertleşebiliriz:)

memlekete falan gitme dur orda

Valla canisi ben iki kere aldatilmis biri olarak soyluyorum bu ara da ayni kisi tarafindan degil senin icine o suphe dusduyse sen o kiza tav olduysan vardir bunu tetikleyen hareketler malum hisler kuvvetli ama kendini delircek seviyeye getirme bunu da belli etme esine ama memleketten habersiz don bakkala ara da tek git kizin sana bakislarini hal ve hareketlerine de bak derim..

Oyy canim benim ya gdlimde oraya parcalayalim o kizi ne yap blynmu erken dön haber verme bide komşun falan yokmu bebeğim sole ona olmaZsa o sarı saçlarını eline dola yoll

Ben olsam su bakkalin kizina da isinamadim yerine kucucuk kizlar ombre falan yapiyo yaa artik biz lisedeyken ip atliyoduk falan derdim.Bi de bunlari buyuk sanip asilan abisi yasinda gerizekali erkekler de vardir kesin derdim.

Canim valla ne onersem bilemedim.Ayni sehirdeysek ben gozlemliim dicem ama Bence memlekete gitme,kizla yakinlas okula gidiyo musun dersler nasil canim falan de takildigin ders olursa biz senin abin ablan sayiliriz cekinme danis de bak bakalim bozuluyo mu

İnsallah aldatmiyodur,umarim her sey sen kurdugun icin batiyodur bukadar

Bu cok kritik bi durum brnce.. yani ayni sey benm basima gelse gitmek yerine gidiyomus gibi yapip bi komsuda kalitdim ve onu takip ederdim zaten oyle birseyi varsa zaten o adam sen gidince bos durmaz o kiza ulasmanin yolunu arar bulur eger memlekete gittiysen erken don eve bi yerde saklan gozlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…