Bakkalın kızı dosyası

Part 1,part 2 seklinde arkasi yarin modunda ilerliyor konu
Bakalin kiziyla bisey oldugunu olacagibi sanmiyorum cok dillendirip esinzin aklina kazimayin derim ben

Bak canim adam inkar etmedi paniklemedi bagirip cagirmadi sadece dinledi ve guldu bosuna uzulmuusun dedi.ben de paylastigim icin ustunden yuk kalkmis oldu.guvenmiyorum guvendigimi nerden cikardiniz yahu oyle bisey demedim
Elle tutulur hicbir gerekcen yoktu. Ne kiz hakkinda ne esin hakkinda. Kizin belki sana gicikliginin sebebi baska. Seni kiskaniyor daha guzel oldugunu dusunuyor vs vs...

Ben sana baska bir sey soyluyorum. Sen her msj eşime güvenmiyorum diyorsun. Guvenmedigin adamla nasil evli kalıp sözlerine( sadece bu konuda degil ) inaniyorsun.
guvenmiyorum ama inandim nasil oluyor

Ya da burada oklari üzerine cekmemek icin oyle yazıyorsun. Guveniyordun niye suohe ettin diyecekler diye.

Kimseyi tatmin etmeye calisma senin hayatin senin kararin senin tercihlerin biz kiyidindan bi olaya bakindik o kadar.

Benimde aklıma aynı konu geldi

Eğer ki düşündüğün gibi olduysa bile adam düzelir senin üzüldüğünu ve farkettigini gördü. Seviyor sizi

en güvenilmeyecek erkek lafları

Asla sizi üzmek için atmıyorum bu yorumu fakat biz bayanlar sanırım hissediyoruz . Bakın ben 3 yıllık ilişkimde birebir bu durumu yaşadım . Bir kız beni rahatsız etti . Sevgilim ile bunun için aram açıldı geldi beni ikna etti . Ağladı sızladı . Kızın bir o... olduğunu alkolik vs olduğunu yüzüne dahi bakmayacağını vs söyledi . Sonuç : 6 ay sonra o kız için beni terketti şu an beraberler . Güvenmeyin .

ne bakkalmış be :) adamın aklında bile yoksa nerdeyse zorla sokuyorsun aklına... hiç konuşmasaydın keşke sessizce takibe alsaydın

Bundan sonraki (bakkalin kizi haricccc!!!!!) kişilere takarsınız

Ben yene kendi fikrimi yazmadan edemeyeceğim kusura bakmayın ama eşiniz bana hiç inandırıcı gelmedi normalde böyle bir konuya bağırıp çağıran adam nedense çok sakin konuşmuş bana göre resmen uyutmuş sizi aklında yoktu madem evde var olan şeyleri neden bakkala gidip aldı neden bakkala girerken elinizi ısrarla bıraktı eşinizin şu an yaptığı çok güzel bir taktik kendince.

hanımlar konu sahibi kocasını aklamadi konuşarak bu yanlış anlaşılmış sanırım. Ben herşeyin farkındayım ayağını denk al demiş oldu. Yoksa iki lafla ikna olunacak birşey değil. Sonuçta evliliği bitirmek kolay bişey değil. Konuşup içindekini dökmüş oldu işte. Yoksa kendini yiyip bitircekti.

Hep dediğim gibi konu sahibi arkadaşım bundan sonrası ona kalmış devam ederse zaten kendi adamligini koyar ortaya.sen uyarini yapmış oldun. Bı dahaki durumda adama da ben sana söylemiştim uyarmistim sonuçlarına katlanacaksin artık dersin olur biter.

bakkalın kızı diye anlatımlarınızdan, kızı uzun salaş etekler diyen göğsü bağrı açık yarı kapalı bi tülbenti başına geçirmiş, büyük popolu ve işveli büyük küpeleri olan bi kız olarak canlandırdım gözümde. bence de dikkat et o kıza

Konuşmuşsun, o da yok öyle bir şey demiş. Şuan, artık ona hiç bu konudan bahsetmeden,bu konuyu açmadan, sen kendi gözlemlerini sürdür canım.

Yook aksine güzel giyinimli bakımlı ve ombbreli bir kızmış

Bana da nedense (yas belirtilmemis sanirim gormedim ben ) küçücük ergenlikte bir lise ogrencisi gibi geldi. Son donem kizlari biraz bakımlı,giyimi kusami alistiklarimizdan biraz farkli. Konu sahibinin esini bilemem de kizin gunahini aldigini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…