Bakkalın kızı dosyası

Guvenmedigin adamin sozune inanip icini rahatlatmak zor olmadi mi?
Bak canim adam inkar etmedi paniklemedi bagirip cagirmadi sadece dinledi ve guldu bosuna uzulmuusun dedi.ben de paylastigim icin ustunden yuk kalkmis oldu.guvenmiyorum guvendigimi nerden cikardiniz yahu oyle bisey demedim

Yahu eşinle güldüyse eşinle güldü bu samimiyeyi vermese kocan gulebilir mi kız kocana?Zırt pırt bakkala giden koca iki hakarete aklandı ışte demedin mi inandım diye.Insan sevdiği adama şeytan falan demez ayrıca sevgi böyle birşey değil.Etrafa çok fazla kadın var kimisi masum kimisi değil bu konuda muhatap kocadır,benim bildiğim o da kıza hakaret edince aklanmaz.

Kocamin aklandigini soyledigim veya ona guvendigimi soyledigim bi satirimi paylasirmisiniz benimle lutfen

Benim icim falan rahat etmedi sadece konusup paylastigim icin bi hafifleme geldi konuda da bahsediyorum gozum hep uzerinde olacak guvenmiyorum diye.nasil boyle anlasildi anlamiyorum
Temkinli olmakta fayda var burda konuları okudukça müge anlıyi geçtik sorguluyoruz umarım yoktur diyoruz ama sonuç hüsran güzel kardeşim sanada iyi dileklerimi sunuyorum

Kocamin aklandigini soyledigim veya ona guvendigimi soyledigim bi satirimi paylasirmisiniz benimle lutfen
"biz sevgiliyken bana ne isve cilve yapan oldu ben o zaman bile kimseye meyletmedim yapacak olsam o zaman yapardim dedi falan filan sarildi veni ikna etti yani.bi yandan kendime kiziyorum bu konusmayi yaptigim icin bi yandan da bari kafam rahatladi diyorum.adam hic heycanlanmadi paniklemedi hayret savunmaya da gecmedi.bilmiyorum kizlar durum vaziyet bu boyle bi adim atmak zorunda kaldim cunku hergun dusunmekten aylarca bir arpa boyu yol alamamistim.konu bu sekilde kapanmis oldu "

Sizi ikna etti ve konu kapandı bu aklanmış olduğu anlamına gelmiyor mu sizce de

Beni ikna etti derken aralarinda bisey olmadigina beni ikna etti demek oluyo ki bu
Beni ikna etti derken aralarinda bisey olmadigina beni ikna etti demek oluyo bu ve ikisini ilgilendirdigi icin otomatikmen kiz da temize cikmis oluyo.ama ben kocama guvenmedigimi daha sonra belirtmisim yani kocami akladigim falan yok.zaten kocami aklama derdinde olsam bakkalin icine bakiyo dermiyim espiri yapiyo dermiyim burda kizin sucu yok ki.ama kiz sucsuzsa eger niye bana kocamin yaninda cok normal sevecek onun olmadigi yerde babasini öldürecekmisim gibi davraniyi bunlar normal mi?bende ilk suphe uyandiran sey zaten kizin bana sebepsiz yere ters davranmasiydi zaten.tabiki ilk etapta aaa bana ters davrandi kesin kocama asik demedim zamanla taslar yerine oturdu.

Konu kapandi derken de o an konusmayi kapattik anlaminda dedim

Yahu öyle kızlar varki hele bir tanesi nişanlıma gelip "sakallarını kestikten sonra ve kesmeden önceki fotoğraflarını bana atmazsan seni öldürürüm xxxx yaa" dedi gözümün önünde kac gundur krizlerdeyim. kız sadece güldü eşinize diye mi bu kıskanclık yoksa ben mi yanlış anladım?

Gecmisi de var canim benim mevzular uzun yoksa sizinki de mi minimin masum bir ceylancik

Gecmisi de var canim benim mevzular uzun yoksa sizinki de mi minimin masum bir ceylancik
Sorry ozaman okuyup önceki konuları takrar dönüyim ben

Bizimkisi hicde minimin masum ceylancık değil valla yapmadığı cilve kalmadı adama hayatımda ilk kez birine karsı bu kadar kin ve nefret duydum

Sorry ozaman okuyup önceki konuları takrar dönüyim ben

Bizimkisi hicde minimin masum ceylancık değil valla yapmadığı cilve kalmadı adama hayatımda ilk kez birine karsı bu kadar kin ve nefret duydum
Canim benim allah kolaylik versin o kadar iyi anliyorum ki seni cok zor cok ama seninki bariz sebin yaninda cilvelesiyosa bigün bi ortamda bozsana siz hayirdir diye

İnanmak istediğiniz için inanmışsınız yoksa adamın ne argümanları tatmin edici ne açıklamaları. Yapacak olsam flört ederken yapardım vaov tebrik mi edelim? Belki o zaman fırsatı olmadı şimdi olmuş işte. Sizin bileceğiniz iş tabi ki ama hiç mantıklı açıklamaları yok. Kızı da tabi kötüleyecek "Çok taş yavv çok güzel kız" falan demesini mi beklediniz?

Canim benim allah kolaylik versin o kadar iyi anliyorum ki seni cok zor cok ama seninki bariz sebin yaninda cilvelesiyosa bigün bi ortamda bozsana siz hayirdir diye
Gözümün önünde oldu dediğim sosyal medyada oldu diyelim fazlada detaya inemiyorum kendimi belli etmiyim diye yoksa yuz yuze görsem bir kasık suda boğucam

Aklim gene bulaniyo olacaklara hazir olun

Gözümün önünde oldu dediğim sosyal medyada oldu diyelim fazlada detaya inemiyorum kendimi belli etmiyim diye yoksa yuz yuze görsem bir kasık suda boğucam
Hmm sosyal medyaysa kizi haklamaniz biraz zor olur ama gene de cok acı eminim

Hanımlar,
artık benzer içerikli veya devam konuları kapatılmıyor ama dün açılmış böyle bir konu mevcutken ve konuda gelişmeleri insanlar merak ederken gelişmeleri yazmak için farklı bir konu açmak, ilk konunuzu bilmeyenler için kafa karıştırıcı olabilir lakin bölüm kuralları açısından bir sorun mevcut değil.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-kizi-ve-esim-sicak-gelisme.1001883/page-24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…