Bakkalın kızı dosyası

en başından söyledim size bişey yoktur diye 2. konunaza cevap yazmadım bu yüzden.artık bu konuyu uzatmayın ve açmayın eşinize bir daha ara zira aklında yokken aklına sokucaksınız adamın.bana bile fenalıklar geldi bu konudan.

+1

eşinizin tabiri çok kaba. genelde erkekler ulaşamadığı ciğere mundar der yada sözde sana karşı kızı kötülüyor.

Baya bi karışmış konularını dikkatli okuyan saçmalık olduğunun hemen farkına varır.

Konuda asil onemli olan esinizin tavri, hisleri degil mi?

Kiza cok takilmissiniz, evet tabiki hos degil evli barkli adamla flortlesmdsi ama asil onemli olan kocaniz, kiz bu olur baska biri olur esinizin karakteriyse bu ileride baska kizlada yasanir.

Basima gelmedi, gelse kocami takibe alirim, kizdanda nefret ederim ama kocamiasla hemen aklayamam, esinize pek guvenmedim gunahini almak istemem ama bana supheli geldi. Ki siz hissettiniz, surekli bakkala gitmek istiyor, kizla bakismalarini gulmelerini gordum dediniz, belki bu konuyu aklinizda kapayip devam etmek istiyorsunuz ama bence net ortaya cikmasi icin suan super zamanlama olur. Esiniz sizin inandiginizi gordu, daha rahat hata yapabilir, memlekete gidicem diyodunuz gitmediyseniz gittiginizde pesine birini takin ve takip ettirin. Gittiyseniz yine oyle su saatte gelicem diye cikin erken dinun falan, bakkalda gorurseniz pat diye dalmayin bi kulak kesilin neler oluyor.

Umarim yoktur birsey ve size oyle gelmistir, ama bundan gercekten emin olup oyle kapatin konuyu.

takipteyim ama yazmadim hic ilk olacak. konusmakla hallolmayacak. ben olsam takipte kalmayi yeglerim bilmiyormus anlamamis gibi yapardim. rahatligi artarsa anlaman kolaylasirdi. boyle olsa bile temkinli olacaktir anlaman zorlasacaktir. ve adamin dabu sekilde tepkisi de absurt bence. ben esime bazen bu tarz sakalar yaparim tepkisi ne olur diye. hic de biyke tekpi vermedi. absurt durum soz konusu

kızım sen ne uğraşıp duruyorsun elalemin kızıyla eşinle, bu kadar vakti kendine harcasana... bırak ne halt ediyorsa etsin eşin, sen kendi keyfini bozuyorsun, çık arkadaşlarınla ailene git... sürekli kafan bunda.... bırak eşin seni kıskansın... sinirlendim valla... erkeğin güzeli vs olmaz, senin eşin kendini birşey sanacak senin sayende... sert konuşuyorum çünkü haklıyım.... takipmiş yok ani basmalarmış, işin gücün yok mu, çalışmıyorsan, git saçını başını yaptır kıyafet al, gez toz, kursa git... bırak eşin bu nereye gidiyor, napıyor diye düşünsün... erkekler ne yazık ki böyle olunca eşinden de soğur, aklına da sokarsın ayrıca.... git kendine bak biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…