Bakkalın kızı dosyası

cok iyi yapmışsın. aferim. eşinde cok güzel dinlemiş seni. karşılıgı da güzel olmuş.
birde sana tiyo olsun insanlar gercekten bilmedikleri ilgilisi ve alakası olmadıkları bir itham ile karşılaşırlarsa agızlarını hafif aralarlar. aaa ifadesi ... eşin bunu yaptı ise gercekten bir ilgisi yok.
ama erkekler kontrole tabii tutulmalıdır sıkmadan...

Nasil

Nasil yapicam onu canim bilmiyorum inanki

Canım bu konudaki mesajını kopyala, diğer konuna yapıştır, yani normal yorum olarak devam niteliğinde olsun. Sürekli konu açarsan gerçekten bi süre sonra olaylar arasındaki bağlantı kopar. Seni takip ediyoruz zaten. Önceki konuna da yazsan haberimiz olur.

Tamam kuzum oyle yapim çok sagol

Cok süpheci birisi olarak bana hareketleri normal geldi valla

Kıza hakaret edip size övgüler düzmeseydi inanırdım ama şu an bana paçayı sıyırmış gibi geldi eşiniz.Gözünüz üstünde olsun yine de.Bi de ne olursa olsun elin kızına hakaret ettirmeyin yahu belki kızın haberi bile yok sizin bu durumunuzdan.Yazık gunah

Onun mu haberi yok gozumun icine baka baka guldu kocama onun mu haberi yokk

Konunu okumuşrum ama şimdi "kim o" diye sorması huylandırdı. Art niyet aramak gerekir mi bilemedim ama ben olsam güvenmezdim. Anı kurtarmış eşin. Keşke biraz detaya girip baskın hale gelseydin. Bakkala girince el bırakmalar falan... ayrıca başka yere taşınmak onun işine gelir , sen görmeyeceksin sonuçta

Eski çalıştığım yerde bi arkadaş vardı.
Kız arkadaşımla ilgileniyordu ,kız da buna başkasına ilgin var senin kusura bakma deyince adam bir başladı,o o.pu sen de biliyorsun.Hiç işim olmaz o şişkoyla.Ben o kadar midesiz miyim,vallahi billahi asla.Daha ne kötülemeler.
Faceini gösteriyor kıza bak o kız bana asılıyor ben ona değil diye,ama kızın eski mesajlara bakmasına engel olamıyor vee sürpriz,adam kıza çıplak fotolarını yollamış
Hani şişkoydu,çirkindi,vallahiydi.

Onun mu haberi yok gozumun icine baka baka guldu kocama onun mu haberi yokk
Uff.E kocanda bakkala girerken elini bıraktı o da güldü kızla beraber.Şimdi kıza iki hakaret edince aklandı da gencecik kız mı suçlu oldu.Hangi kız babasının yanında elin evli adamına güler ayrıca iftiranın da böylesi

Onceki konuya gelirmisin canim yorumun icin tesekkurler

Allah neşenizi arttırsın elbet, ama karı koca biraz tuhafsınız kabul edin.

Yani sizin olur olmadık yerde, gülmekten yerlerde sürünen smileyi kullanmanızdan tutun da, eşinizin 'poposu boklu o yeeaaa ne bakacam, baksam baksam babasına bakıyorum' demesi ölümüne kapışır ve kafa karıştırır.

Umarım sadece bize karşı böylesinizdir, eğer eşinize karşı da 'komikli gülmeli' havasını estirdiyseniz allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…