- Konu Sahibi nededinsenn
Ya eşinle bunları telefonda konuştun, ya da memlekete gitmekten vazgeçtin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yola çıkmadan önce konuştu.Ya eşinle bunları telefonda konuştun, ya da memlekete gitmekten vazgeçtin.
aynen ben de bugün şikayet ettim. Dün açtığı da bugün açtığı da devam konusu hadi onu geçtim açsın çok istiyorsa da, sıcak gelişme falan diyor ortada bişey yok. Saçmalık yani.="dejavu_one, post: 50964743, member: 143327"]Ay yeter artık konunuzu şikayet ediyorum bu ne yaaa sürekli aynı konuyu açıyorsunuz konunuzdan devam etsenize. Olan gelişmeleri konu açıp açıp yazıyorsunuz hergünde bu kızla ilgili bir vukuat mu oluyor Alla alla eşin çalışmıyor mu senin ne ara oluyor bu kadar şey. Artık pembe diziye çevirdiniz hayret bir şey yani.. Konunuzdan devam edip yazsanız olmuyor muydu. Olan da eşinle konuşmuşsun konuyu eee bunda tekrar konu açılacak ne var? başka yerde eğlenin bence. Hala daha gözlemleyeceğim diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz ruhsal bozukluğunuz mu var?
Hayır artık yasak değilmiş.Devam konusu açmak yasak? Ben öyle biliyorum yoksa açıcam yenisi ben de.
Ayşecik serisi gibiAy yeter artık konunuzu şikayet ediyorum bu ne yaaa sürekli aynı konuyu açıyorsunuz konunuzdan devam etsenize. Olan gelişmeleri konu açıp açıp yazıyorsunuz hergünde bu kızla ilgili bir vukuat mu oluyor Alla alla eşin çalışmıyor mu senin ne ara oluyor bu kadar şey. Artık pembe diziye çevirdiniz hayret bir şey yani.. Konunuzdan devam edip yazsanız olmuyor muydu. Olan da eşinle konuşmuşsun konuyu eee bunda tekrar konu açılacak ne var? başka yerde eğlenin bence. Hala daha gözlemleyeceğim diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz ruhsal bozukluğunuz mu var?
bir şey soracağım sevgili üyeler KİB diye bir şey oluyordu yorumların yanında o kaldırıldı mı? kötü içerik bildirimi yani.
böylece inandırıcılığını da yitiriyor konuları. ben yönetime bildirdim herhangi bir sıkıntı var mı incelesinler bakalım.Ayşecik serisi gibi
bakkalın kızı okulda, bakkalın kızı tatilde,
bakkalın kızı bakkalda![]()
Valla bana çok saçma geldi.Yola çıkmadan önce konuştu.
Savunmak için söylemiyorum ama önce diğer son açtığı konusuna yazdı olan biteni ordan gidiyorum diye konuştu bnde kimden eşiyle konuşması için ikna ettim yola çıkmadan oncede konuştu. Gece 12 de otobüsü vardı. Sonra ertesi gün sanırım o konuya yazdıklarını alintilayip bu konuda güncelleme yaptı. Biraz karıştırdı arkadaş iki konu olduğu için hem oraya hem buraya ama kapattirmak istiyordu bı konuyu ailesinin yanında girmiyor sanırım kk ya o yüzden karıştı sanırım herşey.Valla bana çok saçma geldi.
Ufak bir not daha:bu olalar dun aksam yasandi yani 11 nisan aksami.ben bugun memlekeye gidiyorum 1 hafta orda kalicam.tabiki aklimda burda kalicak.
Bu çarşamba günü açtığı konu saat 14.50 de yani iki gün önce ve o saatte memleketinde olması lazımdı dimi yukarıdaki yazısına göre. Ve dün 12.10 da açtığı konuya göre de eşinye telefonda konuşmuş olması lazım bütün bunları.