Bakırköy'de ki en iyi falcılar, Bakırköy fal cafeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrardan merhaba arkadaşlar Ümit Beyin baktığı falda söylediği bir olayın çıkması ile şok ve şaşkınlık içindeyim kendisini arayıp teşekkür etmek istedim :) müşterilerin yoğun istek ve talebi üzerine tekrardan Kahve Diyarına geri dönmüş bundan sonra orda bakıyormuş haberiniz olsun istedim arkadaşlar mutlaka deneyin nokta atışları ile teşekkür edeceksiniz kendisine :)

Merhaba arkadaşlar, dün İstanbul Kartal Ferahlarda Medyum Talya adında bir fal bakan kadına gittim, Gerçek ismi Hülya Topçuoğlu. Mahalle arasında kediler arasında küçücük bir dükkanda 3 aşamalı kahve ve tarot falı bakıyor, değişik enteresan bir tekniği var, çok beyaz yüzlü siyah gür saçlı 50 55 yaşlarında hoş bir hanım. Bende birinden duydum çok iyi diye herşeyi biliyor dediler ona istinaden gittim. Bir saat sürdü tam fal bakması, çok etkilendim, duygusal kötü bir dönemden geçiyorum ve duyduklarım iyice duygu boşalmasına yer açtı, bir saat boyunca kadın konuştu ben ağladım, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, sizlere sormak istiyorum arkadaşlar daha önce bu kadına giden ve fal baktıran varmı, yada hakkında olumlu olumsuz birşey duydunuzmu iyimi kötümü söyledikleri çıkıyormu, çok merak ediyorum, lütfen konuşalım.. Teşekkürler..

Bencede öyle hic gitmedim ama bir grup var medyum okan cok ii deyip adamın hemen telını de yaZıyorlar..Ben bakırköyde oturuorum cokta falcı deneyimim var emin olun iyi olsa ben duymuştum..saygılar...

Arkadaşlar Ümit e gitmeyi düşündüm ama Kahve Diyarı'ndan da Çingene Cafe'den de ayrılmış.Yeni yerini bilen var mı???

Arkadaşlar Ümit e gitmeyi düşündüm ama Kahve Diyarı'ndan da Çingene Cafe'den de ayrılmış.Yeni yerini bilen var mı???
Çok iyi bişey deil ki ümit.nie gitmek istıyorsun.sadece cok akıllı.ortaya bişey atıo sende onun ne oldgnu kim oldgnu bulmaya çalışıyorsun.cep no.su var bende.ama burdan vermek uygun olmaz herhlde

Çok iyi bişey deil ki ümit.nie gitmek istıyorsun.sadece cok akıllı.ortaya bişey atıo sende onun ne oldgnu kim oldgnu bulmaya çalışıyorsun.cep no.su var bende.ama burdan vermek uygun olmaz herhlde
Burada çok iyi olduğu yazılmış o yüzden gitmek istemiştim.Önerebileceğin daha iyi biri var mı özelden de yazabilirsin :)

Lokasyon olarak bana da yakın Bakırköy. Cidden önerebileceğiniz biri varsa bende sevinirim.

Burada çok iyi olduğu yazılmış o yüzden gitmek istemiştim.Önerebileceğin daha iyi biri var mı özelden de yazabilirsin :)
Ümitin bakması beni tatmin etmedi yuvarlak şeyler söylüyor..çok falcılara gittim herhlde bi kıtap dolusu coguyla ilgili bilgim var.genelde falcılar olumlu şeyler soyleyip sizi beklentiye sokar ve onlara tekrr gitmenizi isterler..cafe lafta çiğdem var ortalama diyebilrm cok uZun bakmıo ama olmaycaksa da olmuycak der en azından boşuna ümitlendirmez..herşyi %100bilmsi mümkün deil ama ortalama diyelm..cafe lafta halile sardım bu aralar.ilk kez eylülde baktrmştm tüm söledklri cıktı o zaman..şimdi subat dedi olmadı mart dedi olmadı gecen gittim nisan dedi şimdide bekliyorum yine bu ayda olmaz ise onuda bırakıcam..ama ilk keZ baktgnda daha ii bakabılıo dieblrm..arzuhal cafedeki cafe sahıbı olan arzu cok tatlı dilli,pozitif bi insan enerjisini seviyorum ama hep istedgn şeyleri soler ve onlar olmaz sende hayal kırıklıgı yasarsın cunku olmazsa ben bu işi bırakırım der gun soler beklentiye sokar depresyon sebebidir kendisi:))

ben bir kez gittim çok şey bildi ama tabi olmuş şeyler gelecek ile ilgili söylediği şeyler için zaman var sen niye kötü dedin canım çıkmıyo mu yoksa dedikleri
Gelecekte tamamen saçmalıyor çıkmıyor

Günesinoglu serdar fal bakan kisi cingene kafede ayrilmis telefoninu verebilirmisiniz ozelden rica etsem.yada bakirkoyde falci medyum okan mi umit bey iyi mi ? Arkadaslar gidenler yardimci olablr mi? Cevap verirseniz cok sevinieim.

Arkadaslar kafe 46 da Seval ve irmak a fal baktiran var mi??
Ben baktirdim sizlerin fikirlerini merak ediyorumm

C
Kafe 46 dakilere baktirdin mi fikrini merak ediyorum

Cafe46 da baktırmadım..yani kulagma gelen bir falcı olmadı..ama yarın neslihan a baktırıcam.neslihan eskıden sea garden da bakan neslihan..iyi die duydum ama ben yarın deneyecgm yazarım burdan

Bende gittim begenmedim nedense hep ayni ve genel seyler soyluyor yuzuk atmis esmer biri bu halbuki oyle bsy yok. Sarisin adam. Buyu var sende bozarim ama hocaya yolluyorum para ek isteriz falan. Buyu varsamadem dua verin bozulsun her sey para mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…