Kilisenin arka taraflarında bir yerdeCingene cafe nerede peki?
Tesekkurler yrn gidecegim bakirkoye umarim bulurum.randevu fln istemezlerse baktiririm gitmisken.Kilisenin arka taraflarında bir yerde
Merhaba arkadaslar falla hıc alakası olmayan bır ınsanken, sevgılımın benı terketmesi ve arkadaslarımın da falcılara olan merakları ile, kendımı hergün farklı falcılarda bulmaya basladım :) Bakırköyde oturdugum icin cok da uzaga gitmeden bakırköydeki tüm falcıları gezdim sanırım :) size fal deneyimlerimi detaylarıyla birlikte anlatıcam fal merakı olan arkadaslara yardımcı olabılırım umarım :) sizlerde paylasırsanız cok memnun olurum :) etkilendigim o kadar cok sey oldu ki bunca sene falcıya neden hic gitmemisim diye kendime bile kızdım :) falcı sıralamam ve etkilendigim isimler olaylar hepsini anlatıcam simdi :) hele ki cafe46 da bir nalan abla var ki akıllara zarar pes dedirtir :/ bir andaç var ki o nasıl yorum yapma yetenegi :/ bir nuray var ki :)
* ilk falcı Cafe laf andaç : sabahın 9 unda sıraya giriyorsunuz 4,5 saat sonra sıra size geliyor...yaşadığım tüm olayları tek tek sıraladı gayet memnun kaldım kendisinden sok oldum çıktım hem kahve hem tarotu cok iyi yorumluyor :) verdigi tarihi hala beklemekteyim yaklasık ıkı üc hafta kaldı olursa yazıcam :) kendisi cok da pozitif bir insan .. bu kadar iyi nasıl bakıp yorumlayabılıyorsunuz dedim bu senin enerjinle alakalı benlik bir şey degil dedi bir kagıda unuturum diye de yazdı tarihleri ve gördügü seyleri acıkcası sevdim falıını fakat 2.kez baktıranlar ilk baktırdıkları kadar memnun olmadıkları ıcın ıkncı kez gıtmedım
* Arzuhal cafe arzu : açıkçası begenmedim cünkü cok emin konusup umutlandırdı bir hafta icersinde sana kopek olcak bu cocuk en gec 17 18 kasımda kapında olmazsa ben burdayım dedi ne gelen var ne giden :)))) gidip paramı geri istesem fena olmaz heralde,orda neslihan diye bi kız vardı ona da baktırdım o da apayrı telden caldı :)) alakasız seyler söyledi yani
* Cafe46 Nalan : Gittiğim en iyi falcı.. tüylerimi diken diken etti.. arkadasımla falcı ararken tesadüfen kapıdan girdik icerden bi erkek bi kız cıktı erkek olan tuylerım dıken dıken oldu yok artık diye icerden cıkınca saka mı yapıosn dedim :) kesinlikle baktırın diyince arkadasımla heycanla kahvemizi icip beklemeye basladık..fincanı kapar kapamaz beni iceri aldılar ama sogumadı ki daha dedim? gerek yok dedi nalan ! nasıl yani dedim. fala da tarota da bakmıcam dedi.garipbi ifadeyle yüzüne bakakaldım:) bi anda pat pat erkek arkadasımın ismini soyadını söyleyp benden ayrı oldugunu ailemi,kisiligimi yaptıgım kıskanclıgın bos oldgunu paranoyak düsüncelere sahip oldugumu ve erkek arkadasımı bıktırdıgım ıcın benden ayrıldıgını erkek arkadasımın ısını mahkeme olayını herşeyi bildi ben tabi sok :) bana bi tarih verdi ve bu tarıhten once sana yazcakkk ama sen haddini bildirceksin diyip göz kırptı kesnlkle umudum yok yazmasına ve ona asıgım terslemem dedim yazdı fakat bu sefer ben soguk davrandım :) arkadasıma verdigi tarihte de seni 21 gün icinde arıcak dedi 20.gün 5 aydır aramayan adam aradı :) onur diye bir arkadasımı götürdük ukraynadaki sevgilisinin ismini bildi swetlana yı bilmesi ilgincti bu kız seni maddi olarak iyi yemis demis hakkaten de öleydi)
*Dejavu Edi : Kendisini cok övdükleri için gittim evet o da gerçekten iyi bir yorumcuydu ama isteksiz bakıyordu sanki zorla kendisine fal baktırmısım gibi :) isim ve tarih vermiyor.
*Mandal Ada : sevgilimin ismini burcunu herşeyini bildi fakat verdigi tarih ne yazıkki cıkmadı( kendisi de nalan abla gibi tarota ve kahveye bakmadan yuzune bakarak söyluor herşeyi..
*Mandal toprak : yaşının kücük olmasına ragmen o da gayet iyi yorumları tarot kartlarını cok da tatlı biri cok sevdim onu ya sırf sohbet etmek ıcın bıle gıdebılrm kendısıne =) isim vermiyor ama yine de begendim yorumlamasına gidilir..
*Cafe Emel : kapıdan iceri girer girmez girdigime pisman oldugum tek falcı heralde :)) mina hanıma falcısının fala nasıl baktıgını sordum diye yemedigim azar kalmadı ona ragmen fal baktırdım ve pisman oldum böyle bi sallamasyon yok atsa tutar be insan bitanesi :)
*Çingene Cafe toprak : kafenin önünden geçerken beni durdurdu kendisi ve enerjinizi cok düsük hissettim size fal bakmak istiyorum.İşten cıkıp eve gidiyordum ama size fal bakmak istiyorum diyerek beni kafeye soktu kahvem geldi fincanı kapattım sogudu ve toprak bey nerede dedim.. izinli demezler mi ? böyle bi şey olabilir mi...... o kadar sinirlendim ki kafeye müsteri cekmek icin yapılan rezalete bakın adam beni iceri cagırıo fal bakcam sana dio sora gidio... baska bi kadını yolluolar iskambili cok iyidir diolar.. saka gibi..
*Ammos cafe : ıkı falcısına baktırdım ikisi de salladı ikisi de efsane kötüydü
*Secret cafe : Hisleriyle fal bakıp söyleyen bir trans vardı ailen 3 kisilik dedi hayr 4 dedim evet 4 hissetmistim de evden uzak biri var anen baban ayrı gibi hisettm dedi yoo degiller cok iyi araları dedm...
*Cafe Fincan Nuray : Bal bal kendisi :) bayıldım falına yorumuna tarotu nasıl güzel yorumlamaktır o öyle herşeyi bildi söyledi agzına saglık onun da tarih olarak da subatın ortasına kadar kesin dönüs icin bekle. sana yönelicek dedi .. aileleriniz tanısmıs ciddi baslamıs soradan buyuk konustum diye pisman olmus erkek arkadasın dedi.. kendini o olgunlukta hissetmedigi icin seni de uzmemek icin geri cekilmis dedi sorunlu bi cocuk zor bi cocuk dedi.isminin iki harfini bildi.dikkat ceken biri oldugunu kariyerine odaklandıgını söyledi. aılemin 4 kisilik oldugunu birinin uzakta oldugunu söyledi kardesim asker dedim.. okulun ya da oturdugun yer b ile baslıo dedi evet okulum beykent dedim :) su an birisiyle takılıosn denemek icin onu unutmak icin iyi de yapıosn bos kalma vakit geçsin dedi bu cocgn isminde de t var dedi evet dedm :)) bu cock iyi cock ama bırakcaksn bunu sen akln digerinde zten olmcak dedi :) bakalm tarihi beklıorm..
*Cafe fincan şenay : Şenay isim harf vermedi fakat o da iyi bir yorumcu verdigi tarihe bi hafta kaldı bakalm neler olacak :)
Nalan,Nuray,Andaç favorilerim oldu...
[/QUOTE. Merhaba.nalanın gelecekle ilgişi soyledıklerı cıktı mı?uzun zamandır gitmeyi düşünüyorum,karar veremedim??
Çok iyi bişey deil ki ümit.nie gitmek istıyorsun.sadece cok akıllı.ortaya bişey atıo sende onun ne oldgnu kim oldgnu bulmaya çalışıyorsun.cep no.su var bende.ama burdan vermek uygun olmaz herhldeArkadaşlar Ümit e gitmeyi düşündüm ama Kahve Diyarı'ndan da Çingene Cafe'den de ayrılmış.Yeni yerini bilen var mı???
Burada çok iyi olduğu yazılmış o yüzden gitmek istemiştim.Önerebileceğin daha iyi biri var mı özelden de yazabilirsin :)Çok iyi bişey deil ki ümit.nie gitmek istıyorsun.sadece cok akıllı.ortaya bişey atıo sende onun ne oldgnu kim oldgnu bulmaya çalışıyorsun.cep no.su var bende.ama burdan vermek uygun olmaz herhlde
ben bir kez gittim çok şey bildi ama tabi olmuş şeyler gelecek ile ilgili söylediği şeyler için zaman var sen niye kötü dedin canım çıkmıyo mu yoksa dedikleriÇok kötü bir falcı bende söyleyeyim
Ümitin bakması beni tatmin etmedi yuvarlak şeyler söylüyor..çok falcılara gittim herhlde bi kıtap dolusu coguyla ilgili bilgim var.genelde falcılar olumlu şeyler soyleyip sizi beklentiye sokar ve onlara tekrr gitmenizi isterler..cafe lafta çiğdem var ortalama diyebilrm cok uZun bakmıo ama olmaycaksa da olmuycak der en azından boşuna ümitlendirmez..herşyi %100bilmsi mümkün deil ama ortalama diyelm..cafe lafta halile sardım bu aralar.ilk kez eylülde baktrmştm tüm söledklri cıktı o zaman..şimdi subat dedi olmadı mart dedi olmadı gecen gittim nisan dedi şimdide bekliyorum yine bu ayda olmaz ise onuda bırakıcam..ama ilk keZ baktgnda daha ii bakabılıo dieblrm..arzuhal cafedeki cafe sahıbı olan arzu cok tatlı dilli,pozitif bi insan enerjisini seviyorum ama hep istedgn şeyleri soler ve onlar olmaz sende hayal kırıklıgı yasarsın cunku olmazsa ben bu işi bırakırım der gun soler beklentiye sokar depresyon sebebidir kendisi:))Burada çok iyi olduğu yazılmış o yüzden gitmek istemiştim.Önerebileceğin daha iyi biri var mı özelden de yazabilirsin :)
Gelecekte tamamen saçmalıyor çıkmıyorben bir kez gittim çok şey bildi ama tabi olmuş şeyler gelecek ile ilgili söylediği şeyler için zaman var sen niye kötü dedin canım çıkmıyo mu yoksa dedikleri
Kafe 46 dakilere baktirdin mi fikrini merak ediyorum