Bakırköy'de ben de hiç iyi bir falcı göremedim bu zamana kadar. En son geçen Ammo Cafe'de baktırdım. Belisa mıydı neydi kadının ismi tam hatırlayamıyorum. Beğenmedim hiç. Online da dahil baktırdığım tüm falcılar geçmişteki birisi için sürekli "Dönecek, sana aşık" filan diyorlar. Dönmesini geçtim adam yeni aşka başladı, evlenecek neredeyse falcılarda hala aynı laf. Hayır bir de ben "Geçin onu, başka şeyler söyleyin" dememe rağmen, "Şu zamanda arayacak, çıkmazsa beni bul" filan diye iddialı konuştular mı daha da gıcık oluyorum. Çıkmıyor işte, verilen hiçbir tarih tutmuyor, ben tutana hiç rastlamadım ne kendimde ne başkasında. Bari bu kadar iddialı atıp tutmayın insanda ister istemez beklenti oluşturuyorlar. Geçen sene gittiğim falcılar 2016'da evleneceksin diyorlardı, bu sene hepsi 2017 diyor. Seneye de 2018 derler artıkKısacası bu fal işleri hakikaten boş...Hayatımda belki 100 kere baktırmışımdır her telden. Anı söylüyorlar ama gelecek asla çıkmıyor. Hala ilgim var birisi çıksa da beni şaşırtsa diyorum ama herkesten olumlu yorum almış bir falcı bulana kadar baktırmamaya karar verdim.
Dejavu neşe nasildir hanımlar deneyimleyen ???
Neslihan kötü bişey bilemıyor...Arzuhal deki Cafe sahibi Arzu Hnm zaten hiçbirşey bilemiyor...Melis i ilk kez duydum aklımda bulunsun...gecen haftasonu fincan Cafe de Şengül Hnm a baktırdım bence ii..deneyebilirsinizNeslihana ben baktırdım cok memnun kalmadım açıkçası arkadaşlar arzuhal cafede melis hanım var yeni geldi 6 aydır arzuhal cafede çalışıyor kendisinden baya memnun kaldım. Banada önerebilceğiniz fal cafeler varmı ?
teşekkür ederim öneriniz için melisi deneyiin tavsiye ederim.Neslihan kötü bişey bilemıyor...Arzuhal deki Cafe sahibi Arzu Hnm zaten hiçbirşey bilemiyor...Melis i ilk kez duydum aklımda bulunsun...gecen haftasonu fincan Cafe de Şengül Hnm a baktırdım bence ii..deneyebilirsiniz
çiğdem Bakırköy'de epey eskidir..Laf Cafe Çiğdem favorim3 yıldır giderim başka falcı aramaya ihtiyaç bile duymadım tavsiye ederim.
çiğdem Bakırköy'de epey eskidir..
Bizde gidiorz çiğneme..herzaman cok ii deil ama..bundan 2ay önce arkdşımı gönderdim..o anki bazı şeylerı bılmiş, erkek arkdşyla ii olacaklarını çocuğun annesiyle tanıştrcagnı filan solemiş..maalesef ayrıldılar anlycagnz foss çıktı..
Bugün bende bakirkoyde ki bi falciyi denedim.
Tavsiye uzerine gittim isim dahi veriyor denildi.
Ozel hayat agirlikli bakti bana. Fotografini gormek istedi o sahisin sonra dedi ki babing ve x kişi. Ben şok. Isimlerimizi nasil bildi felan derken o an bi geçici şok yaşadım.
Baya anlatti anlatti. Benim icin hayirli olmadigini soyledi. Bu ay icinde sana tekrardan dönüşü olacak ama asla donme adamin bi taraflarini kaldirmissin seni cepte biliyor artik felan dedi. Bi 10 dk anlatti.[/QUOTE
Adamin adini bilmiyorum ya zaten tek bir falcisi var.Mrb.kimi denediniz?
Almira cafe. Arayip randevuyla gidiyorsunuz.Cafe adı nedir?
Himmm ozmn ovguler abartiymis.tsk ederim ozaman.Ben baktırdm Ümit'e..hiç Begenmedim.sorular su sekılde 3.katla ne ilgin var beyaz araba kimin bozulacak..boyle saçma sapan sorular ..gelecek ile ilgili söylediği tek bişey vardı oda olmadı zaten :)sen bilirsin tabi ..iskambil falı bakıyor