- 27 Kasım 2010
- 323
- 302
- 37
Sildim dün üzgünümCanım bana özelden Nalanın telefonunu yazabilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sildim dün üzgünümCanım bana özelden Nalanın telefonunu yazabilir misin?
Uzak dur canım ben hiç gitmedim ama zamanında bazı işlere bulaşmış boşver sen onuNalan hanımın telefonunu yazar mısın bana özelden sana zahmet?
Hayır bu forumada bakayım bir dedim maşallah reklamdan geçilmiyorBu serdarın reklama ihtiyacı var sanırım. Ya bari doğru düzgün reklam yapsalar...
bu kahve diyarı nerde acaba internetten baktım incirli caddesi diyor ama orası değil sanırımKahve diyarı Ümit bey !....
Arkadaşlar merhaba,bende geçenlerde Ümit bey'e fal baktırdım,gerçektende maneviyatı çok yüksek birisi geçmiş ve şuanda iş,sağlık,aile ve özel hayatla ilgili bugüne kadar kimsenin bilemediği konulardan bahsetdi,gelecekle ilgili söylediklerinin zamanı var,inşallah hayırlı ise onlarda olur,sizlere Ümit bey'in kendi alanında uzman olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
bu kahve diyarı nerde acaba internetten baktım incirli caddesi diyor ama orası değil sanırım
???
Burada falcıların yorum yazması yasak bilmiyormusunuz. MuneMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandan sonra tekrar fal bakmaya geri döndüm. İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler. Kendi mekanımda bakmaktayım. Hiç bir mekanla anlaşmam yoktur. Bu arada "Falcı Nalan" kimdir ? Diyen olursa, eskiler beni iyi bilir. Forumumuz da hakkımda olan konu ve yorumları da inceleyebilirsiniz. :)
Bilmiyordum hemen kaldırıyorum.Burada falcıların yorum yazması yasak bilmiyormusunuz.
Halbuki dün falcinalan üyeliğinizi iptal etmiştik.Bilmiyordum hemen kaldırıyorum.
Mune off bu nalan ucandan da gına geldıNALAN UÇAN..... Tek geçerim 3 gün süre verdi 1.günde dediği oldu.
Şu an bile bu yazdığımı okuğunuzu eminim Nalan hanım. İyi reklama devam etmelerGittim ve çok memnun kaldım. Neden memnuniyetimden bu kadar rahatsız oldunuz anlayamadım. Kişiler düşüncelerini paylaşmış ve bende paylaşmak istedim. Hakkımda ne düşünürseniz düşünün farketmez, ben gerçekten çok mutluyum. NALAN UÇAN diyorum o kadar. Rahat olun arkadaşlar kimseye sövmüyorum. BUNUN ADINA REKLAM DENİYORSA EYVALLAH DER REKLAMA DEVAM EDERİM....
Gına geldi banada sizden...NALAN UÇAN..... Tek geçerim 3 gün süre verdi 1.günde dediği oldu.
Dimi fal baktırdın ilk msjında bu olaya hızlı gireyim dedin. Hatta bence dedikleri daha cafenin kapısından çıkmadanda gerçekleşmiştir eminim. Yapmayın yaaa o kadar bariz anlaşılıyorki biz bunun dahada gelişmiş versiyonlarını gördük oda 1 ay çaktırmadan yapabildi reklamınıSacmalamayın kimsenin reklam yaptığı yok arkadaşım fal baktirdim süper baktı paylaştım yasakmi var herkes begendigi kişiyi paylasir burda anladınızmi saygılı olun bence
Merhaba Neredeymiş yeni yeri bende gitmeyi düşünüyorum?Kızlar selam
Daha önceden gittiğim ve memnun kaldığım Ümit bey vardı kahve diyarında,bahsetmiştim hatda burada giden arkadaşlarda olmuştu,bugün gittim fal için oradan ayrılmış bilginiz olsun yine bakırköydeymiş kendisi başka bir yerde, sağolsun cafede çalışan arkadaşlar yardımcı oldular.
Çingene cafe de bakmaya başlamışMerhaba Neredeymiş yeni yeri bende gitmeyi düşünüyorum?
Cingene cafe nerede peki?Çingene cafe de bakmaya başlamış