kusura bakmayıno kadar yazdım ama geri sildim şu yazındaki s...mek kelimesini görmemişim. sen önce kullandığım terimlerini düzelt .
Kız arkadaşlarım bekarete önem vermiyorlardı. Daha öncede başka biri ile ilişkiye girmişler. Yani kocaları dedi ki eğer bakire olup cinsel ilişki yaşamasaydık seninle ilişkimizi devam ettirmezdik. Demek istediğim illa yaşanacakmış bu ... O yüzden kafam karıştı ve burdan soruyorum . Nasıl olmalı ?Ciddi ilişki anlayışın değişik.
Seçtiğin erkekler değişik.
Örnek verdiğin arkadaşların da değişik.
Arkadaşlarının kocaları ilişki yaşamasaydık evlenmezdik diyor ve onlarda gönül rahatlığıyla o evliliğe devam mı ediyor? Adamlar resmen mecbur kaldım demiş daha ne desin?
Bu yaşına kadar bakiye kaldıysan demek ki bekarete önem veriyor ya da önem veren çevrede yaşıyorsun demektir. Eğer ilişki yaşar ve evlenmezsen bu sefer de onun için konu açarsın gibi geldi.
Yas kacArkadaşlar merhaba ! Bir derdim var burda sormaya karar verdim. İnşallah doğru cevap alabilirim. Yaşım oldu 31. Hala bekarım. Bir sorun zaten zar zor beğeniyorum. İkinci sorun beğendiğim erkekler hepsi cinsel ilişki yaşamak istedi. Bakire olduğumu öğrenince devam etmek istemediler. Bakire ile ciddi ilişki olmuyormuş. En son tanıştığım çocuk iyi gibiydi. 1 ay her gün yazıyordu . Düşündüm nihayet ciddi birisi çıktı ama o da cinsele düşkün çıktı. 1 ay sonra diyor ki sevgilimle tatile çıkmak istiyorum, aynı evde vakit geçirmek, beraber uyumak, cinsellik yaşamak. Bundan sonra artık soğdum. Bakire kızı kimse istemiyor. Artık bu cinsel ilişkiye gireceksin yoksa evde kaldım. Normal ilişkinin temelidir. Sonra bir internetten araştırayım dedim. Orda bu durumla ilgili diyorlar bu tarz erkekler sadece s..mek için birini arıyorlar, sonra bırakırlar , ciddi değiller. Bakire kız önemli evlilik için.
Kafam allak bullak oldu ya … Ne yapmalıyım ? Belki yanlış erkekleri seçiyorum. Zaten beğendiğim erkeklerin çoğu manken gibi yakışıklı oluyor yada zengin. Herhalde bunlar ciddi düşünmüyor. Artık sevmesemde çirkin fakir biri ile mi ilişki kurmalıyım ? Benim bir kaç kız arkadaşım 2 görüşmede cinsellik yaşadı ve sonunda evlendiler. Eşleri de dediler ki eğer cinsellik yaşamasaydık seni bırakırdık. Eşleri de ne zengin ne yakışıklı.
Bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen yorum yapsın …
"Bakire olmamak lazım" diye düşünmeye başlamışsanız şansınızı bir de diğer türlü deneyin.Valla arkadaşlar 31 yaşıma kadar bir tane bile beğendiğim erkek ciddi çıksaydı hiç sormazdım burda. İnanın hepsi öyle çıkıyor yoluma yada şansız mıyım bilmiyorum ! O kadar bıktım ki artık herhalde bakire olmamak lazım diye düşünmeye başladım. Burda yazanlar çok teşekkür ederim. Herhalde seçtiğim erkeklerde sorun var o zaman ...
Sırf evlenebilmek için cinsellik yaşamanın doğru olduğunu düşünmeye başlamak... çirkin , fakir , zengin , yakışıklı falan. Biraz daha yaşınıza uygun düşünmeyi deneyin. Bir de burda evlenebilmek için zar diktirmek isteyenler , diktirenler bol miktarda mevcut . Onlara da bir fikir sorun. Sonra karar verin . Çok şey yazdım da sildim neyse ... hayırlısı olsun .Arkadaşlar merhaba ! Bir derdim var burda sormaya karar verdim. İnşallah doğru cevap alabilirim. Yaşım oldu 31. Hala bekarım. Bir sorun zaten zar zor beğeniyorum. İkinci sorun beğendiğim erkekler hepsi cinsel ilişki yaşamak istedi. Bakire olduğumu öğrenince devam etmek istemediler. Bakire ile ciddi ilişki olmuyormuş. En son tanıştığım çocuk iyi gibiydi. 1 ay her gün yazıyordu . Düşündüm nihayet ciddi birisi çıktı ama o da cinsele düşkün çıktı. 1 ay sonra diyor ki sevgilimle tatile çıkmak istiyorum, aynı evde vakit geçirmek, beraber uyumak, cinsellik yaşamak. Bundan sonra artık soğdum. Bakire kızı kimse istemiyor. Artık bu cinsel ilişkiye gireceksin yoksa evde kaldım. Normal ilişkinin temelidir. Sonra bir internetten araştırayım dedim. Orda bu durumla ilgili diyorlar bu tarz erkekler sadece s..mek için birini arıyorlar, sonra bırakırlar , ciddi değiller. Bakire kız önemli evlilik için.
Kafam allak bullak oldu ya … Ne yapmalıyım ? Belki yanlış erkekleri seçiyorum. Zaten beğendiğim erkeklerin çoğu manken gibi yakışıklı oluyor yada zengin. Herhalde bunlar ciddi düşünmüyor. Artık sevmesemde çirkin fakir biri ile mi ilişki kurmalıyım ? Benim bir kaç kız arkadaşım 2 görüşmede cinsellik yaşadı ve sonunda evlendiler. Eşleri de dediler ki eğer cinsellik yaşamasaydık seni bırakırdık. Eşleri de ne zengin ne yakışıklı.
Ilk defa erkeklerin bakire bi kız istemediğini duyuyorumArkadaşlar merhaba ! Bir derdim var burda sormaya karar verdim. İnşallah doğru cevap alabilirim. Yaşım oldu 31. Hala bekarım. Bir sorun zaten zar zor beğeniyorum. İkinci sorun beğendiğim erkekler hepsi cinsel ilişki yaşamak istedi. Bakire olduğumu öğrenince devam etmek istemediler. Bakire ile ciddi ilişki olmuyormuş. En son tanıştığım çocuk iyi gibiydi. 1 ay her gün yazıyordu . Düşündüm nihayet ciddi birisi çıktı ama o da cinsele düşkün çıktı. 1 ay sonra diyor ki sevgilimle tatile çıkmak istiyorum, aynı evde vakit geçirmek, beraber uyumak, cinsellik yaşamak. Bundan sonra artık soğdum. Bakire kızı kimse istemiyor. Artık bu cinsel ilişkiye gireceksin yoksa evde kaldım. Normal ilişkinin temelidir. Sonra bir internetten araştırayım dedim. Orda bu durumla ilgili diyorlar bu tarz erkekler sadece s..mek için birini arıyorlar, sonra bırakırlar , ciddi değiller. Bakire kız önemli evlilik için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?