- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
- 133
Arkadaşlar merhaba ! Bir derdim var burda sormaya karar verdim. İnşallah doğru cevap alabilirim. Yaşım oldu 31. Hala bekarım. Bir sorun zaten zar zor beğeniyorum. İkinci sorun beğendiğim erkekler hepsi cinsel ilişki yaşamak istedi. Bakire olduğumu öğrenince devam etmek istemediler. Bakire ile ciddi ilişki olmuyormuş. En son tanıştığım çocuk iyi gibiydi. 1 ay her gün yazıyordu . Düşündüm nihayet ciddi birisi çıktı ama o da cinsele düşkün çıktı. 1 ay sonra diyor ki sevgilimle tatile çıkmak istiyorum, aynı evde vakit geçirmek, beraber uyumak, cinsellik yaşamak. Bundan sonra artık soğdum. Bakire kızı kimse istemiyor. Artık bu cinsel ilişkiye gireceksin yoksa evde kaldım. Normal ilişkinin temelidir. Sonra bir internetten araştırayım dedim. Orda bu durumla ilgili diyorlar bu tarz erkekler sadece s..mek için birini arıyorlar, sonra bırakırlar , ciddi değiller. Bakire kız önemli evlilik için.
Kafam allak bullak oldu ya … Ne yapmalıyım ? Belki yanlış erkekleri seçiyorum. Zaten beğendiğim erkeklerin çoğu manken gibi yakışıklı oluyor yada zengin. Herhalde bunlar ciddi düşünmüyor. Artık sevmesemde çirkin fakir biri ile mi ilişki kurmalıyım ? Benim bir kaç kız arkadaşım 2 görüşmede cinsellik yaşadı ve sonunda evlendiler. Eşleri de dediler ki eğer cinsellik yaşamasaydık seni bırakırdık. Eşleri de ne zengin ne yakışıklı.
Bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen yorum yapsın …
Kafam allak bullak oldu ya … Ne yapmalıyım ? Belki yanlış erkekleri seçiyorum. Zaten beğendiğim erkeklerin çoğu manken gibi yakışıklı oluyor yada zengin. Herhalde bunlar ciddi düşünmüyor. Artık sevmesemde çirkin fakir biri ile mi ilişki kurmalıyım ? Benim bir kaç kız arkadaşım 2 görüşmede cinsellik yaşadı ve sonunda evlendiler. Eşleri de dediler ki eğer cinsellik yaşamasaydık seni bırakırdık. Eşleri de ne zengin ne yakışıklı.
Bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen yorum yapsın …
Son düzenleme: