Bakire olmanın önemi ?

Nasil bir cevreniz var ki boyle?
Biz uzaydami yasiyoruz acaba?
Turkiye bu halde mi gercekten.?
Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi?(Pardon bu baska biseydi)
Kafamda deli sorular...

30 yaş üstü erkeklerden ne bekliyorsunuz ki gerçekten el ele göz göze oturmak mı :) adam o yaşa kadar evlenmediyse doğal olarak riske atmak istemiyor bu yaştan sonraki ilişkisini

şahsen bende cinsellik yaşamadığım kimseyle evlenemem, kimse kusura bakmasın da resmen kumar oynamak....

sonra burada boy boy yazılar görüyorsunuz kocam benden cinsellik yüzünden ayrılmak istiyor da aldatıldım da vs vs... adamlar riske atmak istemiyorlar. evliliğin temeli cinsellik o yüzden çok normal, sizin adınıza üzgünüm...

31 yaşında birisi nasıl böyle yazabilir? O yazdığınız kelime nedir?

Daha onceden baskalariyla birlikte olmus ve bunu mu kabul etmis kocalari anlamadim.bide oyle olmasaydi evlenmezdik mi demis..vah vahh ne gunlere kaldikkk.mide ameliyati gerek bence bunlara. Biraz kucultsunler o mideleri mazallah obez olurlar sonra.

kesinlikle taviz vermeyin kendinizden sonra evlenecegim, bakire degilim ne yapacagim diye konu acarsınız.bence bekaret onemli kisi kendini esine saklamali diye dusunuyorum ilaveten ölümle nikah şaşaz derler hakkinizda hayirlisi olsun ama dikkat edin evlenmeden cinsellik yasamak isteyen uyaniklara karsı

önce beyinleri bir temizlesek. o kullandığınız kelime neeee. cinselliğe bakış açısınızı gösteriyor. ben de bir kadın olarak cinsellik yaşamadığım kimse ile evlenmezdim. sonra başlar sorunlarınız kocam sapık çıktı şöyle oldu diye.

Sectigin erkekler evlenmek icin degil seninle gonul eglendirmek icin yaninda. Turkiye'de yasiyorsun ve hala bekaretin onemini mi soruyorsun? Hic gozlemleyemedin mi? Cogu insan icin onemlidir tabi. Ama bu cinsiyet ayrimina da yol acar. Kadin icin onemli olmali erkek icin o kadarda onemli degil gibi. Bence her iki cinsiyet icinde onemli. Insan kararlarina gore yasamali. Senin icin onemliyse sadece senin icindir. Baskasini yargilayamayiz.

kaliteli ve sevginizi hak edecek, sizi gerçekten seven bir erkeğin önceliği cinsellik olmaz inanın. sevilmek sayılmak faha önemli şeylerdir. elbette evliliğin temel taşlarından cinsellik ancak bekar bir erkeğin ilk tanışma zamanlarında bunu dile getirmesi niyetinin farklı olduğunu gösterir.

O dediğin erkekler de evleneceği bayanda bakirelik ararlar emin ol.saki yanlış yapma elbet karşına ıyi biri çıkacaktır.

Bencede bakirelik önemli, tanidigin erkekler ise tek seyine düskünmüs.. Sonra pisman olacagin seyler sakin yapma, dinimizdede bosuna yasak degil bunlar, vardir herseyde bir hayir.

ya ciddi ciddi dinde yasak falan diyorlar. kardesim yas olmus 30 menapoz olacaksin 50 de ne kadar bu hayatin zevklerinden mahrum kalacaksin. 40 yasinda evlenmesin amin :)

Evlenmek için değil eğlenmek için istiyorlardir pislikler

Konu hortlamış madem ben de yazmak istedim.Hayata bakışın çok ilginç.30 yaş civarı adamlarla empati yap bakalım cinsellik yaşamayı neden istemesinler ki? Bence istemezlerse anormal."Bakire olmak ya da olmamak , işte bütün mesele bu!" kafasından çık bence.Sev sevil hayatını yaşa işte.Bakirelik diye kafayı bozma bu kadar.Valla komiksiniz ya.İlkel ilkel düşünceler.

Yaşının gerçekten 31 olduğundan emin misin ? Şayet 31 olsan anlayabilirsin bu adamların sadece gönül eğlendirmek için bakire olmayan kız istediklerini...Ne yani sırf sevgilin olsun diye önüne gelen herhangi biriyle bunu tecrübemi edeceksin ? Sorduklarını 18 yaşındaki ergenler bile sormuyor.
Aynısını yazacaktım.

Konu hortlamış madem ben de yazmak istedim.Hayata bakışın çok ilginç.30 yaş civarı adamlarla empati yap bakalım cinsellik yaşamayı neden istemesinler ki? Bence istemezlerse anormal."Bakire olmak ya da olmamak , işte bütün mesele bu!" kafasından çık bence.Sev sevil hayatını yaşa işte.Bakirelik diye kafayı bozma bu kadar.Valla komiksiniz ya.İlkel ilkel düşünceler.
arkadaşın cinselliği istememesi de tuhaf. adamlar kadar kadının hazıdır yani. eğlenmek nedir yaw. siz de adamlarla eğlenin ;)

Back
X