Ben anlatmaktan sıkıldım ama siz (genelleme yapıyorum) anlamamakta direniyorsunuz. Site kurallarını din düşmanı gibi gösterip hak yiyorsunuz. Ben yine izah edeyim size, konu sitede üyelerin tamamının Müslüman olup olmaması değil konu burada yazmaktan yeni tenzih ediyorum manevi değeri olan özel objelerin isimlerini (örnek verir gibi yapayım kutsal kitabımız şöyle diyor, rabbimiz böyle emretti) konularda geçiriyorsunuz bir mesaj öncesinde veya sonrasında ise bir görselde veya bir metinde yan yana kullanılmaması gereken objeler oluyor. Biz ilk olarak bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Yani Allah'ın adını anıyorsunuz ama o konu meme estetiği orada bir abuk fotoğraf çıkıyor ikisi yan yana tabi siz ince göremediğiniz için vık vık edip konuyu site kurallarına bağlıyorsunuz.
Bir diğer konu sitede dua bölümü var binlerce hatim var, binlerce dua ediliyor sizi oralarda neden görmüyoruz? Hele sen
Z Z P 2016'da başlayan üyeliğinden(hangi hesap olduğunu sen biliyorsun) bugüne dua bölümüne gelip Allah için dua ettin de sana yasak mı dedik ? ya sen
Zeha1 daha site kurallarını bilmeden beni banladılar diye vık vık vık yazıp durmuşsun. Sen kimin mesajını şikayet ettin de biz ona cezai işlem uygulamadık? eeee kul hakkına girdin, ne demiş rabbimiz bana her şey ile gelin ama kul hakkı ile gelmeyin... Nerede kaldı kul hakkı ? yoksa site kurallarını bilmemene mi bağlayacağız bu konuyu ? Hadi sen bilmiyorsun ya sen
Z Z P ?
Siteyi önce kullanmayı öğrenin sonra burada dilediğiniz notadan çalıp söyleyin.