- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala çok takan insan var malesefilk tarıhe baktım bu konu mö.200 lü yıllarda falan acıldı sanırım dıye
o zamanlar tabıkı ınternet yoktu ama en cok o doneme yakısırdı
ınsanlar uzayda yasayacak bazıları hala hymen derdınde
her takılana sen de takılacak değilsin yoksa kadınların hayatın içinde olmasına, 18ine bile gelmeden evlenmemesine, okumasına, oturmasına kalkmasına takan da yığınla insan var.Hala çok takan insan var malesef
Sizin ilişkiniz devam ediyor mu?Hala çok takan insan var malesef
Evet devam ediyorSizin ilişkiniz devam ediyor mu?
Bılınc altı ıle ılgılı bır durum..arkadasın dedıgı gıbı sızın bu konuda dusuncenız bellıyken bunun aksı davranmanız kendınıze kotuluk olmus.Ailenizin bu konuda düşüncesi nedir Türk toplumuna göre mi yetiştirdi yoksa siz kendi düşünceniz mi yanlış anlamayın soruyorum çünkü ailevi kaynaklı mı ben böyle oldum
Eşim takmasa bile ben kendim takacak gibiyimBılınc altı ıle ılgılı bır durum..arkadasın dedıgı gıbı sızın bu konuda dusuncenız bellıyken bunun aksı davranmanız kendınıze kotuluk olmus.
Evlılıkde bundan daha farklı sıkıntılar olacak
Benım tanıdıgım bır kız varEşim takmasa bile ben kendim takacak gibiyim
Hala çok takan insan var malesef
Eee sonuç? Git diktir o zaman.Eşim takmasa bile ben kendim takacak gibiyim
İnsanoğlu kim olursa olsun kavga ettiğinde yarasından vuruyorO senin bedenin senin kararın sakın bundan pişmanlık duyma söyleyerek hata yaptığını düşünmüyorum en azından adamın tepkisini öğrendin ama en başında bu onda tereddüt edecek durumsa ilerde pişmalığa dönüşür sevgi bittikten sonra can acıtmak için duyarsın herşey insanlar için olduki ayrılcan kavgasız boşanma olmuyo bunu senden intikam için herkese söyleyebilir
Hâlâ yara diyor ya şaka gibiİnsanoğlu kim olursa olsun kavga ettiğinde yarasından vuruyor
Sen ona yara dersen tabi ordan vururlar.İnsanoğlu kim olursa olsun kavga ettiğinde yarasından vuruyor
Benim psikolojik destek almam lazım bunu diyorum herkese teşekkür ediyorumHâlâ yara diyor ya şaka gibi
Destanlar yazıldı destanlar
Hala ezik ezik
Ya insan onca şeyden bir nebze bir şey anlar da daha sağlam sağlam özgüvenli yorumlar yapar
Valla ha yazmayım yazmayım dedim
Konu sahibinin yazdıklarını okuyorum halen mIy mıy
Kimse ama hiç kimse kimseyi yarasından vurmaz vuramaz buna izin verilmediği müddetçe
Alıntı falan almayın konu bir yok olsa artuk
Bana yorum yapmada diyebilirsin
Arkadaş bilmem kaç sayfa olmuş
Halen yaradan vurur bilmem ki ne bileyim acaba mi olurmu ki bilemedim ki omU ki bumu ki
Bu nedir ya
Biliyormusun burda yazılan onca yorumu okuyup ne deniyor ana fikri ne deseydin sana büyük destek olurdu zatenBenim psikolojik destek almam lazım bunu diyorum herkese teşekkür ediyorum
aslında ispat meselesi değil bence güven meselesi kadınlar erkeklerde bu durumu sorgulamıyor bile yada bildiği halde yüzüne vurmuyor ise bu erkeklerin sorunu değil kadınların sorunu toplum nasıl kabul etmişse erkek yapar kadın yapamaz durumunu kadınlar da kabul etmiş. ayrıca bin türlü hastalık ta getirebilir dini açıdan bakılmıyorsa bile bu yönden bakılmalı.O ilişkiyi kes at gitsin. Kendini ezdirme. Hiçbir kadın bakire olmak zorunda değildir. Erkekler bakireliğini ispatlayabildiği gün kadınlardan da bunu isteyebilir ancak. Bu kadar basit. Bakireliğin namusla da alakası yoktur.