Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle dedi ama bana yakınlaşmaları sanki tecrübeli gibi bende anlamdımBakir mi bu kisi?
Annem tembihlerdi ne benimde tembihlerdi hatta beni teste bile götürdü 16 yaşında. Ama bak ne oldu büyüyünce engel mi olabildi asla pişman değilim istedim ve yaşadım adam mı öldürdüm hırsızlık mı yaptım kime neee
Bence dürüst davranmakla hata yaptın ilerde kakıcak başına bundan aldım gibi eminim keşke olmasa ama olacak.dürüstlük inan bu hayatta bana hiçbirşey katmadı.aksine çok şey kaybettim.dünya yalancı dolancıların dünyası olmuş.bak emin ol evlendiniz diyelim kavga oldu başına kakıcak diyelim boşanıyorsunuz boşanırken bile bunu ailene duyuracak. sevgiler....Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Anneligin bakirelikle ne alakasi var? Neden kendini ezik hissediyorsunki? Ne sacma. Sen boyle yaparsan sevgilin 10 katini yapar. Sevgilinin hosuna gitmediyse inanki ilerde senin yuzune vurur bunu. Hele bilse boyle ezik hissettigini. Cunku bi kavgada onu acitmak istersin. Oda bunu kullanir yani. Senimi seviyor tercihlerinimi? Kendine gel sonrada iliskini ne yapacagina dusun.Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Siz ona inanmayı tercih ediyorsunuz işte.. Kendisi yapmadığını söyledi ve 30 yaşında bilmiyorum
Evet öyle söyledi bilmiyorum belki de yalan attıSiz ona sordunuz mu kendisi bakir miymis?
Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Bu kafayla ben kendim açarım gibi çok konuşmadı aslında o gün dışındaBenim takıldıgım nokta , şimdi yüzü düşüyor ve konuyu bu şekilde kapattiysa; yıllar içinde her kavganızda yüzünüze vuracaktır. Bence bu acıdan bakın