Bakire olmadan evlenen var mi

Bakire değil dim evlenmeden önce söyledim. Ay canım ben seni seviyorum ne önemi var dedi evlendik lafını etti boşanma aşamasında babam la kardeşime kız degil di dedi. Al bide burdan yak
Iste boyle iki yuzlu erkekler kandirilmayi hak ediyor.

Bakin bakire/bakir es isteyebilir insan bu bir tercihtir... ama sorun etmem deyipte sonra boyle pislik yapiyorsa evet kandirilmayi hak ediyor

Çünkü aklımda hep şüphe var
Nazlisaglam93 kardeş ben seni anladim galiba birde sen teyit et.

Sen bu adamla flört ediyosun.Adam biseyler yasamak istedi sizde nasilsa bakire degilsiniz sizle keyifli dakikalar gecirir evlenmez diye korkuyorsunuz.

2.Teori
Bu adam pek evlilik düşünmuyor gibi ama. Neyse oyle diyelim siz yasamak istiyorsunuz onunla biseyler ama sizi yanlis anlar hakkinizda kötü düşünür diye şüpheniz var.

Yanlis miyim?

Peki bakire değilken hayatiniza şimdiki eşiniz girince onlada evlenmeden ilişkiye girdiniz mi
Bu çok değişken bir durum kişiye ve inanışa göre. Başkalarının durumuna göre değerlendiremezsiniz ki. Kimine göre normaldir girer ama bana göre hiç mi hiç değil, kesinlikle girilmemeli, çünkü islamen haram

Aynen öyle ,herkes kendi doğrusunu yaşar.yaşayana genişsin, karşı olana yobazsın diyemeyiz. Tercih meselesi bu.

Anladigim kadariyla bakire olmayan x kişi sevgilisiyle ilişkiye girince adamin alacağımı aldim diyip terk etmesinden yada bakire degil biz bunla beraber oluruz kafasında olmasindan mi korkuyorsunuz.

Buluşalım dedi dedim tamam sonra konuşurken çok isteksizsin dedi sanki sadece lafta dedi yattı uyudu bende dedim ne alakası var diye ama uyudu yani ben napıcam bilmiyorum

Buluşalım dedi dedim tamam sonra konuşurken çok isteksizsin dedi sanki sadece lafta dedi yattı uyudu bende dedim ne alakası var diye ama uyudu yani ben napıcam bilmiyorum

Bu konuda ne sordunuz, bu detaylarla ne anlatmaya çalışıyorsunuz, nasıl bir yardım istiyorsunuz ben anlamadım. Adam sürekli sizi nazlasın gibi bir isteğiniz var gibi ama o işler öyle olmuyor.
Derdinizi açıkça anlatmadığınız sürece burada kimse yardım edemez size.

Hayır şımartılmak değil Bunlar normal şeyler mi anlamıyorum çünkü ailemde evli birini veya sevgilisi olan birini hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…