- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 31
-
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Gibi gibiKonu sahibi bakire değil.
Bir adamla görüşüyor.
Adamla sevişsem acaba bakire değilim diye benimle sevişip sevişip gider mi, bakire değilim diye evlenmemezlik yapar mı diyor.
En azından benim anlayabildiğim bu.
Şimdi söz sende.
Konu sahibi bakire değil.
Bir adamla görüşüyor.
Adamla sevişsem acaba bakire değilim diye benimle sevişip sevişip gider mi, bakire değilim diye evlenmemezlik yapar mı diyor.
En azından benim anlayabildiğim bu.
Şimdi söz sende.
Sizin görüşünüz nedirYapacak yorumum yok hakim beğ... Ne desem kuğl olcam, ne desem avrupai.
Sizin görüşünüz nedir
Tabiki öyleİnsanlar birbirlerini sevdikleri, birlikte mutlu oldukları için evlenir ya da evlenmeli, bekaret bu konuda rolü olan bir durum değil. Birbirini seven insanlar arasında da kullanma/kullanmama durumu söz konusu olmaz.
Çok haklisiniz biri şu ülkeye kadının ahlakının bu olmadığını öğretmeli erkek çocuklarına bu öğretilmeliAsırlardır devam eden kızlık zarı muhabetti.
Filmlere dizilere bile konu olan bu nalet zar, ülke olarak kadının vajina girişine kafayı ne kadar taktığımızın, gülünç bir işareti tövbe estağfurullah!
İsyanım konu sahibine değil, bu konuyu dert ettiren zihniyete.
Bitsin artık bu çile abi, şöyle şeylere önem veren erkeği iplemeyin lütfen bu kadar.
Kızlık zarı kadar beyni olsa zaten, farklı şeylere önem verirdi değil mi ama.
Yok artık. Bu soru çok kişisel özel bir soru değil mi? Kardeşim soramaz daha neler...Bakire olmadan evlendiniz mi ve o adamlada önceden ilişkiye girdiniz mi yoksa onla evlenene kadar beklediniz mi
Bu ülkede çan sesi de mevcut. Hatay’da yaşıyorum ve tam iş yerimin yanında kilise var. O zaman hristiyan mı oluyorum??? Azıcık araştırın, bilgi sahibi olmak öyle çok da korkulacak bir şey değil. Yaşadığınız ülkenin anayasasında geçen önemli maddeleri de bir zahmet öğrenin.Yarın gün doğmadan uyan ve şehrin semalarında yankılanan sesi dinle... O sana müslüman ülkesinde mi yoksa başka bir ülkede mi olduğunun cevabını verecek.
Bu ülkede çan sesi de mevcut. Hatay’da yaşıyorum ve tam iş yerimin yanında kilise var. O zaman hristiyan mı oluyorum??? Azıcık araştırın, bilgi sahibi olmak öyle çok da korkulacak bir şey değil. Yaşadığınız ülkenin anayasasında geçen önemli maddeleri de bir zahmet öğrenin.
Okurken her satırına aynen dedim. Çok güzel açıklamışsınız.kk nın bıçak sırtı konularından biri. Bir de bu tür yorum sahipleri var. Lütfen kızmayın
Burası Türkiye, muhataplarımız Türk erkekleri. Örf adet anane dediğimiz türden şeylere hepimiz muhatapsız. Ve Amerika vatandaşı gibi böyle şaşırır, kınar yorumlar sadece komik oluyor. Bazı adetlerimizi kimi örfümüzü tırnağım kadar sevmem forum da da çok mesajım var keşke daha kolay ve serbest bir kültürde doğsaydım diye. Ama bunlar bizim kodlarımız gömlek gibi çıkarıp atamayız, soyunamayız. Siz kafanızdan silseniz de muhataplarınız silmez, eşiniz, ananız, babanız, arkadaşınız, komşunuz silmez.
Ben Türkiye’de değil de başka bir ülkede mesela Avrupa’da doğmuş büyümüş olaydım o genişlik bende olabilirdi, evlenmeden önce yatabilirdim başka bir erkekle. Ama Allah’ınızın aşkına ‘Ay herhalde sevişip karar vericeeez‘tarzı tepkiler harbiden kütüğü Yozgat, Kütahya, Malatya, Ankara vs olan birine hiç yakışmıyor.
Bakire olmadan evlenilir pek tabi. Ama Türk erkekleri bunu yüzde doksan oranında kabul etmez. Doğrusu yanlışı yok bu işin. Kabul edersin veya etmezsin ama hee önüne gelenle yatan bir erkek gün gelip evlenmek istediğinde bakire bir kadınla evlenmek arzusundadır.
Aynen katılıyorum bence emin değilsin bekleSanıyorum senin derdin adama verip vermeyeceğine karar vermek
Hazır hissediyor olsaydın sorma gereği duymazdın. Tamamıyla güveniyor olsaydın yine sorma gereği duymazdın. Soru işaretlerin varsa girme bu işlere, altından kalkamazsın. Herkesin hayata bakışı başka. Bizim vereceğimiz örnekler seninkine garanti teşkil etmez.
Öyle insanlarda var maalesefBakire değil dim evlenmeden önce söyledim. Ay canım ben seni seviyorum ne önemi var dedi evlendik lafını etti boşanma aşamasında babam la kardeşime kız degil di dedi. Al bide burdan yak