Bakire olmadan evlenen var mi

Dedigim gibi sevdiğinden sevgisinden emin olmadiginiz biriyle beraber olmayin. Seven ve ciddi olan kisi evlenmeyide bekler . Malesef bazi erkekler bir engel yok nede olsa diye daha rahat yaklasir kadina. Sizle istedigi iliskiyi yasayip sonra cekip giderse siz yikilirsiniz. Icinizde en ufak şüphe falan varsa beraber olmayın. Elde edilecek kolay lokma görmesin sizi izin vermeyin

Hayır şımartılmak değil Bunlar normal şeyler mi anlamıyorum çünkü ailemde evli birini veya sevgilisi olan birini hiç görmedim

Nasıl yani?
Anne babanız, teyzeniz/halanız enişteniz, kuzenleriniz vs hiç kimse evli değil mi? Değillerse bile sorduğunuz şeylerle ne alakası var zaten?
Herkesin normali, ilişkisi farklı. Size göre normal mi önemli olan bu.

Beklerim diyor ufak şeyler olur diyor yani ben anlamadım yeter ya

Insanlqr birbiri ile bakire bakir vs diye evlenmez veya evlilikten vazgeçmez zaten biri sizi bu yuzden istemiyorsa birakin istemesin

Çok iyi yapmışsınız. Yoksa eşiniz sizi almazdı. Evlilik öncesi çok güzel bir hediye vermişsiniz eşinize. Helali mi neydi, ha ondan olmuşsunuz!
Namus iki bacak arasında değil. İnsan arkasında durabildiği şeyleri yaşasın herkesin kendi tercihi. Ama yorumunuz o kadar sırıtıyor ki sanarsın amerikanın bilmem hangi şehrinde yaşıyoruz hepimiz. Başka bir üyenin de nee sevişmeden mi evleneceğiz deyip aklınca coool yada farklı bir hava yaratmaya çalışması gibi. Evet herkesin namusu da yaşadığı da dünya görüşü de kendinedir kimseyi ilgilendirmez ama müslüman bir ülkede şu yaptığınız pardon yapmaya çalıştığınız çok eğreti çok komik durmuş.

Vermek derken. Kime ne veriyor.

Tam size cevap verecektim ki, “müslüman bir ülkeyiz” diye yazdığınızı gördüm. Yaşadığı ülkenin anayasasından haberi olmayan birine, harcadığım her saniyeye acırım. Fikrinizi belirtmeden önce bilgi sahibi olun da, asıl siz komik duruma düşmeyin.

Bir gun su ulkeye bakan olursam, ilkokula ilk yardım dersi, ortaokula anayasa, liseye temel cinsellik ve oz bakim gibi dersler koyarım.

Yarın gün doğmadan uyan ve şehrin semalarında yankılanan sesi dinle... O sana müslüman ülkesinde mi yoksa başka bir ülkede mi olduğunun cevabını verecek.

Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
Bunu o kiz bilebilir biz degil, karsindaki ne niyetle yapiyor nerden bilelim. Ben guvenmedigim evlilik niyeti olmayan bi adamla niye bunu yapayim ki sorun edeceksem. Ustelik tabiki hic bir erkek ben bunla evlenicem diyerek sevismiyor buyuk ihtimal birakacak. Bu kiza kalmis bisey adamin kendiyle evleneceginden emin olmasi lazim

Yarın gün doğmadan uyan ve şehrin semalarında yankılanan sesi dinle... O sana müslüman ülkesinde mi yoksa başka bir ülkede mi olduğunun cevabını verecek.

MADDE 2 . – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Anayasamızdab alıntıdır.

Anlayamadınız sanırım. Ezan İslam'ın şiarıdır. Bir beldede minarelerden ezan sesleri yükseliyorsa o belde islam topraklarıdır. Aksini iddia etmek için ezanı susturmanız gerekir. Nokta.

Nolmuş ben anlamadım?

Bakire değilsiniz de evleneceğiniz adam bunu sorun mu ediyor?
Konu sahibi bakire değil.
Bir adamla görüşüyor.
Adamla sevişsem acaba bakire değilim diye benimle sevişip sevişip gider mi, bakire değilim diye evlenmemezlik yapar mı diyor.
En azından benim anlayabildiğim bu.

Şimdi söz sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…