- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 31
-
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Peki eğlendiğiniz adamla evlenmeden önce birlikte oldunuz muArkadaşım sen birlikte olan adam sahip çıkar mı, ortada mi bırakır demeye çalışıyorsun sanırım..
Şöyle anlatayım ben evlenmeden önce birliktelik yaşadım, ve ben ayrildim.
Yani ben adamı ortada bırakmış oldum
Sonra da eşimle tanıştım, ilişkimiz ciddilesmeye başlayınca anlattım.
Bir daha da konusu olmadı aramızda..
Sormaya çalıştığın şeyi pek anlamamakla beraber, birliktelik yaşamak evliliğin garantisi değildir diyorum.
Evet canım oldum da sen neden bunu merak ettin, bende onu sorayım sanaPeki eğlendiğiniz adamla evlenmeden önce birlikte oldunuz mu
Neden etkilesin ki? Cinsellik yaşamadan evlenmek şans işi,bana göre değil.Peki bu evliliğimizi etkiledi mi
Çünkü aklımda hep şüphe varEvet canım oldum da sen neden bunu merak ettin, bende onu sorayım sana
Herkes çevresine göre torum yapıyor, siz de çevrenizden böyle gördüğünüz için siZe normal geliyor. Ama bana göre de benim yetiştiğim çevreye göre evlenmeyeceğim adamla sevişmem.Genellemeyeniz bence. Kütüğümde anadolu şehri var gayet başka sevgililerimle de seviştikten sonra eşimle tanışıp onunla da evlendim.
Arkadaşlarımın hepsi bakire değildi gayet evlendiler yine sevişerek.
Yani böyle insanlar tahmin ettiğinizden daha çok. Kısıtlı çevrenize bakarak yorum yapmayın bencd.
Benim kuzen iki sene beraber yaşadı sonra evlendi tüm aile de saygı duydular.
Ben nasıl kendi kısıflı çevremle kısıtlamıyorsam siz fe kısıtlamayın bence genellenemez.
Bakire oldukta evlendik noldu ayrıldık boşandık tekrar evlendik sorun bekaret değil insanların kafası saçma sapan şeylere sarıyor takmamak lazım peki erkek bakirmi ki karşısından bekaret bekliyor ,evlenmeden her fındığı kıran adamlar utanmadan evlenecekleri kızda bekaret sorgusuna kalkar olmuş anlaşılacak gibi değilBakire olmadan evlendiniz mi ve o adamlada önceden ilişkiye girdiniz mi yoksa onla evlenene kadar beklediniz mi
Herkes çevresine göre torum yapıyor, siz de çevrenizden böyle gördüğünüz için siZe normal geliyor. Ama bana göre de benim yetiştiğim çevreye göre evlenmeyeceğim adamla sevişmem.
Ben peki bir erkeğin bunu ben olduğum için istediğini nasıl anlarımEvet haklısınız. Bu bir tercih. Genişlik değil. Bakire evlenmeyenlere fenişlik denmesi de hoş değil.
Ha ben alınmam. Halimden memnunum. Sevişerek evlendik hiç sürpriz yaşamadım. Cinsel hayatımız hala güzel kaç senelik sevgilim ve kocam olduğu halde. Benim için seks önemliydi ve uyumunuzu görmek önemliydi mesela.
Ama ilklere önem verenlere de saygım var burdan geniş gibi cümleler kurmam.
Yahu sır perdesi gibisin, zerre birşey anlaşılmıyor yazdıklarından..Çünkü aklımda hep şüphe var
arkasında duramayacağınız şeyler yaşamayın diye diye dilimizde tüy bitti..Çünkü aklımda hep şüphe var
Bekarete önem veren insanlar neden geri kafalı ilân ediliyor ? Ben de buna takılıyorum mesela. Ben nikahsız bu tarz şeylerin yaşanmasına karşıyım bekarete önem veriyorum, ama tam tersini savunanlara da saygı duyarım... Ama şuraya kadar; Eğer yaşadığı şeyin arkasında durmayıp evleneceği adamı bakireymiş gibi kandıracaksa bunu hiç yaşamamalı.
Şimdi oyun oynıcam dedi oyna dedim trip mi atıyorsun dedi yok dedim uyucam bende dedim ben de uyurum dedi bende bu yüzden dedim uyucam diye dedim sizce sinirlendi mu yazsam mi yine
Ne gerek var ya yatıp uyu işte.Şimdi oyun oynıcam dedi oyna dedim trip mi atıyorsun dedi yok dedim uyucam bende dedim ben de uyurum dedi bende bu yüzden dedim uyucam diye dedim sizce sinirlendi mu yazsam mi yine