Bakire olmadan evlenen var mi

Arkadaşım sen birlikte olan adam sahip çıkar mı, ortada mi bırakır demeye çalışıyorsun sanırım..

Şöyle anlatayım ben evlenmeden önce birliktelik yaşadım, ve ben ayrildim.

Yani ben adamı ortada bırakmış oldum 😆😆
Sonra da eşimle tanıştım, ilişkimiz ciddilesmeye başlayınca anlattım.

Bir daha da konusu olmadı aramızda..

Sormaya çalıştığın şeyi pek anlamamakla beraber, birliktelik yaşamak evliliğin garantisi değildir diyorum.
Peki eğlendiğiniz adamla evlenmeden önce birlikte oldunuz mu

Bir arkadaşım evlendi. Kızın birçok ilişkisi oldu ve çoğu da tek gecelikti. Evlendiği kişi de o kadar değer veriyor ki ona baya dolu dizgin aşk yaşıyorlar özetle..
Bu işler şans meselesi. Bakireliğe önem veren erkekte var vermeyen de. Öyle bi adama denk gelmezsen işin zor tabiki.
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala konuştuğumuz konulara bak. Ne kadar önemliymiş şu et parçası.
Bu arada bakireliğe önem vermiyorum demek her önüne gelenle birlikte ol demek değil. Öyle olursan da hayat kadınından farkın kalmaz zaten.

Genellemeyeniz bence. Kütüğümde anadolu şehri var gayet başka sevgililerimle de seviştikten sonra eşimle tanışıp onunla da evlendim.
Arkadaşlarımın hepsi bakire değildi gayet evlendiler yine sevişerek.
Yani böyle insanlar tahmin ettiğinizden daha çok. Kısıtlı çevrenize bakarak yorum yapmayın bencd.
Benim kuzen iki sene beraber yaşadı sonra evlendi tüm aile de saygı duydular.
Ben nasıl kendi kısıflı çevremle kısıtlamıyorsam siz fe kısıtlamayın bence genellenemez.
Herkes çevresine göre torum yapıyor, siz de çevrenizden böyle gördüğünüz için siZe normal geliyor. Ama bana göre de benim yetiştiğim çevreye göre evlenmeyeceğim adamla sevişmem.

Bakire olmadan evlendiniz mi ve o adamlada önceden ilişkiye girdiniz mi yoksa onla evlenene kadar beklediniz mi
Bakire oldukta evlendik noldu ayrıldık boşandık tekrar evlendik sorun bekaret değil insanların kafası saçma sapan şeylere sarıyor takmamak lazım peki erkek bakirmi ki karşısından bekaret bekliyor ,evlenmeden her fındığı kıran adamlar utanmadan evlenecekleri kızda bekaret sorgusuna kalkar olmuş anlaşılacak gibi değil

Herkes çevresine göre torum yapıyor, siz de çevrenizden böyle gördüğünüz için siZe normal geliyor. Ama bana göre de benim yetiştiğim çevreye göre evlenmeyeceğim adamla sevişmem.

Evet haklısınız. Bu bir tercih. Genişlik değil. Bakire evlenmeyenlere fenişlik denmesi de hoş değil.
Ha ben alınmam. Halimden memnunum. Sevişerek evlendik hiç sürpriz yaşamadım. Cinsel hayatımız hala güzel kaç senelik sevgilim ve kocam olduğu halde. Benim için seks önemliydi ve uyumunuzu görmek önemliydi mesela.
Ama ilklere önem verenlere de saygım var burdan geniş gibi cümleler kurmam.

Evet haklısınız. Bu bir tercih. Genişlik değil. Bakire evlenmeyenlere fenişlik denmesi de hoş değil.
Ha ben alınmam. Halimden memnunum. Sevişerek evlendik hiç sürpriz yaşamadım. Cinsel hayatımız hala güzel kaç senelik sevgilim ve kocam olduğu halde. Benim için seks önemliydi ve uyumunuzu görmek önemliydi mesela.
Ama ilklere önem verenlere de saygım var burdan geniş gibi cümleler kurmam.
Ben peki bir erkeğin bunu ben olduğum için istediğini nasıl anlarım

Baya saçma bi konu olmuş bu. Milyarlarca insan var dünyada. Bu milyarlarca farklı tecrübe demek. Kimsenin hayatı başkasınınkine benzemez. Buradaki kadınların tamamı bakireyken evlenmiş olsa ne olur, bakire değilken evlenmiş olsa ne olur. İki durumda da senin hayatına bir katkımız yok. İnsanların çoğunluğu birşeyi yaptığında bazıları doğrunun bu olduğunu sanıyor ama alakası yok. Doğrularını kendin oluştur, kimseye bakma.

Sanıyorum senin derdin adama verip vermeyeceğine karar vermek 😬

Hazır hissediyor olsaydın sorma gereği duymazdın. Tamamıyla güveniyor olsaydın yine sorma gereği duymazdın. Soru işaretlerin varsa girme bu işlere, altından kalkamazsın. Herkesin hayata bakışı başka. Bizim vereceğimiz örnekler seninkine garanti teşkil etmez.

Hanımlar,
hepiniz farklı kültürle yetişmiş, farklı dünya görüşü olan kadınlarsınız, kiminiz evlenmeden bir ilişkiye girmeye sıcak bakmaz, kiminiz seviyorsam nikaha gerek yok diye düşünür, hepinizin düşüncesi sizler için doğru olanıdır ama bekaretle ilgili farklı görüşlere saygı şarttır, lütfen birbirinizin görüşlerine saygı gösterin ve rica ediyorum böyle ince çizgileri olan konularda üsluplarınıza dikkat edin, dini içerikli yorumlar yazmayın zira hem dini içerik yasak hem de sitede tek din ve mezhepten üyeler yok.

Şimdi oyun oynıcam dedi oyna dedim trip mi atıyorsun dedi yok dedim uyucam bende dedim ben de uyurum dedi bende bu yüzden dedim uyucam diye dedim sizce sinirlendi mu yazsam mi yine

Bekarete önem veren insanlar neden geri kafalı ilân ediliyor ? Ben de buna takılıyorum mesela. Ben nikahsız bu tarz şeylerin yaşanmasına karşıyım bekarete önem veriyorum, ama tam tersini savunanlara da saygı duyarım... Ama şuraya kadar; Eğer yaşadığı şeyin arkasında durmayıp evleneceği adamı bakireymiş gibi kandıracaksa bunu hiç yaşamamalı.

Bekarete önem veren insanlar neden geri kafalı ilân ediliyor ? Ben de buna takılıyorum mesela. Ben nikahsız bu tarz şeylerin yaşanmasına karşıyım bekarete önem veriyorum, ama tam tersini savunanlara da saygı duyarım... Ama şuraya kadar; Eğer yaşadığı şeyin arkasında durmayıp evleneceği adamı bakireymiş gibi kandıracaksa bunu hiç yaşamamalı.
Şimdi oyun oynıcam dedi oyna dedim trip mi atıyorsun dedi yok dedim uyucam bende dedim ben de uyurum dedi bende bu yüzden dedim uyucam diye dedim sizce sinirlendi mu yazsam mi yine

X