Bakire olmadan evlenen var mi

Neyseki bakire evlenip mutlu olanlardanım.
Sevindim ama benim bir damla kanamam olmadı.. o kadar ilişkiye girmeme rağmen hala zarım yerinde.. aynen bende bakire evlenip mutlu olucam esnek olunca işte çok namusluyum djskdkskdk

Nikah? 😅 herkes bu toplumun ve dinin kurallarına uymayacak nikah denen saçmalığa taktınız evlenip mutlu yok hala nikah 😅 ne diyim bir zar parçasına önem veren toplum...

dunya uzerinde ilk sevisen sen degilsin her konuya gelip “sevistim ulan, sevismeyen eziktir, bakire degilim ben” yazmana gerek yok.

Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
Bu sorunla alakalı genelleme yapılamaz kimisi çok önem verir kimisi önem vermez geçmişe takılmayan birsürü adam var ama ilerde sorun olurmu oda adamın karakterine kalmış bişey...halen bunu sorun yapıp bakire kız arayışında olan da çok ama artık bakire bulmak kolaymı hem bakire değilse bile onunda birsürü çözümü de var....bakire mi değilmi diye sorun yaparmı yapmazmı diye düşüneceğine karakterli adammı diye bunu dert edse daha sağlıklı olur belki aramızda vardır kimse yanlış anlamasını ama hayat kadınıyla aşık olup evlenip namusum diyen çok da adam var....Allah hayırlısı ile gönlü güzel ile karşılaştırsın

Hayrani oldugunuz adamin eksik etek parcasini dinlemissinizdir. Kuyruk acisiyla beraber bir kadina bu kadar agır kufurler edebilen bunu nakarata notaya dökebilen bir insana bir kadınin hayran olması tüylerimi ürpertti söylemeden gecemedim.
Öncelikle yeni üyeyim. Herkese merhaba !
Ben size katılıyorum.
Bir insanın yetenekli olması asla kadın nefretçisi olmadığı anlamına gelmez. Nice ünlü (tarihte ve bugün ) edebiyatçı,filozof , bilim insanı , sanatçı ağır kadın nefretçisidir. Eski zamanlarda kadın aşağılamak çok doğalmış. Bahaneye ihtiyaç yokmuş . Bu bahsettiğim toplum yeteneklileri rahat rahat bunu yapıyormuş.
20.yy da işler değişmeye başladı.Eh tabiki aşağılama vizesi için Bahaneler başladı. Feminizm sağolsun bu nefret durumunu törpülemeye başladı.
Kötü ilişkiler yaşamak. Psikolojik sorunlar bu durumun açıklayıcısı olamaz. Son dönemde erkekler kadınları aşağılayabilmek ve bunun tadını çıkarabilmek için “ ama ben kötü ilişkiler yaşadım “ bahanesini çok kullanır oldu.
Hem suçlu hem güçlü olmadığını nerden biliyoruz. Karşı tarafı ( kadını ) dinlediniz mi o ne yaşadı acaba. Ayrıca ne yaşarsa yaşasın tepki göstermenin doğru yolları var.
Bir insan kadın bekaretini kadın vücudunu kafasında öyle görmese onu böyle hor görmek aklına bile gelmez.( eksik etek şarkısından bahsediyorum) Yine kızar ve tepkisini verir hatta ağır cümleler kullanır Ama başka şekillerde. Yani temelde sorun kendisinin kadınlara bakışı. Yaşadıkları değil
Ergen ya da genç olması ilerde değişeceği anlamına gelmiyor. 7 - 77 olayı . Bir insan neyse o olarak kalıyor. Ama büyüdükçe kendini daha iyi saklıyor. BirAz daha sakinleşiyor. Aklında beynine yerleşmiş kötü karanlık nefretçi düşünceler kalıyor. Bence öyle.
Değişmek o kadar kolay olsaydı. Değişebilen insanlar vardır ama az .
Tabi kendisi şimdi farklı davranıyordur. Sonuçta kadınlara da satış yapıyor . Dediğim gibi büyüdü. Mesleği gereği kadın hayran kitlesi olmazsa tutunamaz zaten. Düşünceleri değişti mi. Bence Zor.

Ünlü olması. Hayranı olmanız çok doğal. Edebiyat , filozof dünyadında çok daha fazlaları var. Kitaplarını okuyoruz. Yalnız sorunu tamamen görmezden gelmeyelim . Yeri geldiğinde tepkimizi göstermeliyiz.
Mesela şarkıları güzel yetenekli ama kadınlarla ilgili görüşleri yanlış. Denilebilir.
(Gerçi ben böyle insanların hiçbir eserini takip etmemeye çalışıyorum. ama illa öyle benim gibi olmak zorundayız diye bişey yok. )
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Ben kendi görüşümü paylaşmak istedim.

Rabbim tüm töğbeleri kabul etsin. Hatadan dönüp tekrar hata yaptırmasın bunda hemfikiriz. Ama ileride ne olacagı mechul anlatmak istediğimi umarım anlayanlardansınız.
Anlıyorum ama kimse kimsenin hatasını yüzüne vuramaz. Ben de bunu anlatmak istedim. Ne demiş İsa aleyhisselam " ilk taşı hiç günah işlemedim diyen atsın"

Yallah Arabistan’a burası laik ülke asla müslüman ülkesi olmayacak
Ne alaka arabistan? Biz Türk 'üz, babalarımız,dedelerimiz, dedelerimizin dedeleri Türk. Kurtuluş Savaşı'nda kaç dedem ve nenem şehit düşmüş sen biliyor musun? Çok rahatsız olduysan seni başka bir ülkeye alalım.

Yallah Arabistan’a burası laik ülke asla müslüman ülkesi olmayacak
Türkler İslamiyet ile Hz. Ömer döneminde tanışmış ve İslamiyet yavaş yavaş Türkler arasında yayılmıştır.
yine Türkler Alparslan önderliğinde Malazgirt Savaşı' yla (müslüman olarak) Anadolu' yu yurt tutmaya başlamıştır.
dolayısıyla bu ülke ve bu topraklar 1071' den beri Türk-İslam coğrafyasıdır.
şu çirkin yorumunuza diyecek son sözüm yallah Avrupa' ya.

Ne alaka arabistan? Biz Türk 'üz, babalarımız,dedelerimiz, dedelerimizin dedeleri Türk. Kurtuluş Savaşı'nda kaç dedem ve nenem şehit düşmüş sen biliyor musun? Çok rahatsız olduysan seni başka bir ülkeye alalım.
Türkler İslamiyet ile Hz. Ömer döneminde tanışmış ve İslamiyet yavaş yavaş Türkler arasında yayılmıştır.
yine Türkler Alparslan önderliğinde Malazgirt Savaşı' yla (müslüman olarak) Anadolu' yu yurt tutmaya başlamıştır.
dolayısıyla bu ülke ve bu topraklar 1071' den beri Türk-İslam coğrafyasıdır.
şu çirkin yorumunuza diyecek son sözüm yallah Avrupa' ya.
Ay prim verip istedigine kavusturmayin gozunuzu seveyim.

Ay prim verip istedigine kavusturmayin gozunuzu seveyim.
normalde evli adamlarla düşüp kalkan ve bunu matah bi şeymiş gibi anlatan ve bu durumu ar etmeyen bi kadını kâle almam ama yorum o kadar çirkindi ki kendimi tutamadım :KK43:

Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum

Arkadaşım sen birlikte olan adam sahip çıkar mı, ortada mi bırakır demeye çalışıyorsun sanırım..

Şöyle anlatayım ben evlenmeden önce birliktelik yaşadım, ve ben ayrildim.

Yani ben adamı ortada bırakmış oldum 😆😆
Sonra da eşimle tanıştım, ilişkimiz ciddilesmeye başlayınca anlattım.

Bir daha da konusu olmadı aramızda..

Sormaya çalıştığın şeyi pek anlamamakla beraber, birliktelik yaşamak evliliğin garantisi değildir diyorum.

Ben bu konuda geri kafalıyım. İleride herhangi bir tartısma da yüzüme vurulacak bir hataymış gibi görüyorum evlilik öncesi ilişki yaşamayı. Ve Müslüman ülkesindeki Türk kızlarına da yakıştıramıyorum. Tercih meselesi..
Türkiye Cumhuriyeti LAİK bir ülkedir. Devletlerin dini olmaz, insanların dini olur!

Valla ben değilim bakire evlenseydimde değişen bir şey olmayacaktı hiç kanamam olmadı ve zerre umrumda değil bana bu konuyu açan adamla işim olmaz ben bir bireyim ve vücut hayat benim! Kimse beni ile yaramaz bir et parçasıyla yargılanamaz din ve topluma uymak zorunda değilim
Sorun yaşadınız mi

Soruda ne denmek istenmiş pek anlamadım ama herkes kendi hayat görüşü ve sekline uygun insanlarla evlenmeli. Arkadaş çevrenizi de bir şekilde ona göre belirlemelisiniz.

Ne kimse daha önce cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyor diye yobaz oluyor eğer kendi herşeyi yaşayıp evlenme vakti geldiğinde fikir değiştirme ikiyüzlülüğüne tutulmamışsa.

Ne de cinsellik yaşıyor diye "geniş" oluyor.
Yorumlarda karşılıklılı bir aşağılama, küçümseme var alttan alta. Kadınlar kendi aralarında böyleyse erkeklere kızmaya gerek olmuyor sanırım.

X