Bakire olmadan evlenen var mi

Konu sahibi bakire değil.
Bir adamla görüşüyor.
Adamla sevişsem acaba bakire değilim diye benimle sevişip sevişip gider mi, bakire değilim diye evlenmemezlik yapar mı diyor.
En azından benim anlayabildiğim bu.

Şimdi söz sende.

Yapacak yorumum yok hakim beğ... Ne desem kuğl olcam, ne desem avrupai.

bekaret evlilik için zorunludur demiyorum ama insanların birbirlerini sevdikleri, mutlu oldukları için evlenmeli sözü pembe gözlüklerle yaşamaya kaçıyo biraz. Hayat o kadar kolay bişey değil. Kadın tarafı nasıl karşı tarafın işine gücüne ailesine karakterine dikkat ediyosa da erkeklerin aradıkları farklı. Her ne kadar kadın erkek eşit desekte değil. Cinsiyet farkından kaynaklanan farklı beklentiler var. Beklentiler uyuşuyosa evlenilmeli. Aksi halde sıkıntı çıkar. Eğer karşı tarafın beklentisi bakire olmanızsa o iş olmaz.

Velhasıl düşünmeden hareket etmeyin.

Asırlardır devam eden kızlık zarı muhabetti.

Filmlere dizilere bile konu olan bu nalet zar, ülke olarak kadının vajina girişine kafayı ne kadar taktığımızın, gülünç bir işareti tövbe estağfurullah!

İsyanım konu sahibine değil, bu konuyu dert ettiren zihniyete.

Bitsin artık bu çile abi, şöyle şeylere önem veren erkeği iplemeyin lütfen bu kadar.

Kızlık zarı kadar beyni olsa zaten, farklı şeylere önem verirdi değil mi ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asırlardır devam eden kızlık zarı muhabetti.

Filmlere dizilere bile konu olan bu nalet zar, ülke olarak kadının vajina girişine kafayı ne kadar taktığımızın, gülünç bir işareti tövbe estağfurullah!

İsyanım konu sahibine değil, bu konuyu dert ettiren zihniyete.

Bitsin artık bu çile abi, şöyle şeylere önem veren erkeği iplemeyin lütfen bu kadar.

Kızlık zarı kadar beyni olsa zaten, farklı şeylere önem verirdi değil mi ama.
Çok haklisiniz biri şu ülkeye kadının ahlakının bu olmadığını öğretmeli erkek çocuklarına bu öğretilmeli

21 sayfada konuyu bakirelikten ezan sesine getirmeyi nasıl başardınız yahu? Neyse. Ben nişanlıyım, daha önce nişanlım harici cinsel birliktelik yaşadım. Nişanlım bir kere dahi bana sen bakire misin kimle birlikte oldun olmadın tarzı sorular sormadığı gibi ben de onun geçmişinde kimle yatıp kalktığını irdeleyen sorular sormamışımdır. Sizi kendine bakmadan (hoş baksa da buna hakkı yok) geçmişinizle, hayat görüşünüzle, inancınızla vesaire yargılamaya ve aşağılamaya kalkan densizlerle evlenme yoluna girmezseniz böyle bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Üşenmedim okudum tüm sayfaları ....
Gerçekten kadın kadının kurdudur lafı doğruymuş
Bekaret arayan erkeğe gelene kadar kadın kadına tartışılan bir konuda herkes birbirini ezmek için debelenip durmuş
Yok müslüman bir ülke, yok dar mezhep yok geniş mezhep, yok laiklik bla bla bla
Herkesin bedeni de günahları da sevapları da kendisine aittir, Allah bu hesapları sorma yetkisini yarattığı hiç bir kula vermemişken siz neyi tartışıyorsunuz.
Çoluk çoluğa tecavüz ve ensestin tavan yaptığı bir toplumda hangi bekaret hangi kadın hangi inanç.... Kendinizi kandırmayın, bedeninize ve ruhunuza sahip çıkın. 16 yaşından beri bakire değilim ve bu konuyu bana annem bile soramamıştır kaldı ki hayatımdaki bir erkek soracak, biri çıkıp bana müslümanlıktan bahsedecek, hangi hadle, benim inancımı cinsel hayatıma bakarak kim yargılayabilir, zinadan daha büyük günah sui zandır, tüm bu korkular kendi hayatına sahip çıkamamaktan, dik duramamaktan konuyu bu kadar derine ittirip felsefi boyutlara çakmanın bir gereği yok.
Öyle bir kadın olun ki geriye baktığınızda güzel yaşadım deyin , güzel yaşamanın cinsel hayatla hiç bir ilgisi yok, gerisi fasarya haaa bir de belden aşağınızla evlenmek isteyen adamlara prim vermeyin çünkü onlardan sonra güzel hayat kavramı yok oluyor

Bir laf atayım ortaya da biraz milletle tartisayim vakit geçsin demişsin bence e iyi de yapmışsın 😁 bende eşimle evlenmeden once birlikte oldum ilk beraberliğimi onla yaşadım hiç evlenir miyiz diye düşünmedim sonra bir baktim evliyiz ha ama şimdi yaşı çok gencse kızlara hemen birlikte olmayı tavsiye etmiyorum olur da buna önem veren birine aşık olurda keşke başkasıyla yapmasaydim diye pişman olurlar diye sonra burda görüyoruz yok çift kat diktirdim bilmem ne diye çok aşağılık bir durum bence

Yarın gün doğmadan uyan ve şehrin semalarında yankılanan sesi dinle... O sana müslüman ülkesinde mi yoksa başka bir ülkede mi olduğunun cevabını verecek.
Bu ülkede çan sesi de mevcut. Hatay’da yaşıyorum ve tam iş yerimin yanında kilise var. O zaman hristiyan mı oluyorum??? Azıcık araştırın, bilgi sahibi olmak öyle çok da korkulacak bir şey değil. Yaşadığınız ülkenin anayasasında geçen önemli maddeleri de bir zahmet öğrenin.

Bu ülkede çan sesi de mevcut. Hatay’da yaşıyorum ve tam iş yerimin yanında kilise var. O zaman hristiyan mı oluyorum??? Azıcık araştırın, bilgi sahibi olmak öyle çok da korkulacak bir şey değil. Yaşadığınız ülkenin anayasasında geçen önemli maddeleri de bir zahmet öğrenin.

İnşallah bir gün ne demek istediğimi anlarsın ne diyeyim ki....

:KK48: kk nın bıçak sırtı konularından biri. Bir de bu tür yorum sahipleri var. Lütfen kızmayın:KK23:
Burası Türkiye, muhataplarımız Türk erkekleri. Örf adet anane dediğimiz türden şeylere hepimiz muhatapsız. Ve Amerika vatandaşı gibi böyle şaşırır, kınar yorumlar sadece komik oluyor. Bazı adetlerimizi kimi örfümüzü tırnağım kadar sevmem forum da da çok mesajım var keşke daha kolay ve serbest bir kültürde doğsaydım diye. Ama bunlar bizim kodlarımız gömlek gibi çıkarıp atamayız, soyunamayız. Siz kafanızdan silseniz de muhataplarınız silmez, eşiniz, ananız, babanız, arkadaşınız, komşunuz silmez.

Ben Türkiye’de değil de başka bir ülkede mesela Avrupa’da doğmuş büyümüş olaydım o genişlik bende olabilirdi, evlenmeden önce yatabilirdim başka bir erkekle. Ama Allah’ınızın aşkına ‘Ay herhalde sevişip karar vericeeez :işsiz:‘tarzı tepkiler harbiden kütüğü Yozgat, Kütahya, Malatya, Ankara vs olan birine hiç yakışmıyor.

Bakire olmadan evlenilir pek tabi. Ama Türk erkekleri bunu yüzde doksan oranında kabul etmez. Doğrusu yanlışı yok bu işin. Kabul edersin veya etmezsin ama hee önüne gelenle yatan bir erkek gün gelip evlenmek istediğinde bakire bir kadınla evlenmek arzusundadır.
Okurken her satırına aynen dedim. Çok güzel açıklamışsınız.

Sanıyorum senin derdin adama verip vermeyeceğine karar vermek 😬

Hazır hissediyor olsaydın sorma gereği duymazdın. Tamamıyla güveniyor olsaydın yine sorma gereği duymazdın. Soru işaretlerin varsa girme bu işlere, altından kalkamazsın. Herkesin hayata bakışı başka. Bizim vereceğimiz örnekler seninkine garanti teşkil etmez.
Aynen katılıyorum bence emin değilsin bekle

X