Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...