• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...

Tam olarak anlayamadım sanırım ayrılmışsınız çokda iyi olmuş sakın arkasından üzülüp gözyaşı dökme yaptığı teklif gerçekten mide bulandırıcı ne demek önce yapacağız bakireysen nişan yaparız yaa nasıl bi hakaret bu! Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama böyle bi teklif gerçekten midemi bulandırdı. Sakın dönme o herife aman diyim .

Zoruma gitti beni 2012 dem beri tanıyan biri çünkü
Nerden bileyim falan demesi

Hiç zoruna gitmesin kişi kendinden bilir işi diye bir laf var. Ben kendimden eminim kimseye de bir şey ispatlamak zorunda değilim hadi canım sen ufaktan kaybol gözümün önünden derdim yerinizde olsam.

Çok karışık yazmissin
Ondan sana hayır gelmez anladığım kadarıyla seninle birlikte olup bakireligini kontrol edecek aklı sıra

Oldu canım deseydin hadi evlenmediniz o zaman ne olacak
Evet inandim bakireymisssin kabul etmeseydin diyecek hödük

Kimseye bakireleğini kanıtlamak zorunda değilsin kendi sutten çıkmış ak kaşık sanki

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
Böyle biri için ağlama canım. Yazık erkekler yüzünden akıtilan göz yaşlarına. Her şeyi iki bacak arasından ibaret sayan zihniyete yaziklar olsun.

:oha::oha::oha::oha:yuh ya.
bu kadar aptalca birşey duymadım.
ay bırak ne ağlıyorsun Allahın kırosu için.
işin mi yok?
deneyecekmiş...
beyinsiz.
kurtulmuşssun gözün aydın.

Dunyada erkek bitmedi bu bir ikincisi zaten sahsiyet erkek ozelliklerini tasimiyor. biz ona seref yoksunu diyoruz kendi aramizda.

Bu ne saçmalık? Döktüğün her damla göz yaşına yazık, yapma. Yakınından yörenden bile geçirme. Sonrasında kafanı dağlara daşlara vurursun. Teklif ettiği şey de resmen çok saçma. Kesinlikle seninle birlikte olup bunu kullanır.hassas noktan galiba bunu da biliyor.

Kusura bakmayin ama karsinizdaki insan bi et parcasina deger veren insanmis artik ne kadar insan denilirse bir de bunun arkasindan mi agliyosun kurtulduguna gobek at bence.

Ne demek gel hastaneye gidelim suratına çarpayım?
Allah akıl fikir versin.
Hayır oyle bi diyor ki suratına çarparım ki zaten bu söylemlerinle kaybettin beni demiştim
Çünkü tam iki buçuk saat dile getirdi bilmiyorum ya oyle bi an ki insanın cicili hayalleri varken benim evlilik durumunu buna bağlaması ve yıllardır tanıyıp sana güvenmiyorum diye hakaret etmesi çok farklı çok kırıcı üzücü

:oha::oha: derdinin ne olduğuni anlamışsındır umarım :KK51: he seninle zaten evlenmez bu haberin olsun ama gene senbilirsin tabi git rapor al konuşmalarınin dökümünü ver aferin:sampiyon:

Bu ne saçmalık? Döktüğün her damla göz yaşına yazık, yapma. Yakınından yörenden bile geçirme. Sonrasında kafanı dağlara daşlara vurursun. Teklif ettiği şey de resmen çok saçma. Kesinlikle seninle birlikte olup bunu kullanır.hassas noktan galiba bunu da biliyor.
Evlilik öncesi birlikteliğe asla karşı degılım elbette insanlar birlikte olabilir ama teklif çok saçma ya bu yüzden hassas noktam oldu
İsterdim ki tuttuğu eli bırakmayan biri olsun vs vs işte

Seninle birlikte olup sonra tekmeyi basacak haberin olsun. Eğer istediğini yaparsan bu tiynetteki bi insan ben evlenmeden önce benimle yatan kadını istemem der bu sefer de. Tamam bakire olup olmadığını sorabilir bunu bilmek hakkı ama verdiğin cevaba inanmayıp hadi yatalım dogruysan evleniriz ne demek ya saçmaliga bak. Kafası güzelmiş güle güle kullansın.

Back