bu cok ciddi bir konu ve anladığım kadarıyla söylemeyeceksiniz. Bir önceki yorumumu geri alıyorum.Düğün seneye hpvyi o zamana kadar bi şekilde atlatirim belki yada nişanlıma bi şekilde aşısını olmasını soylerim
Onun bakir olmadığını bildiğinize gore bu konu konusulmus. Siz ne gibi bir şey söylediniz karşılık olarak?Nisanlımda bakir değil belki ondada var bu hastalık nerden bilebilirim
Valla canim kimsebi yuzde doksanin falan yok kapanlarin kendini kandirmak icin uydurdugu safsata .Ve sadece cinsellikle bulasiyorSadece ilişki yaşayan ben değilim ben nerden bilebilirim şuan nisanlımın hpv olmadığını belki ondada var ve haberi yok cinsellik yasayanların yüzde 90 nında varmış bu virüs ayrıca sadece cinselliklede bulasmiyomus
Ablam bu yorumu yaptıktan sonra ben yazmayı bıraktım üstüne bir şey denilmez
Öyle bile olsa bu durumu takan biri değilse söylemesine gerek olduğunu düşünmüyorum ben yaGörücü usulü ilerlediği için konu böyle oluyor
Söylemek çok saçma bence de.Öyle bile olsa bu durumu takan biri değilse söylemesine gerek olduğunu düşünmüyorum ben ya
Evet olur tabi, buna adamı kandırmak denirSoylemezsem sorun olurmu acaba
Birde genç, evli ve hamileler kpssye çalışıyordurBu sitede herkes hpv yi tuvaletten, havludan kapar, istenmeyen gebelikler de hep korunurken olur.bunu hâlâ öğrenemediysen çok ayıpp
3 aylık bebekle kpss ye nasıl hazırlanılirBirde genç, evli ve hamileler kpssye çalışıyordur
Sorun sence bu mu ondan önce onun zihniyetini öğrenmek için sorman daha mantıklı değil mi ilk gece kan isterse ne halt yiyeceksin kan da kan derse ne yapacaksın!Yani demek istediğim bakire olmadığımı hiç bi zaman anlatmasam ilk gecede anlarmı ?
Bende hpvyi tek ilişkimde kaptım çok esli biri degildim 1 defa iliski yasadim ve hpv kaptım bendekide yüksek risklisi degilmis yaşımda genç olduğu için doktor büyük ihtimalle 1 senede atarsın vucuttan dedi atamazsan bile erkeğe hiç bi zararı yok bu virüsün dedi
Biz onun daha önce sevişip sevismedigini biliyor muyuz o da bilmesin..hayır bilse eline geçecek? Bir zar mi hersey valla gına geldi sonra niye avrupa uçarken biz geride kaldikArkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Bu %90 istatiği de moda oldu. Biri çıkar der ki forumdaki kadınların %90'ı boşanmış, biri der ki cinsellik yaşayanların %90'ı virüslüSadece ilişki yaşayan ben değilim ben nerden bilebilirim şuan nisanlımın hpv olmadığını belki ondada var ve haberi yok cinsellik yasayanların yüzde 90 nında varmış bu virüs ayrıca sadece cinselliklede bulasmiyomus
Her yorumunda bir yaşıma daha giriyorumHpv olduğunuzu yazmışsınız başka mesajlarınızda. Cinsel yolla bulaşan bir virüsü kaptığınız için her şekilde öğrenecek zaten. Görücü usulü neden tanıştınız? Görücü usulü tanışan kişinin bekaret takıntısı olur çünkü.