Bu degisir , her kadindan kan gelecek diye birsey yok benden gelmedi hic ki benim daha once birlikteligim olmamisti. Ama boyle bisey icin de kimseye yalan soylemezdim . Bence hic girme o toplara. Direk acikca soyle senden once boyle bisey yasadim korktum soyleyemedim ama seni de kandirmak istemiyorum de. Her yalanin birgun aciga cikmak gibi bir huyu vardir. Bu durum seni yiyip bitirir , soyle yukunden kurtul seni bekaretin icin sevecek adami salla zaten .Yani demek istediğim bakire olmadığımı hiç bi zaman anlatmasam ilk gecede anlarmı ?
OhaKonu nereye bağlanmış bilmiyorum ama kimseye hastalık bulaştırma hakkınız yok bunu bilin.
Hpv aşısı ol diyecekmişmiş. Peki sormayacak mı niye diye ? Sen ki bekaretin olmadığını açıklayamıyorsun hpv aşısı ol demek zor be. Ne kendini ne burdakileri kandır. Herife göz göre göre hastalık bulaştıracaksın. Anlamayacak mı sanıyorsun, kendisinde de yoksa bal gibi senden geldiğini anlayacak. Peki o zaman ne diyeceksin?
İki yolu var.
-ya ayrılacaksın
-ya da bütün gerçekleri açıklayacaksın karar karşıdaki kişiye göre değişecek.
Siz ısrarla cinsel yolla diyosunuz ama ben kizim 5 6 yaslarindayken yasadim bunu... kizima umumi tuvaletten gecmisti. Çevremde hpv olan yok. Bir istismar durumu asla yok. Fazlasiyla pimpirikli bir anneyim. Annem ve eşim disinda o yaslarda kimseye emanet etmedim.Her anini bilirdim ki hic endisem olmadi buna ragmen pedagogla ve farkli uzmanlarla gorustuk sonuc umumi tuvaletten gecmis. Gecti gitti atlattik yillar gecti çok şukur... Ama konu sahibinin durumu farkli... karsi taraf bakir degilse bilemem ama bakir insanlarin bakire istemesi cok normal bence... Düşunce yapim geregi esimin ilki olmak benim icin onemliydi öylede oldu cok şükür... konu sahibi hpv dolaysyla soylemeden bir bahaneyle ayrilmali bence...Allah Allah bu kadar hpv li insanı nasıl çevrenizde bulabildiniz?. Cinsel yolla bulaşan hastalık işte.ne derseniz deyin.yüzde 90'ı 95'i bu şekilde.zaten cinsel hayattan olmadığına emin olsa konuda başa başa belirtirdi.
Nişanlınız ve ailesi nasıl insanlar yani muhafazakar ve bu tür şeylere önem veren insanlar mı?Niye kan gelmedi diye peşine düşecek biri değil zannetmiyorum bu durumu kesinlikle anlatamam ona gerçekten çok caresizim
Bence saklayın bu aldatma değil erkeklerin üstünlük takıntısıYani demek istediğim bakire olmadığımı hiç bi zaman anlatmasam ilk gecede anlarmı ?
benim eski ev arkadasim bir gün film izlemis, filmdeki kadın gibi seks bagimlisi miyim acaba derdi, okudugu küçük sehrin evli şoförüyle bile yatmıştı. insanlari ayni anda idare ederdi (ferhansi ona cok benzetirim). son sene, mezun olma zamani yaklastikca "zaten operasyon geçireceğim, diktirecegim" demeye basladi. bunun sacma oldugunu, isini gucunu eline alınca bekarete takılmayan biriyle de evlenebilecegini soyleyince "beni bu halde kabul eden adamla ben evlenmem. gavatla evlenmem, bunu kabul edecek adamla yuva kurulmaz" falan derdiSorun şu ki konu sahibi de sanırım bekarete önem veriyor. Türk kadınlarındaki bu kafa karışıklığının bitmesi lazım artık :)
benim eski ev arkadasim bir gün film izlemis, filmdeki kadın gibi seks bagimlisi miyim acaba derdi, okudugu küçük sehrin evli şoförüyle bile yatmıştı. insanlari ayni anda idare ederdi (ferhansi ona cok benzetirim). son sene, mezun olma zamani yaklastikca "zaten operasyon geçireceğim, diktirecegim" demeye basladi. bunun sacma oldugunu, isini gucunu eline alınca bekarete takılmayan biriyle de evlenebilecegini soyleyince "beni bu halde kabul eden adamla ben evlenmem. gavatla evlenmem, bunu kabul edecek adamla yuva kurulmaz" falan derdişükürler olsun aramızdaki muhabbet biteli on seneden fazla oldu. ekli degiliz sosyal medyada ama birkac sene once ortak arkadaşımız gelinlikli resmini göndermişti. kendi memleketi olan Doğu ilinden, muhafazakar sakallı bir adamla evlenmis. Bilmiyorum adama kendi gerçeğini söyledi mi ama yüksek ihtimalle 4 sene sehirde yatmadigi adam, girmedigi pozisyon kalmayan kizi "oh gezdim toZdum,eline erkek eli değmemiş kizla evlendim" diye gelin etmis oldu. ne denir ki , allah mesut etsin
Bizde muhafazakar aileyiz evlenmeden önce cinsel yaşantım olmadı ama libidom çok yüksek ve helal dairemde farklı şeyler denemeye açık bir insanım. Allahtan esim benden suphelenmiyor. Bu devirde bir suru uzman konuşuyor cinsel iliski hakkında evliligi canlı tutma tavsiyesi veriyorlar. Onlari dinleyen bile farklı şeyler ogrenip uygulayabilir bunun için yaftalanmak çok kötü.Bizim bir tanidik görücü usulü ile evlendi. Daha bir yıl olmadı ayrıldı sonra. Kadın bakireydi , öyledir yani öyle tahmin ediyorum o noktada sıkıntı yok. Ama sonra aralarında soğukluk olmuş. Kadın da eşini bağlamak için mi artık nedir detayı bilmiyorum herşey dedikodu. Or.l s.x denemiş. Erkek tarafı bu kadar kolay rahat nasıl yapabiliyor diye şüpheye düşmüş hepten soğumuş..kendinden önce de birilerine yaptığını düşünmüş.. güvenini sarsan başka şeyler de olmuş olabilir. Çok detay verilmedi ama demek istediğim hersekilde ortaya çıkar. Sonu zaten tüm sulaleye seks hayatınızın anlatılması ile biter. Hiç akraba ve tanıdik işlerine bulaşmayın..başka birini bulun illa evlenmek istiyorsanız..
Hpv kan testi ile çıkmaz. Rahim ağzından alınan sürüntü testi ile çıkar. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.Hpv evlenmeden önce yapılan kan testinde bakılır. Ortaya çıkar. Büyük rezil olursun.
Ay bari sakallı muhafazakar adamla evlenmeseydi, büyük kazık atmış adamabenim eski ev arkadasim bir gün film izlemis, filmdeki kadın gibi seks bagimlisi miyim acaba derdi, okudugu küçük sehrin evli şoförüyle bile yatmıştı. insanlari ayni anda idare ederdi (ferhansi ona cok benzetirim). son sene, mezun olma zamani yaklastikca "zaten operasyon geçireceğim, diktirecegim" demeye basladi. bunun sacma oldugunu, isini gucunu eline alınca bekarete takılmayan biriyle de evlenebilecegini soyleyince "beni bu halde kabul eden adamla ben evlenmem. gavatla evlenmem, bunu kabul edecek adamla yuva kurulmaz" falan derdişükürler olsun aramızdaki muhabbet biteli on seneden fazla oldu. ekli degiliz sosyal medyada ama birkac sene once ortak arkadaşımız gelinlikli resmini göndermişti. kendi memleketi olan Doğu ilinden, muhafazakar sakallı bir adamla evlenmis. Bilmiyorum adama kendi gerçeğini söyledi mi ama yüksek ihtimalle 4 sene sehirde yatmadigi adam, girmedigi pozisyon kalmayan kizi "oh gezdim toZdum,eline erkek eli değmemiş kizla evlendim" diye gelin etmis oldu. ne denir ki , allah mesut etsin
Peki bu kandırmak olmaz mı, bir de hpv teşhisi var o nolacak..bana kalırsa söylemene gerek yok. çünkü hiçbir erkek evleneceği insana bakire misin diye sormaz. yani sormayacağını umuyorum. Her zaman da ilk ilişkide kan gelecek diye bir kural da yok yani eğer nişanlın bilgili bir insansa böyle bir konuya takmayacağını umuyorum. Şimdi söylediğini farzedelim adamın durup durup aklına gelecek sana karşı tavırları değişecek ister istemez. ben bu şekilde düşünüyroum tabiki en iyi kararı sen verirsin.
Darısı başıma canimbenim eski ev arkadasim bir gün film izlemis, filmdeki kadın gibi seks bagimlisi miyim acaba derdi, okudugu küçük sehrin evli şoförüyle bile yatmıştı. insanlari ayni anda idare ederdi (ferhansi ona cok benzetirim). son sene, mezun olma zamani yaklastikca "zaten operasyon geçireceğim, diktirecegim" demeye basladi. bunun sacma oldugunu, isini gucunu eline alınca bekarete takılmayan biriyle de evlenebilecegini soyleyince "beni bu halde kabul eden adamla ben evlenmem. gavatla evlenmem, bunu kabul edecek adamla yuva kurulmaz" falan derdişükürler olsun aramızdaki muhabbet biteli on seneden fazla oldu. ekli degiliz sosyal medyada ama birkac sene once ortak arkadaşımız gelinlikli resmini göndermişti. kendi memleketi olan Doğu ilinden, muhafazakar sakallı bir adamla evlenmis. Bilmiyorum adama kendi gerçeğini söyledi mi ama yüksek ihtimalle 4 sene sehirde yatmadigi adam, girmedigi pozisyon kalmayan kizi "oh gezdim toZdum,eline erkek eli değmemiş kizla evlendim" diye gelin etmis oldu. ne denir ki , allah mesut etsin