Soylemezsem sorun olurmu acabaHassas olduğu bir konuysa tabii ki en kısa zamanda söylemen gerek…
daha önceden tanıdığın biri değil kendisi ama tanıdğın kadarıyla hassasiyeti var mı bu konuda sence ?Arkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Bakirelik bozulduğunda herkeste kanama olmaz bu birincisi ikincisi kendisi ne kadar bakir? Üçüncüsü şartlarınız eğer kafa yapınız ayni değilse ayrilin zatenArkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Muhakkak söylemelisin belki destek olucak belki söylemeyecek bilemezsin yaşamadan ön yargılı olmaArkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Hassasiyeti varmı bilmiyorum bu konuda çok tedirginim düğün seneye napacağımı hiç bilmiyorumdaha önceden tanıdığın biri değil kendisi ama tanıdğın kadarıyla hassasiyeti var mı bu konuda sence ?
varsa anlatmak zorundasın çünkü evliliği sana zehir eder, demedi deme. hassas olan adamlar, böyle çünkü
Soylemezsem sorun olurmu acaba
Hersey aniden oldu evlilik falan düşünmüyodum napacağımı bilmiyorum bu durumu ona anlatmasam ilk gecede anlarmı acabaOluru yok bence bu isin. Kendi kendinizi olmaz bir yola sokmussunuz. Hayatiniza keske bekarete onem vermeyen bir insan alsaydiniz, niye bu konuyu yumurta kapiya dayaninca dusunmeye basladiniz ki? Ne dusundunuz?
Arkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Yani demek istediğim bakire olmadığımı hiç bi zaman anlatmasam ilk gecede anlarmı ?Nişanlını tanıyan sensin yavrum bu konular hakkında ne düşündüğünü sen bilebilirsin…
Soylemezsem sorun olurmu acaba