• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Siz olsanız ne yapardınız fikir almak için yazdım psikolojik olarak iyi değilim sağlıklı dusunemiyorum
Ben olsam söylerdim sonradan uzelecegime şimdiden üzulurum ama siz zaten geç kalmışsınız ev tutulmuş eşyalar alınmış bu evreye kadar cokdan söylemen lazımdı yani hesap verir gibi değildi bak bende boyle böyle bir durum var oda işine geliyorsa tamam derdi gelmiyorsa başından bitirirdiniz ama şimdi atı alan üskudari gecmis

Nasıl anlayacakki herkesten kan gelmek zorunda değil bakire birinden bile gelmiyo bazen kan
Sizde bı acaipsiniz olay sadece kan gelip gelmemesi mi eyer daha önce sık ilişkisi olan bir adamsa ya bu konularda uyaniksa rahat girmesinden anlar zaten ha ama bakire erkektir anca belki anlamaz

Bence nişanlının da daha önce ilişkisi olmuşsa ve sizin bakire olmanızı bekliyorsa bu bir ikiyüzlülüktür. Siz de dürüst olmak zorunda değilsiniz o günah kul ile Allah arasında. Ne annene söylersin ne eşine. Reglinin son günü evlen. Ya da utanıyorum de karanlıkta yap. İçine kan benzeri gıda boyası koyarsın pembe olmasın dikkat et. Eşine de hızlı sok bitsin korkuyorum falan de. Halledersin. He direkt ben çok masturbasyon yaptim belki o yüzden açılmıştır esnemistir vs de diyebilirsin.

Bu saatten sonra söyleyip ilişkini baltalama. Niye ayrıldınız diye sorarlar, adam o kızgınlıkla anlatır sağa sola. Her şey alınmış düğün planlanmış olmaz artık geçti.

yok artık o kadar da değil

yaşınız 25, doğum yapmış değilsiniz, vajina girişi öye 1 ilişkiyle ya da 1-2 sene ayda 1-2 sevişmeyle filan değişen bir şey değil
uzun süre cinsel hayatınız olur, yaş da ilerler zamanla kuruma olur, yıllarca cinsel hayat devam ederse bunun ekstraları yanında gelir, mesela doğum kontrol hapı olur, akıntı mantar vs. olur ilaçlar kullanılır, anatomik olarak yaşlanır her yerinizin olduğu gibi, o olur bu olur onlarla değişebilir ama öyle 25 yaşında 3-5 ilişkiyle vajina girişi çıkışı değişmez...

bakın anatomik olarak gevşeme müsait bir yapınız vardır o zaman çok ilişkiyle zamanla gevşeyebilir, ama sizin daha yaşınız genç ve öyle bir tecrübeniz yok. kaldı ki anatominiz nedir bilmiyoruz zaten --benim annem 5 normal doğum yapmış bir kadın, üstüne de 4-5 kilolarda bebekleri olmuş bir kadın ama gelin görün ki hiç bir zaman rahat smear alınamadı kendisinden. hala örnek alırken der KETEM'dekiler diyor nasıl normal doğum yaptın diye. benim doğumum yok benden de zor alıyorlar, erkek arkadaşım da diyor hayret ediyorum diye yaşım 40, anatomik bir durum bu....

kısacası anatomi profesörü mü bu adam öyle hımm 3 kere penetrasyon olmuş diyecek....

o andaki tedirginliğiniz, tecrübeli davranıp davranmamanız, haliniz tavrınızdan -anlarsa- anlar bir erkek yoksa 25 yaşta doğum yapmamış ve senelerce de sevişmemiş kadını anatomide anlayacak bir durum yok...
Smear testi öyle incecik kulak pamuğu gibi çubukla yapılmıyor mu? Hiç anlamadım.

Bence nişanlının da daha önce ilişkisi olmuşsa ve sizin bakire olmanızı bekliyorsa bu bir ikiyüzlülüktür. Siz de dürüst olmak zorunda değilsiniz o günah kul ile Allah arasında. Ne annene söylersin ne eşine. Reglinin son günü evlen. Ya da utanıyorum de karanlıkta yap. İçine kan benzeri gıda boyası koyarsın pembe olmasın dikkat et. Eşine de hızlı sok bitsin korkuyorum falan de. Halledersin. He direkt ben çok masturbasyon yaptim belki o yüzden açılmıştır esnemistir vs de diyebilirsin.
‘Hızlı sok bitsin’ mi 😂🤣😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Bu bakire olan birinin kuracağı bir cümleye benzemiyor

E dikimde kandırmak değil mi sonucta gine nişanlısına yalan söylemiş oluyor.Bence doğruyu söyleyemiyorsa bir bana uydurup ayrılması daha doğru olur.Evlilik yalanar üsttüne kurulmaması lazım başta söylemesi lazım eğer söylüyemiyorsa evliliği kabul etmemesi lazım
Ya bacım konu açılalı ohooo kaç zaman olmuş, söylemeyeceğim dedi en son konu sahibi zaten :D sonra takip etmedim
Bana göre pat pat açık sözlü olmak lazım da işte

Sprey boya da sıksın mi abla

Iyy akıllara bak mide bulandırıcı. Masturbasyonla esnemek ne be, siz de mal yerine koyuyorsunuz insanları, şeyine gıda boyası sokacağına ömür boyu bekar kalsın bu ne be

Çook yakın arkadaşım yaptırdı 8/9 sene önce normalinden aşırı fazla kanamam oldu ve ağrılı ilişki oldu demişti bilemeyeceğim
Kusura bakmayın operasyon kısmını görmemişim. Operasyon yapılınca kanamanın olmaması gibi bir şey bilmiyorum

Gözüne erkek gözü değmeyen bakireymis.Sosyal medya ve internetin olduğu dünyada bakire olan kaldimi hiç Elele tutusmayan göz göz gelmeyen.Daha önemli şeyler var bakalım evlilik yuruyecekmi zaten boşanma dilekçelerinde neler neler diyor erkekker bakire diye baş tacı edilen kadın da görmedim bu dünyada.Meryem ana değilse valla.Kendinizi bir zar la etiketlemeyin önerim bu.Etiketleyeblerin de tavla zarı kadar kafası pul kadar değeri olmuyor.Erkeklerin kadınlar üzerindeki mobbing i bu.Onkarda bakire olsun madem evlenincede uçana kaçana koşmasınlar.Kendi yetersizlikleri belli olur demi karşıdaki bı haltdan anlamaz olsunki ilerde kocam bana yaklasmiyor cinsel hayatınız bitik diye diye kadın hala suçu kemdinde arasın.Kisacasi soyletinkabul etmeyen cinstense yol verin gitsin tek erkek o mi dünyada.

Ne bu bakire takıntısı?? Evleneceğin adamın bakir olduğunu mu sanıyorsun?? Ellemediği kadın kalmamıştır. Erkek yapınca sıkıntı yok. Kadın yapınca mı sorun sıkıntı yaşanıyor. Takma bu kadar kafana.

iyi de adam konusunu açmamış bile belki açık fikirli biridir? dümdüz soracağını sanmıyorum ama önem veriyorsa dolaylı yoldan da olsa soracaktır ve bu durumda tabii ki doğruyu söylemelisin. zaten o durumda hayat görüşleriniz de uymamış oluyor ve bu şekilde bir evlilik baştan hata olur. evlenmeyi düşündüğün adamın bu konudaki düşünce yapısını hiç bilmiyor olman da normal değil. hiç mi sohbet etmiyorsunuz bu adamla, aranızda flört falan da mı olmadı? nişanlanmışsınız hiç yakınlaşmada mı olmadı öpüşme vs?

Back