Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Aileler mutlaka öğrenir. Ortalık yangın yerine döner.

En ufacık bir konuyu bile aileler öğrense o ufak konu nasıl da büyüyüp çığ etkisi yaratıyor görüyoruz.

Mesele sadece bu değil. Karşı tarafa bakireyim diye kendini yutturmak. Bunu önemsemeyen biri olsaydı bu konuyu açmazdın. Demek ki önemseyen biri. Ve sen de nasıl kandırırım , saklarım derdindesin.

Siz neden açıklamadınız o zaman size gelince niye kimse soramıyoda ben niye açıklamak zorundayım

Hamilelikte hastalık niye karşıma çıkacak vücudumda olmayan hastalık nasıl karşıma çıkacak onu anlamiyorum

Evlenmeye kalmaz nikah icin gittiginiz an arastirma hastahanesine sevk edileceksiniz aile hekimi bunu soyler ve farkli testler ister bosuna hayal kurup adami kaptim sanmayin. Soylemeyin ama bu zihniyetin burnundan fitil fitil gelsin

Aileler mutlaka öğrenir. Ortalık yangın yerine döner.

En ufacık bir konuyu bile aileler öğrense o ufak konu nasıl da büyüyüp çığ etkisi yaratıyor görüyoruz.
Olacağı o ama şu an sanıyor ki sonsuza kadar kimse öğrenmez evlenmeden hemen önce tc le nerelerde ne sorgular yapılacak haberi yok maalesef Türkiye gerçekleri

Mesele sadece bu değil. Karşı tarafa bakireyim diye kendini yutturmak. Bunu önemsemeyen biri olsaydı bu konuyu açmazdın. Demek ki önemseyen biri. Ve sen de nasıl kandırırım , saklarım derdindesin.
Ben bunu anlatırsam ayrılmayacağından eminim simdi görmezden gelmeye çalışacak ama bu benim evliyken surekli karşıma çıkacak belki gidip aldatacak sonrada diyecek bakire bile değildin bende aldattım ben her zaman haksız suçlu duruma düsücem

Bu kdr uzatip soylemediginiz icin ztn haksiz ve suclusunuz

Siz neden açıklamadınız o zaman size gelince niye kimse soramıyoda ben niye açıklamak zorundayım
Senin kafan almıyo mu ? Ben hasta değildim risk yoktu ayrıca ben zaten evlenmeden sevgilimle aylarca aynı evde yaşadım aktif sex hayatım vardı ben kimseye kutsal bakire ayağı yapıp acaba ortaya çıkar mı diye kendimi yemedim ben neysem öyle tanıdı

Hasta değilim diyorum ilk gittiğim doktor bana sigile bakıp direk hpv pozitifsin dedi test bile yapmadan sonradan gittiğim doktorlarda negatif olduğumu anladım kendimi 1 ay kahrettim hpvyim diye ama yokmuş öyle bisey nisanlıma söyleme konusundada simdi söylersem ayrılmayacağına adım kadar eminim ama ilerde surekli karşıma getirir bunu biliyorum belki gidip aldatır sende bakire değildin zaten diye üste çıkar o yuzden gecmis biseyi anlatmak istemiyorum

İnşallah bunun kocası da esc bağımlısı, pipisi et beni (!) dolu bi tiptir de kim vurduya gitmez.

Resmen ‘Kendimi nasıl bakire yutturabilirim’ diye konu açmış yoksa bu kadar sayfa dil dökmezdik.

Son cümlenden anlıyoruz ki ayrılacak ve tüm sülalen duyacak bilerek ateşe gidiyorsun

Böyle bir adamla evlenmeyin o zaman.ALLAH aşkına ne istiyorsunuz? Adam club ten çıkmıyor,o yaptıysa bende yaptım kafası , söylemem öğrenirse ayrılmaz ama beni de aldatır kafası,görücü geldiyse bakirelik konuşulmaliydi kafası,Anlamaz ben yuttururum kafası,birde ogrenirlerse aileme ne derim kafası ..........

İnşallah bunun kocası da esc bağımlısı, pipisi et beni (!) dolu bi tiptir de kim vurduya gitmez.

Resmen ‘Kendimi nasıl bakire yutturabilirim’ diye konu açmış yoksa bu kadar sayfa dil dökmezdik.
Ya muhtemelen öyle bar bar gezip yaş gelince ana beni evlendir tarzı işte

Hakedersin

Hımmm zaten aldatılan tüm kadınlar evlenmeden önce ilişki yaşamış kadınlar di mi? Hı hı haklısın.

Sen şimdiden nişanlina güvenmiyorsun, ya aldatırsa diyorsun.

Sen kendini böyle kandırmaya devam et, kafalar pırıl pırıl. Şaka gibi!

Bakirelikle ilgili milyon tane konun var. Madem her şeye bir bahanen var, bir daha aynı konuyu açıp milletin sinirini zıplatma.

Aaa çok iyi zaten böyle erkeklere kaderin bir cilvesi hep böyle çakma bakireler nasip oluyor

Bence diktirsin, adet gününe falan getirsin tencere kapaklar
Yanlız kız adama b..k atıyor olabilir, değilse evet tencere kapak. kızlarla düşen kalkan ben bakire inen evlenecem diyen sakal bıyık kombini dar pantolonlu pişik olmuş gibi yürüyen biri canlandı gözümde ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…