Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Ya bir de bari normal evlense deriz ki kime ne senin geçmişinden bunu kimse sana soramaz ama resmen kendini adama kakalamaya çalışıyor ve hasta ilk başta ilk testim pozitifti derken tepki aldıkça yok vücuttan atıldı yok hepsi negatif demeye döndü gerçekten rezil olmayı hak ediyor
Pozitif olsa pozitif derim hanımefendi ne sacmalıyosunuz negatif geldi hastalık olsa zaten anlar

Gecen seneden beri ugrasiyor kabul etmemek icin birakalim da ne hali varsa gorsun.

Evlenmeyecek olsa saklasin, kim nasıl ortaya cikaracak deriz ama evlenecek ortaya cikmama sansi yuzde 0, anlamiyor.
Neden ortaya çıkmama şansı yüzde 0 peki
Arada saglik kayitlarinizdan ortaya cikar, ya ayrilin ya saklamayın uyarıları okudum, cok hakli.

Dort ihtimal var

1) Evlenirken yapilan saglik taramasi sirasinda densiz aile hekiminizin aa sizde hpv bakilmis (pozitif mi negatif mi onu cozemedim sayfalar icerisinde durum surekli degismis) diye bir ust derece saglik kurulusuna sevk ederek bazi testleri istemesi (bazi belediyeler cok detayli saglik taraması istiyor, ben evlenirken basvurdugumuz belediyenin saglik tarama listesi bir hayli kabarikti ama ayni gunlerde baska belediye bir tek hiv testi istiyordu)

2) Gebelik elde edememek sebebiyle yapilacak olan testlerde ortaya cikmasi

3) Gebelik sirasinda yapilan bulasici hastalik testlerinde ortaya cikmasi

4) (En kesini bu) Hamilelik ile birlikte bagisikliginizin dusmesiyle sigillerinizin tekrar bas göstermesi ve bunun ustune (hala sakladiginizi dusunerek yaziyorum) doktorun hpv testi istemesi, saglik gecmisinizi esinizin onunde konuşması (gebelik sırasında doktorlar baba adayiyla da oldukca rahatlikla konusabiliyor)
dogumu sigiller sebebiyle sezaryen yapmaya mecbur kalmaniz.

Kendinize senaryolardan senaryo begenin, bekaretiniz ortaya cikmasa da o hpv gecmisi basinizi yakar benden soylemesi. Adam aptal degilse anlar zaten, sonra gebe halinizle ugrayacaginiz (iyi ihtimalle) psikolojik siddet yaniniza kar kalir, muhtemelen de gebe halinizle bosanma avukati kovaliyor olursunuz.

İsin ozu, ben sizin yerinizde olsam nisanlimi ilk firsatta bir bahane yaratıp terkederdim ve bir daha gorucu usulu olayına girmezdim.

Allah yolunuzu acik etsin.
Hpv bende hiç bi zaman pozitif cıkmadıki siğil benzeri bisey cıktığı için ben hpv zannettim doktorun biri siğil dedi diğer ikisi değil dedi o gecmisimdeki testlerin hiç birinde hpv pozitif gazmiyo yani

Pozitif olsa pozitif derim hanımefendi ne sacmalıyosunuz negatif geldi hastalık olsa zaten anlar
Konuda mevcut ilk test pozitifti sonraki negatifti demişsiniz
Hastalık olsa öyle şak diye anlamaz siz de bunu çok iyi biliyorsunuz ancak kendine geçtiği an anlar siz bence sağlam dua edin

Konuda mevcut ilk test pozitifti sonraki negatifti demişsiniz
Hastalık olsa öyle şak diye anlamaz siz de bunu çok iyi biliyorsunuz ancak kendine geçtiği an anlar siz bence sağlam dua edin
Ben hiç bir zaman pozitif çıkmadım ki bende siğil gibi bisey çıktı siğil zannettim doktora gittim bi tanesi siğil dedi sonra 2 tane prof doktora gittim siğil değil bu dedi test yaptılar negatif geldi yaptırdığım testin hiç biri pozitif degil zaten

Neden ortaya çıkmama şansı yüzde 0 peki

Hpv bende hiç bi zaman pozitif cıkmadıki siğil benzeri bisey cıktığı için ben hpv zannettim doktorun biri siğil dedi diğer ikisi değil dedi o gecmisimdeki testlerin hiç birinde hpv pozitif gazmiyo yayani
Hpv testi olmadiniz mi sonuçta? Oldunuz.
Sigil cikti mi?
Cikti.
Gebelikte o sigilin tekrar etme olasiligi cok yuksek.

O zaman ne yapacaksiniz?

Aslinda yazdıklarımızın hicbir önemi yok

Siz soylemeyecek ya da nisanlinizi terketmeyeceksiniz nasılsa.

Sahi kuzum siz bu iki basligi neden actiniz?

Cozum diye beklediğiniz tek sey, amaaaaann salla gitsin nerden ortaya cikacak deyip rahatlatilmak, onu da birsuru insan yapti zaten.

Yasayin ve gorun. Nisanlinizla mutluluklar.

Adam öldürmek bi suç herkesi ilgilendiren bi suç benim yaşadığım durum beni ilgilendirir birsuru hocaya sordum hiç biri günahını açığa çıkarma diyo yaptığım günahtan zaten çok utanıyorum Allah affetsin diye sürekli namaz kılıp yalvarıyorum günahımıda açığa çıkarmak istemiyorum Allah günahlarınızın üstünü örtün demiş geçmişte yaptığım cahillik o yüzden söylememeye karar verdim burdan size söyle demek kolay geliyo ben bu günahı kabullenemezken nisanlıma nasıl acıklıycam o yüzden soylememeye karar verdim kendisi cluplarda gezmiş bana hesap vermedi şu kadar kişiyle birlikte oldum diye bende soylemiycem benim hatam tek 1 sefer oldu cahillikle Allahım affederse kullarına laf düşmez zaten
Senin yaşadığın durum karşıyı tehlikeye attığın an karşıyı da ilgilendirir merak etme ben örümcek kafalı biri değilim kendim bakire evlenmedim eşim bir kere bile sormadı ne münasebet zaten bu saatten sonra da hayatıma giren hiç kimse soramaz adamı yerin dibine sokar sokar çıkarırım çünkü kimseyi ilgilendirmez ama benim özgürlüğüm yaptığım bir hareket birine zarar verecekse ve bunu bilerek saklayacaksam işte orası benim özgürlüğümün bittiği karşıdakinin de söz hakkı olduğu yer bunu anlamak zor değil + senin bu durumun ortaya çıkarsa aileler aracılığıyla bu işe girdiğin için o sarmaldan kolay çıkamayacaksın bunu da düşün

Ben hiç bir zaman pozitif çıkmadım ki bende siğil gibi bisey çıktı siğil zannettim doktora gittim bi tanesi siğil dedi sonra 2 tane prof doktora gittim siğil değil bu dedi test yaptılar negatif geldi yaptırdığım testin hiç biri pozitif degil zaten
Arkadaşlar hpv pozitif olduğumu 2 hafta önce öğrendim psikolojim çok kötü yemek falan yiyemiyorum bu virüsü atlatan varmı varsa ne kadar sürede atlattınız nolur yardım edin çok kötüyüm 😞

Neden hakkına giriyorum bunu anlamıyorum geçmişte nişanlım yokken yaptığım hatayı neden söylemek zorundayım o yoktu sonuçta aldatmadımki ben onu
Hata deyip gecemezsin. Bir anlık zevkin için adamı keriz yerine koymandan bahsediyorum. Zevke gelince hata ama adama söylemeye gelince aldatmıyorum ki. Aldatiyorsun. Yalan söyleyerek aldatıyorsun. Kimbilir adam hangi ailenin temiz çocuğu.( Gerçi o da seni kesin öyle görüyor )Görücü usulü bir de. Adamın gözlerine nasıl bakacaksın.

Gebe kaldigi anda doktoru bu pozitif testi gorecek ve sezaryen dogum olmasi gerektigini söyleyecek.

Iki+iki=Dort.
Ona gerek bile yok iki üç rutin kontrole beraber gitseler yeter onu geç eşi e nabıza girse yeter bunlar evliliği ne sanıyo bilmiyorum ama ex eşimin çalıştığı yerler prim gün sayısını bile biliyorum ya bırak hastaneyi hastalığı

Neden hakkına giriyorum bunu anlamıyorum geçmişte nişanlım yokken yaptığım hatayı neden söylemek zorundayım o yoktu sonuçta aldatmadımki ben onu
Anlamıyorsun,kimse ilişki yaşadın diye yargilamiyor ,muhafazakar bir ailenin gelini oldun onlarda seni muhafazakar ailenin bakire kızı diye gelip istediler.Bu tarz evlilikte ve ailelerde bakirelik konusu bile açılmayan kesin yargıdır ,bizim kızdığımız nokta sen bile bile evet dedin istemiyorum evlenmicem desen sıkıntı yok Gider bunu dert etmeyecek biriyle evlenirdin.Ama yok illa kaos olacak aileler durumu öğrenince birbirine girecek...... ,şimdi hasta değilim desende ilerde hamilelikte bu karşına çıkacak hadi adam ilk gece takılmadı bunu öğrenince ne olacak ?????

Siğil yuzunden pozitifim diye yazdım pozitif çıksaydim aynı şekilde yazardım buraya çünkü ilk gittiğim doktor her siğil hpv kaynaklı dedi o doktor test bile yapmadi sonra 2 tane prof doktora gittim negatif olduğumu öğrendim siğil değil dedi onlar

Anlamıyorsun,kimse ilişki yaşadın diye yargilamiyor ,muhafazakar bir ailenin gelini oldun onlarda seni muhafazakar ailenin bakire kızı diye gelip istediler.Bu tarz evlilikte ve ailelerde bakirelik konusu bile açılmayan kesin yargıdır ,bizim kızdığımız nokta sen bile bile evet dedin istemiyorum evlenmicem desen sıkıntı yok Gider bunu dert etmeyecek biriyle evlenirdin.Ama yok illa kaos olacak aileler durumu öğrenince birbirine girecek...... ,şimdi hasta değilim desende ilerde hamilelikte bu karşına çıkacak hadi adam ilk gece takılmadı bunu öğrenince ne olacak ?????
Hamilelikte hastalık niye karşıma çıkacak vücudumda olmayan hastalık nasıl karşıma çıkacak onu anlamiyorum

X