Arada saglik kayitlarinizdan ortaya cikar, ya ayrilin ya saklamayın uyarıları okudum, cok hakli.
Dort ihtimal var
1) Evlenirken yapilan saglik taramasi sirasinda densiz aile hekiminizin aa sizde hpv bakilmis (pozitif mi negatif mi onu cozemedim sayfalar icerisinde durum surekli degismis) diye bir ust derece saglik kurulusuna sevk ederek bazi testleri istemesi (bazi belediyeler cok detayli saglik taraması istiyor, ben evlenirken basvurdugumuz belediyenin saglik tarama listesi bir hayli kabarikti ama ayni gunlerde baska belediye bir tek hiv testi istiyordu)
2) Gebelik elde edememek sebebiyle yapilacak olan testlerde ortaya cikmasi
3) Gebelik sirasinda yapilan bulasici hastalik testlerinde ortaya cikmasi
4) (En kesini bu) Hamilelik ile birlikte bagisikliginizin dusmesiyle sigillerinizin tekrar bas göstermesi ve bunun ustune (hala sakladiginizi dusunerek yaziyorum) doktorun hpv testi istemesi, saglik gecmisinizi esinizin onunde konuşması (gebelik sırasında doktorlar baba adayiyla da oldukca rahatlikla konusabiliyor)
dogumu sigiller sebebiyle sezaryen yapmaya mecbur kalmaniz.
Kendinize senaryolardan senaryo begenin, bekaretiniz ortaya cikmasa da o hpv gecmisi basinizi yakar benden soylemesi. Adam aptal degilse anlar zaten, sonra gebe halinizle ugrayacaginiz (iyi ihtimalle) psikolojik siddet yaniniza kar kalir, muhtemelen de gebe halinizle bosanma avukati kovaliyor olursunuz.
İsin ozu, ben sizin yerinizde olsam nisanlimi ilk firsatta bir bahane yaratıp terkederdim ve bir daha gorucu usulu olayına girmezdim.
Allah yolunuzu acik etsin.