Mevzu ne biliyor musunuz?Haklısınız gercekten çok pismanlık duyuyorum ve günüm bu konuyu düşünmekle geçiyor hayattan zevk almaz oldum nasıl düzelecek bilmiyorum
Hpv bulaştırma ıhtımalının gunahınıda unutalım oh ne güzelEğer ciddi evlilik yolundaysanız tövbe edin Allah’a sığının ve konuşmayın. Günahlar anlatılmaz
Ama samimi bir dönüşle kulluk icra edeceksiniz tesettür namaz ne emrediyorsa Allah.
Nişanlınıza anlatmanıza gerek yok, bundan sonra iffetnizi muhafaza edin.
Eğer tövbenizde samimi olursanız Rabbim size bile o günahı unutturur
Gecmisini sorgulayacak bir adamla isin ne? Bak herkes kadin olsun erkek olsun isteyebilir tabi karsisindakinin ilki olmak. Ben de isterdim kocamin ilki olayim. Ama degilsede bu problem edilmemeli. Sonucta kimse biriyle iliski kurarken bak beni anam senin icin dogurmustu, ben bugune kadar seni bildim seni bekledim diyerek teminat vermiyor. Herkesin bir gecmisi, hayati, hisleri var. Eger bunu bile paylasamayacaginiz biriyse hele ki duyunca etraftanda duyulmasina sebep olabileceginden suphelendiginiz biriyse boyle biriyle evlilik yapmak ozsayginiz icin pekte dogru degil diye dusunuyorum.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Hayır her zaman ilk birleşmede kan gelmez. Bu bir kıstas değildir.Hayır, ben buna katılmıyorum..
Tabi siz bunu neye göre söylediniz bilemiyorum. Ben anlaşılabileceğini düşünmüyorum.
Sonuçta konu sahibi bunu bir kişiyle bir kere yaşamış. Sadece kan gelmesini bekler ve gelmezse o zaman anlar.
Ben o kısmı okumadım, eğer hastaysa ve bulaştırma ihtimali varsa durum başka tabi ki söylemeliHpv bulaştırma ıhtımalının gunahınıda unutalım oh ne güzel
Bencede ya ayrilsin yada operasyon. Evlenmeden önce soyler bide o kişi bir güzel rezil eder.Kesinlikle söyleme hayatın boyunca yüzüne vurur gereksiz kıskançlık ve kısıtlamalar la hayatı zehir eder örnekleri var çevremde...
Boşanmaya kalkamazsin ailene söylemekle tehdit eder vs.
Bence operasyon en güzeli...
Yapmışsın bir cahillik hayatın boyunca altında ezilecegine söylememek daha mantıklı yada ayrıl bir bahane bulup
Artık sabrım taştı herkes yazacağım her şeyi yazmış kafanıza girmemiş benim yazmamla da girmez ama şununla şansımı denemek istiyorumGeçmişimi açıklama mecburiyetim varmı peki sormadığı halde
Gecen seneden beri ugrasiyor kabul etmemek icin birakalim da ne hali varsa gorsun.Artık sabrım taştı herkes yazacağım her şeyi yazmış kafanıza girmemiş benim yazmamla da girmez ama şununla şansımı denemek istiyorum
Bu adam geçmişte adam öldürmüş olsa ve siz bunu bir şekilde öğrenseniz size gelip böyle eblek eblek eee sormadın ki katil misin diye ben sana katil değilim demedimki yalan söylemiş olmuyorum dese olur mu ? Kabul mü ?
Almanyanın sağlık sistemi bu kadar kötü mü yaAy evet ben de gitmiyorum artık ama başka sebeplerden, randevu yok. Sporda sakatlandim 3 ay sonraya randevu verildi, zaten 3 aya ağrım da kalmamıştı da neyse gittim şöyle eliyle bi yokladı ameliyatlik bor şey yok dedi bi krem bile yazmadıbaş dönmesi sorunu yaşadım aile hekimi yonlendirdi yine de 4 ay randevu bulamadım o da geçti kadın doğuma zaten 8 ay sonraya randevu verdiler, dedim çocuk yapacaksan tam zamanı kerkenez başka fırsatın olmayabilir kaza bela hariç doktor defteri benim için kapanmıştır, kendi kendine geçiyor demek ki bekleyince.
Ya bir de bari normal evlense deriz ki kime ne senin geçmişinden bunu kimse sana soramaz ama resmen kendini adama kakalamaya çalışıyor ve hasta ilk başta ilk testim pozitifti derken tepki aldıkça yok vücuttan atıldı yok hepsi negatif demeye döndü gerçekten rezil olmayı hak ediyorGecen seneden beri ugrasiyor kabul etmemek icin birakalim da ne hali varsa gorsun.
Evlenmeyecek olsa saklasin, kim nasıl ortaya cikaracak deriz ama evlenecek ortaya cikmama sansi yuzde 0, anlamiyor.
Hamile olanlar ayrı şekilde muamele görüyor tabiAlmanyanın sağlık sistemi bu kadar kötü mü ya
8 ay sonraya kadın doğuma randevu ne demek çocuk doğar
Adam öldürmek bi suç herkesi ilgilendiren bi suç benim yaşadığım durum beni ilgilendirir birsuru hocaya sordum hiç biri günahını açığa çıkarma diyo yaptığım günahtan zaten çok utanıyorum Allah affetsin diye sürekli namaz kılıp yalvarıyorum günahımıda açığa çıkarmak istemiyorum Allah günahlarınızın üstünü örtün demiş geçmişte yaptığım cahillik o yüzden söylememeye karar verdim burdan size söyle demek kolay geliyo ben bu günahı kabullenemezken nisanlıma nasıl acıklıycam o yüzden soylememeye karar verdim kendisi cluplarda gezmiş bana hesap vermedi şu kadar kişiyle birlikte oldum diye bende soylemiycem benim hatam tek 1 sefer oldu cahillikle Allahım affederse kullarına laf düşmez zatenArtık sabrım taştı herkes yazacağım her şeyi yazmış kafanıza girmemiş benim yazmamla da girmez ama şununla şansımı denemek istiyorum
Bu adam geçmişte adam öldürmüş olsa ve siz bunu bir şekilde öğrenseniz size gelip böyle eblek eblek eee sormadın ki katil misin diye ben sana katil değilim demedimki yalan söylemiş olmuyorum dese olur mu ? Kabul mü ?