Pozitifse çıkıyor diye biliyorumHpv nikah oncesi kan tahlili de çıkıyor mu acaba ?
Ben olsam söylerdim sonradan uzelecegime şimdiden üzulurum ama siz zaten geç kalmışsınız ev tutulmuş eşyalar alınmış bu evreye kadar cokdan söylemen lazımdı yani hesap verir gibi değildi bak bende boyle böyle bir durum var oda işine geliyorsa tamam derdi gelmiyorsa başından bitirirdiniz ama şimdi atı alan üskudari gecmisSiz olsanız ne yapardınız fikir almak için yazdım psikolojik olarak iyi değilim sağlıklı dusunemiyorum
Sizde bı acaipsiniz olay sadece kan gelip gelmemesi mi eyer daha önce sık ilişkisi olan bir adamsa ya bu konularda uyaniksa rahat girmesinden anlar zaten ha ama bakire erkektir anca belki anlamazNasıl anlayacakki herkesten kan gelmek zorunda değil bakire birinden bile gelmiyo bazen kan
Smear testi öyle incecik kulak pamuğu gibi çubukla yapılmıyor mu? Hiç anlamadım.yok artık o kadar da değil
yaşınız 25, doğum yapmış değilsiniz, vajina girişi öye 1 ilişkiyle ya da 1-2 sene ayda 1-2 sevişmeyle filan değişen bir şey değil
uzun süre cinsel hayatınız olur, yaş da ilerler zamanla kuruma olur, yıllarca cinsel hayat devam ederse bunun ekstraları yanında gelir, mesela doğum kontrol hapı olur, akıntı mantar vs. olur ilaçlar kullanılır, anatomik olarak yaşlanır her yerinizin olduğu gibi, o olur bu olur onlarla değişebilir ama öyle 25 yaşında 3-5 ilişkiyle vajina girişi çıkışı değişmez...
bakın anatomik olarak gevşeme müsait bir yapınız vardır o zaman çok ilişkiyle zamanla gevşeyebilir, ama sizin daha yaşınız genç ve öyle bir tecrübeniz yok. kaldı ki anatominiz nedir bilmiyoruz zaten --benim annem 5 normal doğum yapmış bir kadın, üstüne de 4-5 kilolarda bebekleri olmuş bir kadın ama gelin görün ki hiç bir zaman rahat smear alınamadı kendisinden. hala örnek alırken der KETEM'dekiler diyor nasıl normal doğum yaptın diye. benim doğumum yok benden de zor alıyorlar, erkek arkadaşım da diyor hayret ediyorum diye yaşım 40, anatomik bir durum bu....
kısacası anatomi profesörü mü bu adam öyle hımm 3 kere penetrasyon olmuş diyecek....
o andaki tedirginliğiniz, tecrübeli davranıp davranmamanız, haliniz tavrınızdan -anlarsa- anlar bir erkek yoksa 25 yaşta doğum yapmamış ve senelerce de sevişmemiş kadını anatomide anlayacak bir durum yok...
Eee 10 ay çok uzun bir süre? 2 yıl mı olacaktı?Hersey hazır suan düğüne 10 ay var nasıl ayrılcam
‘Hızlı sok bitsin’ miBence nişanlının da daha önce ilişkisi olmuşsa ve sizin bakire olmanızı bekliyorsa bu bir ikiyüzlülüktür. Siz de dürüst olmak zorunda değilsiniz o günah kul ile Allah arasında. Ne annene söylersin ne eşine. Reglinin son günü evlen. Ya da utanıyorum de karanlıkta yap. İçine kan benzeri gıda boyası koyarsın pembe olmasın dikkat et. Eşine de hızlı sok bitsin korkuyorum falan de. Halledersin. He direkt ben çok masturbasyon yaptim belki o yüzden açılmıştır esnemistir vs de diyebilirsin.
Ya bacım konu açılalı ohooo kaç zaman olmuş, söylemeyeceğim dedi en son konu sahibi zatenE dikimde kandırmak değil mi sonucta gine nişanlısına yalan söylemiş oluyor.Bence doğruyu söyleyemiyorsa bir bana uydurup ayrılması daha doğru olur.Evlilik yalanar üsttüne kurulmaması lazım başta söylemesi lazım eğer söylüyemiyorsa evliliği kabul etmemesi lazım
Sprey boya da sıksın mi ablaBence nişanlının da daha önce ilişkisi olmuşsa ve sizin bakire olmanızı bekliyorsa bu bir ikiyüzlülüktür. Siz de dürüst olmak zorunda değilsiniz o günah kul ile Allah arasında. Ne annene söylersin ne eşine. Reglinin son günü evlen. Ya da utanıyorum de karanlıkta yap. İçine kan benzeri gıda boyası koyarsın pembe olmasın dikkat et. Eşine de hızlı sok bitsin korkuyorum falan de. Halledersin. He direkt ben çok masturbasyon yaptim belki o yüzden açılmıştır esnemistir vs de diyebilirsin.
Bence nişanlının da daha önce ilişkisi olmuşsa ve sizin bakire olmanızı bekliyorsa bu bir ikiyüzlülüktür. Siz de dürüst olmak zorunda değilsiniz o günah kul ile Allah arasında. Ne annene söylersin ne eşine. Reglinin son günü evlen. Ya da utanıyorum de karanlıkta yap. İçine kan benzeri gıda boyası koyarsın pembe olmasın dikkat et. Eşine de hızlı sok bitsin korkuyorum falan de. Halledersin. He direkt ben çok masturbasyon yaptim belki o yüzden açılmıştır esnemistir vs de diyebilirsin.
Çook yakın arkadaşım yaptırdı 8/9 sene önce normalinden aşırı fazla kanamam oldu ve ağrılı ilişki oldu demişti bilemeyeceğimYoo gelmiyor yanlış biliyorsun
Kusura bakmayın operasyon kısmını görmemişim. Operasyon yapılınca kanamanın olmaması gibi bir şey bilmiyorumÇook yakın arkadaşım yaptırdı 8/9 sene önce normalinden aşırı fazla kanamam oldu ve ağrılı ilişki oldu demişti bilemeyeceğim
Hpv ye bakılmıyor evlenirkenPozitifse çıkıyor diye biliyorum
Olabilir aslında bakılması lazım bulaşıcı bişey neticedeHpv ye bakılmıyor evlenirken
SöylemeHpv negatif çıktı pozitif degilim
Hayır, kan testi ile değil rahim ağzından sürüntü ile hpv testi yapılıyorHpv nikah oncesi kan tahlili de çıkıyor mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?