Yanı ikisi de bulmuş ama yine mağdur malesef kadın oluyor
Iki ucu b.klu değnek arada kalan yine kızlar erkeğe yine bir şey olmuyor
Kız dese bakire değilim diye kiza her türlü hakaret yapılır
Ama erkek dese diyemez de yine el üstün de baş tacı
Nasıl? Darlıktan mı?Mesele kan değil bir insanın ilk ilişkisi olup olmadığı ilişki anında çok kolay anlaşılır
Görücü usulünün amacı bu zaten. Duygusallıktan uzak, kriterler belli, buna uygunsan tamam diyorsun, tamam dediysen uygun olduğunu varsayıyorlar. Severek evlenirken sevgilinle her konuda konuşup fikrini alabilirsin, çünkü resmiyet yok arada. Ama topu topu birkaç ay önce tanıştırıldığın bir adamla nasıl açık açık konuşacaksın ki?Ben aslında doğru diye yazmadım ama genelde amaç bu bana ters ama insanlarinda eşini secme hakkı var buna da artık karışmayızgezsin tozsun sonra bakire biriyle evlenmek istesin en nefret ettiğim şey ama napabiliriz böyleler işte
Zaten görücüye uygun olmadığını biliyordu bence ayrılmalı soyleyip yüz göz olamaya hiç gerek yokGörücü usulünün amacı bu zaten. Duygusallıktan uzak, kriterler belli, buna uygunsan tamam diyorsun, tamam dediysen uygun olduğunu varsayıyorlar. Severek evlenirken sevgilinle her konuda konuşup fikrini alabilirsin, çünkü resmiyet yok arada. Ama topu topu birkaç ay önce tanıştırıldığın bir adamla nasıl açık açık konuşacaksın ki?
Adama söyle diyorlar da ben asla katılmıyorum. Ne olursa olsun söylememeli bence.
Konuyu çok güzel carpittinizDuymam efendim! Kadınlara yapıştırılan ve bilimsel hiçbir dayanağı olmayan bi saçmalık yüzünden bir kadının kendini ötekileştirilmiş hissetmesine saygı duymam! Bekaret kavramını önemseyen erkek kendisi de bakir değilse kesip sesini oturacak bunu yapmayan erkeğe de erkeğin bekaretini sorgulamayan tabulara da hiçbir kadın saygı duymasın !
Sakın söyleme,diktir veya kırmızı kapsüller var ondan al.Zaten uzun süre seks yapmadıysan delik kapanmıştır yine zorlanırsın.Ben bir ay yapmasam çok zorlanıyorum ilk günki gibi oluyor.İlk gecenizde çok utangaç ol iyice vajinanı sık ki asla anlayamaz.Kendini çok kas,zaten hani vajinamızı kendi kendine kapatabiliyoruz ya kasabiliyoruz ya deliyi iyice sık orayı,asla anlayamaz.Hadi ameliyat kapsül olmadı mı vajinanın içine zararsız boyalardan sık ben bi lavaboya gideyim de lavaboya git içine vücuda zararlı olmayan boya damlat bin bir türlü yolu var yahu hadi hiç birini yapamadın adetin son gününe denk getir hayatında kaç kere bakire biriyle belli olmuşta anlayacak ? Benim ilk ilişkimde kan bile gelmedi.Adam belli ki bekarete önem veriyor söylersen herkese söyler.Ailen muhtemelen sıkı biri bir ömür yüzüne vurarlar öyle ilkel bir ailede dünyanın sonu gibi davranırlar kötü kadın muammelesi görürsün anlatma sakın ayrıca nişanlın illaki birileriyle beraber olmuştur eminim iş evlenmeye gelince eşten dosttan temiz aile kızı ister.Valla eskiden diktirenlere kızardım ne gerek var kandırmaya diye ama yemin ederrim erkekler hakediyorlar boşver vicdanda yapma kendisi hiç beraber olmadı mı sanıyorsun oldu tabi yinede bekarete önem verdiyse kandırılmaya hak.Vicdanda yapma sakın.
Eklemeden gecemeyecegim su yorumu^^ hayretler içinde okudum.
Sakın söyleme,diktir veya kırmızı kapsüller var ondan al.Zaten uzun süre seks yapmadıysan delik kapanmıştır yine zorlanırsın.Ben bir ay yapmasam çok zorlanıyorum ilk günki gibi oluyor.İlk gecenizde çok utangaç ol iyice vajinanı sık ki asla anlayamaz.Kendini çok kas,zaten hani vajinamızı kendi kendine kapatabiliyoruz ya kasabiliyoruz ya deliyi iyice sık orayı,asla anlayamaz.Hadi ameliyat kapsül olmadı mı vajinanın içine zararsız boyalardan sık ben bi lavaboya gideyim de lavaboya git içine vücuda zararlı olmayan boya damlat bin bir türlü yolu var yahu hadi hiç birini yapamadın adetin son gününe denk getir hayatında kaç kere bakire biriyle belli olmuşta anlayacak ? Benim ilk ilişkimde kan bile gelmedi.Adam belli ki bekarete önem veriyor söylersen herkese söyler.Ailen muhtemelen sıkı biri bir ömür yüzüne vurarlar öyle ilkel bir ailede dünyanın sonu gibi davranırlar kötü kadın muammelesi görürsün anlatma sakın ayrıca nişanlın illaki birileriyle beraber olmuştur eminim iş evlenmeye gelince eşten dosttan temiz aile kızı ister.Valla eskiden diktirenlere kızardım ne gerek var kandırmaya diye ama yemin ederrim erkekler hakediyorlar boşver vicdanda yapma kendisi hiç beraber olmadı mı sanıyorsun oldu tabi yinede bekarete önem verdiyse kandırılmaya hak.Vicdanda yapma sakın.
Ay ben tanımıyorum o uyeyi bi mermad efendi vardi, o mu kendisi, nickini mi degistirmis?kimin yazdigina bakinca cok saapmadim.
Ay bu git ya ahlak bekçisi!!Sizler de ahlak bekçisi olunda insanlar böyle yanlış şeyleri normalleştirmesin. Özgürlük ayağına onla bunla yatar oldu herkes ben genel anlamda konuşuyorum sizde destek olun ki azalsın böyle şeyler olabilir diye diye masumlaştıramazsınız bu olayları
Yani bana göre de görücü usulü nisanlanmaması gerekiyordu bu konuda hatta yapmış ama burdaki üyeler sanki cinayet işlemiş gibi davranmışlar nerdeyse nişanlısını masum bir melek ilan etmişler adam birden çok ilişkiye girmiştir bu yaşına kadar o takmıyorsa bu kız niye taksın gidip söylese hiç iyi olacE birlikte olmuş olabilir onun sorunu görücü usulunun amacı nedir? Gidip kendisi evlenecek birini bulamıyor mu normalde gorücü demek belli kriterlerde evleneceği kişiyi seçmesi demek
Olmayacak bence ya bir bahane bulup ayrılmalı yada hicbisey olmamış gibi evlenmeli bir kez yaşadığı için adam anlamaz herhalde diye düşünüyorumYani bana göre de görücü usulü nisanlanmaması gerekiyordu bu konuda hatta yapmış ama burdaki üyeler sanki cinayet işlemiş gibi davranmışlar nerdeyse nişanlısını masum bir melek ilan etmişler adam birden çok ilişkiye girmiştir bu yaşına kadar o takmıyorsa bu kız niye taksın gidip söylese hiç iyi olac
Bence ayrılmalı çünkü duyacaklar daha mı iyi olacak madem soyliyemiyor şunuda belirteyim buna asla takilan biri değilim evlilik öncesi cinsel hayatım vardı karşı olmam gibi bir durum olamaz ama olacaklar az çok ortada gorücünün amacının olduğu gibiOlmayacak bence ya bir bahane bulup ayrılmalı yada hicbisey olmamış gibi evlenmeli bir kez yaşadığı için adam anlamaz herhalde diye düşünüyorum
Valla ben küçükken duymuştum annemin uzak bir akrabasını düğünün ertesi günü babasının evine yollamışlar diye.Bence ayrılmalı çünkü duyacaklar daha mı iyi olacak madem soyliyemiyor şunuda belirteyim buna asla takilan biri değilim evlilik öncesi cinsel hayatım vardı karşı olmam gibi bir durum olamaz ama olacaklar az çok ortada gorücünün amacının olduğu gibi
Böyle şeyler yaşanmıyor gibi davranınca yok olmuyor bu lanet olaylar maalesef o yüzden herkes ona göre davranacak beni bu yuzden bi sefer eşim sorgulayacak oldu ki hiç saklamadım aha dedim bu kapı buda sapıValla ben küçükken duymuştum annemin uzak bir akrabasını düğünün ertesi günü babasının evine yollamışlar diye.