Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Fikir oldugunu iddia eden ben değilim zaten başka birine tepki gösterdim o yorumda. Görücü usulü evlenen bir kuzenim var kendisi meyhane bar gezen bir tip bakire de değil. Görücü usulü kavramı bile aileden aileye değişir inanın.Toplumumuz ve kültürümüz mıhazafakarlıktan ibaret değil. Seküler tayfada görücü usulü yok sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İş ortaklığı niyetine görücü usulü çocuk evlendiren de çok tanıdığım var. Görücü usulüne takılmıyorum ben de zaten. Lakin bir kadın bekaret olayını böyle önemsiyorsa o kadınla evlenen erkek de bakir olmak zorunda aksi halde kadını da bekareti ile yargılayamaz bunu savunuyorum hep de savunacağım

Bende bu konuda sizle aynı fikirdeyim bence de öyle olmalı . Ben görücü usulüne komple karşıyım aynı zamanda . Alkol kullanan bir insanım büyük dini hassasiyetlerim de yok eskisi kadar. Sadece fevri ifadeniz hoşuma gitmedi . Yani bütün muhafazakar insanların sadece kadının bekaretine takıldığını düşünmeniz . Aksine erkeklerin bile eve geç gelmesinden hoşlanmazlar . Bu yüzden erken yaşta evlendirilir gençler . Bu düşünceleri savunduğumu da sanmayın. Mutlu olmak isteyen dürüst yaşasın . Konu sahibi dürüst değil . Bu şekilde mutlu olamaz .

Sanırım karıştırdınız ben eleştirirken muhafazakarlar ya da sekülerler gibi bi ayrım yapmadım yanlış anlaşılmış orda. Bütün hepsini kapsayarak eleştirdim seküler muhafazakar dindar ateist hiç fark etmez kadının bakire olmasını isteyen bakir olcak değilse ağzını açmayacak sadece bunu savunuyorum. Adam ateist her gece pavyonda yemediği nane kalmamış ama o da bakire kadın istiyor misal toplumumuzda ciddi bi erkek zihniyeti sıkıntısı var bir de maalesef buna çanak tutan kadınlar var kürekle dövmek istiyorum:))))) genel olarak aynı fikirdeyiz yanlış anlaşılmış :)sevgiler

Ergen misiniz bu nasıl bir kafa . Verdiğiniz akılla gidip yapsa bir kul hakkına giriyo sizde buna mesul olacaksınız. Ayrıca çok kitap okusaydiniz Peygamberimizin onu düzelttigini görürdunuz. Daha fazla okuyun yeterli değil bu

Ataerkil yapıdan gelen sorunları böyle çözemezsiniz arkadaşlar. Bir yalanla, ortaya çıkması muhtemel bir sorunla ömür boyu yaşamak sorunu çözmüyor.
Konu sahibi diyelim sakladı, adam da anlamadı. Evlilik hayatları normal devam etti. Bir şekilde ortaya çıkma ihtimali en güzel zamanlarda bile hep olacak. Evlilik içinde hiç bir zaman tam bir iç huzuruyla yaşayamacak. Bu hayatı istemesi kendine dert. Konu sahibi akıllı ol. Kendine bunu yapma

aynısını yazdım kuzenim aile tanıştırması ile evlendi. aşırı havai yaşayan, para kazanan, okumuş etmiş bi kadın. iki taraf da moderndi ama aileler birbirine demiş bi cenazede (çok yersiz evet) görmüşler kuzenimi. gayet de görücü.

Önem veriyor ise bilmeye hakkı var. Eskiden sevgilin oldu mu gibi muhabbetler dönmüştür. Şahsen eşim bu durumu benden saklasa geriye dönük herşeyi kafamda değerlendirirdim bkşanmaya kadar gidebilirdi o mutsuzluk ruh hali.

Asıl siz ergensiniz sanki söylediğim ayette kötü bişey var temiz kadın temiz erkekle evlensin daha önce halt yemiş erkekte kendi gibisiyle evlensin diyor bunu kuran söylüyor ben değil sizde saçma sapan doğruluğu olmayan asılsız hadislere güveniyorsunuz ben Kur'an'a inanıyorum bence sizde yobazliga doğru yol almışsınız neyse artk beni alintilamayin iyi günler

yaptırdığınız tahliller e devlette görünüyor, ilerde eşiniz gördüğünde ne diyeceksiniz?

Bence ömür boyu saklayabilecekseniz söylemeyin, öyle şırıl şırıl kan gelmiyor zaten, pembemsi az bir kan geliyor, o da akacak kadar falan değil

Siz ahlakınızı, bacak aranızda taşıyorsunuz diye herkesin ahlakı iki sevişmeyle bozuluyor zannetmenizi anlıyorum ama; ahlakı gönlünde, kafasında taşıyan insanlar da var. Bence siz de ahlak anlayışınızı bacak aranızdan, daha emin bir yerde muhafaza ediniz ki, yarın öbür gün ola ki bir hata(!)ya düşecek olursanız siz ya da doğmuş/doğacak çocuklarınız, temelli ahlaksız kalmayasınız.

Son düzenleme:
Siz uzun zamandır ne kadar oldu ayrılalı sevgilinden bılmıyorum, muhtemelen daralma olmuştur ama ilk yaptıgında sankı bir zorlama hissi oluyor çok dikkat ederse herif uyanıksa anlar hemen abazansa onu da anlamaz ben ilk defa eşimle olmuştum kan gelmedi 1 hafta uğraştık

yahi ev tutulup esya alinmadan soylesenize ayrilcaksaniz herkes yoluna bakar .dugun gecesi mi ayrilmak istiyorsunuz ben anlamadim

Öf yıl 2024.
Neyse bu zihniyeti iki üç cümleyle değiştiremeyeceğim için konuya özel tavsiye vereyim bari.

2-3 ay vajinismus gibi davran geç.
Yaparken de iki üç kasılırsın bitti gitti.

Ayrıca şeyinin hesabımı mı vereceksin bu ne bağnazlık. Erkekler gelip hesap veriyor mu öf valla konuya yorumlara bak ya.
Böyle zihniyete öyle tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…