- 28 Ağustos 2024
- 107
- 42
Peygberimizden bu zamana kadar bu ayet yok sayilmadi da şimdi mi yok sayıldı öyle bişey olsa peygamberimiz duzeltirdi ama şimdiki yobazlarin işine gelmediği için ayeti geçersiz yapmışlar ayette bal gibi kadininda erkeginde namusunu koruması gerektiğini söylüyor ama yobazlar kadına taktığı için sadece kız çocuklarını öyle yetiştiriyorlar erkek çocukları istediğini yapıyor bu hiç adilce değil ve Allah adaletli ben buna inanıyorum Hz Ömer zamanında bir adam gelmiş benim kızıma görücü geldi ama kızım daha önce böyle bir hata yapmış çok pişman olmuş tövbe etmiş bunu goruculere soylemeli miyim demiş Hz Ömer de adama Allah ayıpları ortmeyi emretmiyor mu asla gidip söylemeyeceksin demiş Hz Ömer şimdiki yobazlardan daha iyi biliyordur dini herhalde bana göre öyle değil köylü erkekler bile önüne gelenle birlikte oluyorken ben nişanlısının bu günü kadar bakir kaldığına asla inanmamDini bilginiz var belki ama o dediğiniz ilişki yaşayan bir kadın ilişki yaşayan erkekle ayeti başka bir ayetle nesh olmuş geçersiz sayılmıştır. Ayrıca niye kandirsin karşısındakini yazık değil mi belki o erkek gerçekten kimse ile olmadı bekledi.