Bakın ama bu muhafazakarlar dini kullaniyor adımın daha önce biriyle birlikte olduğundan adım kadar eminim çünkü bu tür kişiler erkek çocuklarını öyle yetiştiriyor onlara namustan vsden bahsetmiyorlar erkek ne yapsa günah sayılmaz olarak görüldüğü için erkek çocukları böyle şeyleri takmıyor yapıyor kız çocuklarına sadece bu meseleleri söylerler gözlerini korkuturlar ben bunların içinde yaşadığım için çok iyi biliyorum mesela beni babam evden dışarı çıkartmadı hapis hayatı yasatirdi sırf namus konusunda bişey olmasın diye ama evlendikten sonra eşimle konuşurken benden önce 3 kişiyle birlikte olduğunu öğrendim eşim istedigi kadar gezmiş tozmus sonra benimle rahatlıkla evlendi bense hapis hayatı yaşadım hiç adilce değil kız önüne gelenle olmamış bir hata yapmış pişman olmuş söylese ne olacak adam hemen gidip ailesine anlatır nişanı atarlar sanki nişanlısı sütten çıkmış ak kaşık ya olan yine bu kıza olacak belki ailesi namusa çok düşkün öldürecekler veya evden atacaklar yada çok kötü dövecekler söylememesi en doğrusu