- 8 Mart 2023
- 1.107
- 131
Aa tanıdılar beniYa sen nerelerde kaldın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tanıdılar beniYa sen nerelerde kaldın?
Katıp bebişim sorsana kendisine hastalığı kocasından nasıl kapmis.Ya sen nerelerde kaldın?
Pericim senin neden bu evlilikte kaldığını çok iyi anladım artık. Sen kalmıcan kim kalcak?Aa tanıdılar beni
Hasta mıymış bi de Peri?Katıp bebişim sorsana kendisine hastalığı kocasından nasıl kapmis.
O çok muslim kocasının gençliği nasıl geçmiş de hasta olmuş bizim bu gezme sevdalısı ablamiz
İvit.Hasta mıymış bi de Peri?
Benle uğraşmayı bırak canımmm baydı.Pericim senin neden bu evlilikte kaldığını çok iyi anladım artık. Sen kalmıcan kim kalcak?
Hasta falan değilim
E burda sattığı ahlakı kocaya satamıyo tabi.
Şimdi beni lincleyecekler ama bana kalırsa eğer bu konulara çok takılan birisi ise söylemeden ayrıl. Bu kafada birisiyle ömür geçmez ama eğer ki yok ya öyle bir adam değil, daha önce de ilişkileri olmuş zaten diyorsan yine söyleme sadece eğer söyleseydin sorun etmeyecekti diye düşün ve devam et.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Tabi canım mesajları da babam yazdı zatenHasta falan değilim
Yahu şimdi söylemesen üstüne gelince söyleyeceksin belliki yalan söyleyemeyen birisin o zaman daha kötü. Git otur söyle ama detay metay vermeden anlat.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Şimdi beni lincleyecekler ama bana kalırsa eğer bu konulara çok takılan birisi ise söylemeden ayrıl. Bu kafada birisiyle ömür geçmez ama eğer ki yok ya öyle bir adam değil, daha önce de ilişkileri olmuş zaten diyorsan yine söyleme sadece eğer söyleseydin sorun etmeyecekti diye düşün ve devam et.
Burada bir sürü kadın söyle demiş de sanki Avrupa da yaşıyoruz. Bir kız vardı konu açmıştı, aynı bu şekilde görücü usulü görüştüğü kişiye söyledi, sonra bu çocuk hem ayrıldı hem de benimle de birlikte olacaksın diye kızı tehdit ediyordu. Yedi düvele rezil etmesi minnoş kalıyor...
Kesinlikle söyleme. Ya ayrıl ya devam et ama söyleme.
Ameliyat oldum ve negatifim ne hastalığı???Tabi canım mesajları da babam yazdı zaten
Sizden ahlaklı olduğum kesin. Vicdanınızı rahatsız ediyo benim gibiler değil mi. Hep de rahatsız olacaksınız olun da.E burda sattığı ahlakı kocaya satamıyo tabi.
Sen sana hastalık bulaştıran kocana yap bu ağızları. Bizi beğenmez, nerde gezdiği belirsiz adamı alır hüptirik yapar.Sizden ahlaklı olduğum kesin. Vicdanınızı rahatsız ediyo benim gibiler değil mi. Hep de rahatsız olacaksınız olun da.