Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı,sana uymuyorsa geri kafalı.İnsanlar inançlarından dolayı da uzak duruyor bu işlerden.Siz de yaptınız diye aya çıkmadınız zaten
Ben yaptım aya çıktım demedim beni tanımaz etmezsin beni yargılamak bi kadın olarak ta sana düşmez 😉 insanların geçmişini kurcalamak irdelemek hadsizlilktir namus iki bacak arasında değildir bunu demeye çalıştım ama bacak arasına daha çok önem verince böyle oluyor ..

inançlı biriyse tövbe ettikten sonrasını dert etmesi lüzumsuz. Bunu sorun ederse onun kusurudur. Kendisi bile bakir değildir kafasını bir gün bile kendi bekareti hakkında meşgul etmeyecektir. Hatta zaten açıklamanız bile lüzumsuz. Sorarsa söylersiniz. İlk gecr kanama yaşamayıp eşinin soru sorma gereksinimi duymadığı dindar ilişkiler var. Kendinizi birine yamanmak zorunda kalan pis kız olarak görmeyin yazık ya.

Yaşadığı sadece kendisini bağlasa bu konuyu açma gereği duymazdı. Demek ki çevresi bu konulara önem veriyo. Tabi ki namus iki bacak arasında değil ama daha evlenmeden yalanlar üzerine bi ilişki kuruyor. Madem öyle tanıştıklarında söyleseydi senin geçmişte yaşadıkların beni ilgilendirmez sen de böyle düşünüyorsan devam edelim diye.
Ozaman herkese söylesin duyduk duymadık demeyin ben bakire değilim:)

öyle olabilir ama konu dinse din, "zanla hareket etmeyin" de diyor, kızdan eminiz adamdan emin değiliz ki. zannediyoruz.

şu yanlış anlaşılmasın, dini kuralları biliyor olmam uyguladığım anlamına gelmiyor :KK70: yani böyle yazdım diye "din öyle diyor öye yapsana" anlamında demiyorum

ama şuna uyuz oluyorum. işine gelen konu neyse dinde ona göre bir fetva buluveriyorlar!
din denksen evlen de diyor, dedin mi adama ben bakire değilim zina ettim, sen de ettiysen evlenebiliriz biz diye. yoooo.

din bulunulan yerdeki örf adet uygulama neyse bu mehir tespiti, aracılık usulu, kadının rızasının anlaşılması konularında onlara da cevaz veriyor

e şimdi

bizim toplumumuzda bir erkek neden görücü usulu, görece genç biriyle evlenir..hem de sadece 2 ay görüşüp?
e demek bakire istiyordu, bakire sanıyor
...2 kere 2 dört ortada değil mi bu? konuyu açmamışmış. kaç görücü usulü olayda bu konu açılır acaba?

adam seküler diyor bir de...

yahu seküler kafada olsa, ya ailem illa görüş dedi ananem gözüm açık giderim hakkımı helal etmem olm dedi ondan mecbur kaldım yoksa ben görücü usulü evlenmem, sizi de hiç yormayayım, birşey uyduralım filan demez miydi? Allah aşkına. kaç seküler erkek 2 ayda görücü usulü evlenir?

bu bildiğiniz ben gezeyim tozayım annem bakire kız bulsun evleneyim erkeği işte. bunun nesi seküler?
Seküler değil adam hassseküler deniyo bu modele. 🤣

inançlı biriyse tövbe ettikten sonrasını dert etmesi lüzumsuz. Bunu sorun ederse onun kusurudur. Kendisi bile bakir değildir kafasını bir gün bile kendi bekareti hakkında meşgul etmeyecektir. Hatta zaten açıklamanız bile lüzumsuz. Sorarsa söylersiniz. İlk gecr kanama yaşamayıp eşinin soru sorma gereksinimi duymadığı dindar ilişkiler var. Kendinizi birine yamanmak zorunda kalan pis kız olarak görmeyin yazık ya.
Şükür biri mantıklı konuştu .. bende böyle düşünüyorum kendisi her haltı yedi etti bekarken bi saniye bile kendisi gibi pişmanlık veya suçluluk hissetmedi ve şuan hanımefendi kendisini şuan aynen de. Öyle hissediyor bu insanların yarattığı baskı ve saçma sapan düşünceleri de ayrı bi olay zaten.

Ozaman herkese söylesin duyduk duymadık demeyin ben bakire değilim:)
Evleneceği kişi herkes değil. Ben de bekaret vs kimse hakkında ahkam kesmem ama siz sanki Türkiye de değil de Amerika da yaşıyomuşuz gibi konuşuyorsunuz. Bi önceki yorumumda da söyledim konu sahibi için de önemli olmasa bu konuyu açmazdı. Ama o da endişeli evlenince bir takım yaftalar yemekten. Dalga geçer tarzda cevap vermeniz de çok kırıcı. Ben millete ilan etsin mi dedim.

Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum
10 ay boş eve kira mi vereceksiniz ? Siz söyleyip dürüst olma tarftari misiniz yoksa anlamasın ben de belki diktiririm diyen taraf misiniz ? Dürüst olayım yüzüne bakabileyim derseniz yüzyüze boyleken boyle diyin , zaten ilişkiye girdiğinizi anlar illa kanama olmasına gerek yok.
Nasıl anlasılıyo peki ?
Genişliğinden.

Anlatamıyorum çok korkuyorum ailemin duymasindan nisanlımıda kaybetmek istemiyorum
Merak etme düğünden sonra öğrenirler nasıl olsa.
Şu saflik derecenize hayran kaldım.
Adam sekuler gibi demişsiniz?
Bu sekuler adam niye görücü usulü evleniyor hiç dusundun mu?
El değmemiş bakire kız arıyor ve hiç konuşulmama sebebi de görücü usulü olduğu için bir kızın bu riski kolay kolay almayacağı.
İçinde yaşadığımız topluma karsi cahil kesilmeyi bırakın derim.
Üstelik siğil çıkmış ve hpv testi yaptırmıssiniz el vicdan.
Adamın sevişip sevismedigini bilemem ama düğün gecesi baya uzerler seni.

Erkek de bakire değilse sorun olmaz. Bakirelik sadece kadına özgü değildir. Eğer erkek bakireyse bakire kadın istemeye hakkı var. Eğer erkek bakire değilse bakire kız istemeye hakkı yok.

Son düzenleme:
Aşırı saçma işlerle uğraşıyorsunuz görücü usulü olsun olmasın geçmiş geçmişte kalmıştır yıl olmuş 2024 hala böyle şeylerle ilgilenmek son derece eski kafalı olduğunuzu gösterir böyle düşünen herkese diyorum ..
Öyle diye diye ne hale geldik ortalık nikah dışı ilişki yaşayan kadınlarla doldu adı da özgürlük oldu çok yazık nerde müslümanlık nerde edep varsın geri kafalılık olsun keşke eskisi gibi yaşayabilsek sizin gibi düşünenlere acıyorum...

Öyle diye diye ne hale geldik ortalık nikah dışı ilişki yaşayan kadınlarla doldu adı da özgürlük oldu çok yazık nerde müslümanlık nerde edep varsın geri kafalılık olsun keşke eskisi gibi yaşayabilsek sizin gibi düşünenlere acıyorum...

Eeee damat adayı barlarda gezmiş, karı kızla takılmış posası çıkınca da annesine bana kız bul demiş. Adama da acıyor musunuz malum o da bakir değil??

Yani soyle bise anlatim
Ben ilk iliskide kan kaybetmedim
Bilmem kacinci seferde hatirlamiyorum wcde peceteye kan geldi
Napacaktim esime goturup onumu gostericektim yani nebilim benmi boyle yasadim acaba
Hadi onuda gectim
Ben dogum yaptim ayrildim. 2 ,5 yil sonrasinda bi iliski yasadim sanki ilk gibiydi ve kanamisti bile hafif.
Bence böyle konuşup cesaretlendirmeyin konu sahibini

Yahu kızım bence evlenme. Adam belli gezmiş tozmuş hayatını yaşamış posası çıkınca da anasına kız bul demiş. Zaten aranızda öyle büyük bir romantizm falan yok boşver bu posası çıkmış herifi bence bekle az buçuk seveceğin biri olsun.

İlle de evlenicem dersen de anca kendini yakarsın o zaman da her haltı yiyen adama namus falan borçlu değilsin senin yerinde olsam söylemezdim operasyona da yaptırırdım istiyorsan. bana kalsa evlenme toptan.

Eeee damat adayı barlarda gezmiş, karı kızla takılmış posası çıkınca da annesine bana kız bul demiş. Adama da acıyor musunuz malum o da bakir değil??
Miss bakır değilse zaten sorun yok birbirlerine bu konuda uygunlar.
Lakin bu kızın ailesiyle bu adam tanıdik.
Sevgili değiller en nihayetinde düğün gecesi bu durumla karşılaştığında kızın adını çıkarmak istese bakire değildi diye ona hiç bir şey olmaz çünkü maalesef erkek.
Olan bu kadına olur.

Ya sen nerelerde kaldın?

Miss bakır değilse zaten sorun yok birbirlerine bu konuda uygunlar.
Lakin bu kızın ailesiyle bu adam tanıdik.
Sevgili değiller en nihayetinde düğün gecesi bu durumla karşılaştığında kızın adını çıkarmak istese bakire değildi diye ona hiç bir şey olmaz çünkü maalesef erkek.
Olan bu kadına olur.

Bence bu iş toptan yaş konu sahibesi her açıdan kendini yakacak evlenmemeli.

X