- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
arkadaşlar neden hakaret ediyorsunuz. öz eleştiriden yoksun bir insan olduğumu nerden anladınız da bu kadar eleştiriye maruz kalıyorum ben. daha önce sormuş olduğum soruları başıma kalkıyorsunuz. Size ne? gerçekten size ne? mutsuz ilişkiden çıkmış olabilirim. terkedilmiş olabilirim. atlatmaya çabalıyor olabilirim. o kadarını anlabiliyor musunuz ? hayır. bana sadece o. demediğiniz kaldı. yapmayın bunu. Gerçekten yapmayın.
kimsenin sana birşey yaptığı yok. bu ne kdr saçma bir kendini savunmadır allah aşkına. mutsuz bir ilişkiden çıktın, terkedildin, atlatmaya çalışıyorsun bu yüzden daha bir ay tanıdığın adamın kollarına atıyorsun kndini. saçmalama. burda biz neler gördük neler okuduk. yıllar süren ilşkilerden çıkıp aldatılsada acı da çekse uzun süre gerek yaşadığı ilşkiye gerekse ( ki en önemlisi ) kendisine olan saygıdan dolayı uzun süre hayatına kmseyi almayan arkadaslar var. senin gbi kimse kendini bir ay içinde başka bir adamın kollarına atıp birde sanki doğru birşeymiş gbi bu rezilliği burda paylaşıp ilan etmiyor. ayrılmak perişan olmak üzülmek demek senin bu yaptığın demek değil. ayrıca bir arkadasımızın yaptıgı yoruma cevap olarak demekki daha o kdr yakın olamadık gbi bir cevap yazmışsın. sen daha ne kdr yakın olmayı planlıyorsun şekerim. 1 ay tanıdıgın adamla öpüşüp, boynumu öpüyor haz alamıyorum kıvamına gelmişsin. sen şimdiden böyleysen önümüzde ay ne yaparsın merak ettim sana zerre kadar acımam da o adama yazık be