Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

e kuzum yokki ama hakli olsan bile bazen alt dan almayi ögrenmemiz gerek bu da var bazen öyle durumlar oluyor ki herkez kendine göre hakli peki ozaman asil kim hakli buna kim karar verecek?o yüzden sürekli ben hakliyim ben hakliyim diye birsey yok simdi arkadasimiz su sekilde hakli yazik kalkmis erkenden koyulmus yollara beklemis sevgilisini,birde sevgilisi su an hakli durumda yani öyle bir hata yapti diye iliskiyi bitirmek arkadasimizi haksiz duruma düsürüyor,hemen kesip atmiiicakdi bekleyecekdi ama hala sinirli anlamiyorum sinirini yen mantikli düsün diyorum.

kızlar ben zaten çok sakinim relaxım

diorum ya ben kendimce haklı olduğum için üzülmüorum ne zaman arar yada çıkar gelir bi şeyleri düzeltmeye çalışır ben hazırım ama başka bi şi yapamam

sey msj yazsan su sekilde esyalari yollamasaydim keske ondan sonrada baska birsey yapmasan boshayallersmile

sey msj yazsan su sekilde esyalari yollamasaydim keske ondan sonrada baska birsey yapmasan boshayallersmile

anammmmmmmm :) kız sen çıldırdın mı ondan sonra varya gör artık havasını beyefendinin ssen tanımıon onu burnu 1 karış havada gezer valla :))

ay gonca bende arada merak ediorum aslında en çok şei merak ediorum kargoyu aldığındaki yüz ifadesini düşüncelerini beyninden neler geçtiğini

çeyizinde hiç el emegi birşey yok anlaşılan hep hazır ürünler neye nasıl yorum yapacagım anlayamadım fistolar farbelalar güpürler danteller işli pullu takımlar sırıklı saten yorganlar neredeler ben mi göremedim ???

ne dion arkadaşım sen ne fistosu ne kiskosu ben bilmem öle şeyler istememde yoktur bizde öle adetler plazmanın üstüne dantel mi örtülür yada tv ünitesi ne bana ters dantel işleri

zevk meselesi ayrica eskide kaldi öyle seyler ayy bende hic sevmem dantelli mantelli seyleri.hem bunlar onlardan kat kat daha güzel kiskandinmi ne insan bi güle güle kullan insallah der amaaaan anlmyiorum bazen su insanlari yaw :umursamaz:

kızlar günaydın

dün akşam turanın kız kardeşi bana msj attı nbr elif abla ne yapıosun die gece saat 11 di bende arkadaşlarımla buluşmuştum eve dönüodum otobüsteydm direk onu yazdım ama sizce turan mıydı msj atan acaba onun telinden

evet attı elif abla sana bi şi sorabilirmym dedi bende sor dedim
- abimle barıştınız mı dedi
-bende hyr hatta artık düşünmüorum dedim :))
- oda peky elif abla yazmış
yani turan alma olasılığı var

olabilir belki oydu ama keske yazmasaydin barismayi düsünmüyorum diye yauwww cadi bilmiyorumkismile

aynen sadece yok barışmadık deseydn tatlım çocuk pişman olsada elif kafada bitirmiş zaten dicek

kızlar içimdeki aşkını sinirimden göremiorum yani aslında relaxım ama düşününce aklıma geldikçe beni öyle beklettiği gıcık oluorum ona bide normalde biz çıkarken bnm o saatte dışarda olmama katiyen izin vermezdi eğer oysa çıldırmıştır şimdi tek amacım benii tamamen kaybettiğini düşünüp burnunun sürtmesi o 5 saat uyumanın acısını çıkartcam ondan yaşasın kötülük :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…